Saç Ekimi Sonuçları
Serkan aydin bu isin piriymis dersen senin trol oldugundan suphe ederim . Serkan aydin bu isin piri falan deil gunde 15 20 ekim yapip diger sonuclarin ortalmasini alirsan bu isin piri olmadigini gorursun . Gunde 10 15 kisi sgk kuyrugunda bekler gibi ekim icin bekliyor ne ara alin cizgisi ne ara alim ekim yapiliyor cozemedim . Madurlar bi form acsa suanki forum kadar sayilari olur
Alıntı yapılan: Merttt - 18 Mayıs 2019, 21:26:24Serkan aydin bu isin piriymis dersen senin trol oldugundan suphe ederim . Serkan aydin bu isin piri falan deil gunde 15 20 ekim yapip diger sonuclarin ortalmasini alirsan bu isin piri olmadigini gorursun . Gunde 10 15 kisi sgk kuyrugunda bekler gibi ekim icin bekliyor ne ara alin cizgisi ne ara alim ekim yapiliyor cozemedim . Madurlar bi form acsa suanki forum kadar sayilari olurKesinlikle katılıyorum bir arenamed hastası olarak 👏👏👏
Alıntı yapılan: Lamazi_52 - 19 Mayıs 2019, 04:01:58Alıntı yapılan: Merttt - 18 Mayıs 2019, 21:26:24Serkan aydin bu isin piriymis dersen senin trol oldugundan suphe ederim . Serkan aydin bu isin piri falan deil gunde 15 20 ekim yapip diger sonuclarin ortalmasini alirsan bu isin piri olmadigini gorursun . Gunde 10 15 kisi sgk kuyrugunda bekler gibi ekim icin bekliyor ne ara alin cizgisi ne ara alim ekim yapiliyor cozemedim . Madurlar bi form acsa suanki forum kadar sayilari olurKesinlikle katılıyorum bir arenamed hastası olarak 👏👏👏Lamazi kardesim sen cok aceleci davraniyorsun 120. Gundeyim diyorsun ve cikimlar olacagi burdan belli biraz once baktim fotolarina. 150. Gunu bekle bence onyargida bulunmadan once. Hatta bazi kisilerde 7. Ayda bile cikimlarin yeni oldugu gozlemlenmistir ekim olaylarinda o yuzden bence biraz sabret sen.
Resimler ters ışıkta kalmış önler benim gibi seyrek duruyo hafiften belli. Güneşi karşına alıp selfi cekersen daha anlaşılır olur.
Donor bolgesine sac mi ektirdin usta
Şu saça seyrek diyen kelliği hiç yaşamamış demektir saçlar süper zom üstüne zom yaptım ama seyrekliğin s sini göremedim maşallah güle güle tara ahmet kardeş.