Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Hintell - 02 Mayıs 2019, 09:48:41Yönleri dik ekilen bir saçın şok dökülme sonrası düzelmesi için nasıl bir mantık yürüttüler doğrusu ben anlamadım ama düzelmezYorumu ben yaptım da abi arkadaş yanlış anlamış.Dik ekilen saç demedim düzgün ekilen saç ilk başlarda dik gibi geliyor insana şok dökülmeden sonra yumuşayınca saçlar düzeliyor dedim.Dik ekilen ifadesi kullanmadım yani.
Yönleri dik ekilen bir saçın şok dökülme sonrası düzelmesi için nasıl bir mantık yürüttüler doğrusu ben anlamadım ama düzelmez
Kafana takma cok güzel gorünüyor ekimin ayrıca diklik falanda yok gayet normal sakın düzelteyim diye hataya duşme uzayınca normal olir ki simdi bile abest bir durum yok
Şok dökülme başlamış şok dökülme başlayınca saç yönleri beslenmediği için farklı taraflara yata bilir şuan için bunları kafana takma 6 ay da belirli hal alır dostum. Sakin stretsiz ol lütfen
Saç ekiminin 22.günü tenim yağlı (Niacin & caffeine )şampuan kullanıyorum Doğru bir ürünmü Yoksa öneri yapabileceğiniz bir şampuan varmı ?