Gönderen Konu: Çevre hastanesi 3500 greft saç ekimi(verteks ve ön bölge)  (Okunma sayısı 4978 defa)

Abisinin

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar
6 şubat çarşamba günü mecidiyeköy çevre hastanesinde ön ve verteks bölgesine 3500 greft ekim yaptırdım.Gidişatı burdan paylaşarak hem saç ekimi düşünenlere fikir vermek hemde gidişat hakkında görüşlerinizi almak isterim.

Abisinin

• Yeni üye
  • *
Ynt: Çevre hastanesi 3500 greft saç ekimi(verteks ve ön bölge)
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2019, 22:33:51 »
Ekim öncesi fotolar...

Abisinin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2019, 22:38:37 »
Ekim öncesi ön bölge

Abisinin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2019, 22:47:30 »
Ekim sonrası.

Abisinin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2019, 22:49:19 »
Yarın ilk yıkama için hastaneye gidicem.1 hafta boyunca yıkamaya onlar yapacak.Normalde 1-2 hafta evden cıkmayı düşünmüyodum çünkü bakışlar rahatsız ediyor ama bu şekilde daha sağlıklı olacağını söylediler.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2019, 23:00:55 »
Ekim planlaması güzel olmuş çoğu ekim merkezi orta tepeyede ekim yapardı ama ektirdiğiniz yer en doğru planlamayı yapmış.
Çevre hastanesini ben şahsen yeni duyuyorum ,ekimle ilgili biraz detaylardan bahsedersen benim gibi çevre hastanesini  bilmeyenler için iyi olur .

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2019, 23:02:59 »
kim yaptı bu ekimi doktormu? ekiminiz hayırlı olsun .

Abisinin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2019, 23:21:23 »
Ekim planlaması güzel olmuş çoğu ekim merkezi orta tepeyede ekim yapardı ama ektirdiğiniz yer en doğru planlamayı yapmış.
Çevre hastanesini ben şahsen yeni duyuyorum ,ekimle ilgili biraz detaylardan bahsedersen benim gibi çevre hastanesini  bilmeyenler için iyi olur .
Aslında ben orta tepeyede takviye yapılmasını istedim ama yeteri kadar boşluk olmadığı için mevcut köklerin zarar görebileceğini söylediler.İnternet üzerinden araştırdığımda iyi referanslar buldum hastane hakkında zaten hastane ortamında yaptırmak isterseniz Çevre hastanesi ismi mutlaka karşınıza çıkıyor.Fiyatıda diğer yerlere göre uygundu inşallah sonuç istediğim gibi olur tabi daha çok erken birşey söylrmek için.

Abisinin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2019, 23:24:24 »
kim yaptı bu ekimi doktormu? ekiminiz hayırlı olsun .
Teşekkür ederim.Ekim uzman ekip tarafından yapıldı doktor planlamayı yapıyor sadece.

Abisinin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2019, 23:28:40 »
Kısaca ekim sürecinden bahsediyim çünkü benimki biraz sıkıntılı oldu.Daha önce ekşm hakkında araştıma yaptım ama hiç rastlamamıştım.2 defa tansiyonum düştü ve 5-10 dk ara verdik.Ekime başladıktan bir süre sonra yakın zamanda alkol alıp almadığı çünkü kanamamın biraz fazla olduğunu söylediker sanırım bundan dolayı oldu

Lucifer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 08 Şubat 2019, 00:13:10 »
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sık ekim yapıldığı uzaktan dahi belli oluyor. Son 48 saat içerisinde almış olduğun alkol var ise  vücuttan atılmamış olabilir. Bir diğer sebebi de ekim öncesi akşamı ve sabahı hiçbir şey yemediysen düşmüş olabilir. Geçmiş olsun :)

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Şubat 2019, 00:21:23 »
hayirli olsun ekiminiz 🙂

Abisinin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 08 Şubat 2019, 00:27:43 »
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sık ekim yapıldığı uzaktan dahi belli oluyor. Son 48 saat içerisinde almış olduğun alkol var ise  vücuttan atılmamış olabilir. Bir diğer sebebi de ekim öncesi akşamı ve sabahı hiçbir şey yemediysen düşmüş olabilir. Geçmiş olsun :)
Alkol almamıştım bundan dolayı oldu derken kanamayı kastettim.Sabah hiçbirşey yemeden gelmemi söylediler çünkü sedasyon yapıldı evet karnım açtı ama ekim süresince serum takılıydı o yüzden çok fazla açlık hissetmedim.

Abisinin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2019, 00:30:37 »
Çok teşekkür ederim bu arada onu atlamışım:)

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2019, 10:23:07 »
hayırlı olsum,sık bir ekim olarak duruyor arkadaşların dediği gibi.taksi ile gidip gel ,rahatsız oluyorsan bakışlardan.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2019, 10:30:25 Gönderen: Trablons »

Facebook Twitter Instagram