Gönderen Konu: Trabzon 3500 Greft.  (Okunma sayısı 17566 defa)

AvukatBey

• Full Member
Ynt: Trabzon 3500 Greft.
« Yanıtla #166 : 11 Haziran 2019, 01:52:17 »
107 gün fotosuyla bu son koyduğun fotolar arasında büyük bir fark göremedim, yarın saçların kuruyken gün ışığında foto atar mısın? Bir de öyle bakalım.
Tabi atarım. Islak atma sebebim bir arakdaş yazmıştı kendi paylaşımında ıslak daha net ve belirgin oluyormuş.

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #167 : 11 Haziran 2019, 08:21:02 »
Süreç güzel önceki resimle şimdiki arasında fark kendini göstermiş şakaklarda özellikle bariz bellli tepede ince tüylerde ben burdayım diyor

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #168 : 11 Haziran 2019, 12:04:18 »
Süreç güzel önceki resimle şimdiki arasında fark kendini göstermiş şakaklarda özellikle bariz bellli tepede ince tüylerde ben burdayım diyor
İnşallah hocam yorumun için teşekkürler

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #169 : 28 Eylül 2020, 01:08:12 »
Merhaba arkadaşlar ekimimin belkide 2. Senesi olmak üzeredir tam olarak tarih hatırlayamadım ancak ekimimdrn hiç memnhn kalmadım gidip ekim yapan kişi ile görüştüğümde evet seyrek olduğunu belirtirken suçu kendisinde bulmazken tamamen benim saçlarımın dökülmesine bahane buldu. Ücretli 2. Bir ekim ekeceğini söyledi. Trabzonda ektirecek arkadaşlar ektireceğimiz kadına dikkat edin verdiği sözleri tutmuyor.

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #170 : 28 Eylül 2020, 01:13:04 »
Buradan özellikle ekimime olumsuz yorum yapıp,   ekimin kötü olmadığı kabullenememe psikolojim ile kalbini kırdığım arkadaşlardan özür diliyorum.
Buradaki arkadaşların yorumlar gerçekten doğru bana iyi bir saç ekimi olmamış diyen arkadaşların gerçekten yorumları doğruymuş. Hepsi haklarını helal etsin

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 28 Eylül 2020, 01:16:53 »
Patlamış, ki patlayacağı daha en başından belliydi. Birden fazla nekroz olması ve kabuk dökümü sonrası görüntünün seyrekliği ekimin olmayacağının habercisiydi. Ben kendi saçlarınızdan büyük kayıplar yaşadığınızı da düşünmüyorum bu arada. Adınıza üzüldüm. İnşallah para iadesi alabilirsiniz.

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #172 : 28 Eylül 2020, 10:28:05 »
Patlamış, ki patlayacağı daha en başından belliydi. Birden fazla nekroz olması ve kabuk dökümü sonrası görüntünün seyrekliği ekimin olmayacağının habercisiydi. Ben kendi saçlarınızdan büyük kayıplar yaşadığınızı da düşünmüyorum bu arada. Adınıza üzüldüm. İnşallah para iadesi alabilirsiniz.

Hocam pardon para iadesimi 😂😂😂 hanımefendi benden para istiyor 2. Ekim için 😂😂😂

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #173 : 28 Eylül 2020, 14:47:14 »
ilk sayfaya tıklayınca çapar estetik trabzon yazıyor son sayfada sadece trabzon yazıyor.

eğer bu yerin ismi çapar estetikse söyleyin hocam kimse gitmesin mutlaka birilerinin karşısına çıkar.

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #174 : 06 Ekim 2020, 11:56:49 »
ilk sayfaya tıklayınca çapar estetik trabzon yazıyor son sayfada sadece trabzon yazıyor.

eğer bu yerin ismi çapar estetikse söyleyin hocam kimse gitmesin mutlaka birilerinin karşısına çıkar.

Hocam insanların ekmeklerine manii olmak istemiyorum ama ortada bir madıriyet varsa karşıma çıkan arkadaş, eş dosta söylüyorum randuman alamayacağını. Bana mesleki yalanlarla bizim ekimimiz oldu sizin kendi saçlarınızın kaybı oldu yalanları ile kafasından attı zaten burada gören kişiler aynı muhattabı vakti geldiğinde görecektir. TERCİHLERİNİZİ DOĞRU YAPIN 1 KURUŞTAN KAÇIP HAYALLERİNİZDEN OLMAYIN!!

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #175 : 06 Ekim 2020, 12:34:24 »
Hocam insanların ekmeklerine manii olmak istemiyorum ama ortada bir madıriyet varsa karşıma çıkan arkadaş, eş dosta söylüyorum randuman alamayacağını. Bana mesleki yalanlarla bizim ekimimiz oldu sizin kendi saçlarınızın kaybı oldu yalanları ile kafasından attı zaten burada gören kişiler aynı muhattabı vakti geldiğinde görecektir. TERCİHLERİNİZİ DOĞRU YAPIN 1 KURUŞTAN KAÇIP HAYALLERİNİZDEN OLMAYIN!!

emin olun ifşa ederseniz daha çok sevaba girersiniz ama yine de tercih sizin  |-onayisareti-|

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 06 Ekim 2020, 12:39:34 »
Adamlar senin 3500 greftini heba etmiş, üstüne para iadesi yapmamış hatta ücretsiz revizyon bile teklif etmemişler. Sen de ekmeklerine mani olmak istemiyorum diyorsun. Kusura bakma bunun adı iyi niyet değil enayilik. Sen böyle düşünürsen, öbürü böyle düşünürse bu ekim merkezleri asla ekimlerinin arkasında durmaz ayrıca.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 06 Ekim 2020, 12:46:23 »
Geçmiş olsun kardeşim güzel bir merkeze ekim yaptırıp sonurunu çözersin

Ama seninde hataların var en başından ekim merkezinin ismini başlığa sana yaz dedim.

Bu ifşa etmek değildir.

Ekimden memnun değilsen sana en başından vadedilen bu değilse tekrar revize yapmak durumundalar
Global Moderator

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #178 : 07 Ekim 2020, 12:15:11 »
Geçmiş olsun kardeşim güzel bir merkeze ekim yaptırıp sonurunu çözersin

Ama seninde hataların var en başından ekim merkezinin ismini başlığa sana yaz dedim.

Bu ifşa etmek değildir.

Ekimden memnun değilsen sana en başından vadedilen bu değilse tekrar revize yapmak durumundalar

Hakkısın hocam

Sportmen 777

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #179 : 27 Ocak 2022, 01:01:56 »
Kadının adı Ne onuda söylerseniz?

Facebook Twitter Instagram