bu konunun başlığı olmasa fotoları kendimin sanardım
açık alanımız, saç tipimiz ve ekim planlamamız nerdeyse aynı. hatta senin üst bölgen daha sağlıklı ve güçlü görünüyor. muhtemelen yaş farkı da olabilir aramızda.
dostum saç ekimi riskli bir iş, nerede yaptırırsan yaptır her zaman risk var. iyi ekim merkezlerinde, ekimi yapan kişiden veya ekipten kaynaklı riskler nispeten daha az, insanların daha fazla para ödeme sebebi bu riskleri minimize etmek zaten. benim kişisel fikrim, yapılan işlemler ve süreçler donörün hırpalanması vs. gibi çok acemi çok bariz hatalar dışında hemen hemen aynı, burda en az ekim merkezi kadar belirleyici olan konulardan biri de herkesin bünyesinin farklı olması,hormonları, kan akışı, nabzı, sigara vs. operasyona verdiği tepki, saç kalınlığı vs. farklı. yani o kadar çok değişken var ki, bu konuda bir standart yakalamak neredeyse mümkün değil. aynı açıklık aynı greft sayıları, aynı ekim merkezi herşey aynı bile olsa sonuç farklı olabiliyor.
çok uzatmadan özetle, kafana takma bekle sabırlı ol, çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz. tabi ki umutlanıyoruz, beklentimiz fazla hepimizin, ama dünyanın sonu değil. kendine zaman ver. 3500 greft ekilmiş, 3-5 tane dökülmüş vs. boşver 300 tane dökülse nolcak kalan 3200 daha önce yoktu, öyle düşün. kafana takma bunları, naçizane tavsiyem bu şekilde. birinci yıl bittiğinde gerçek bir karşılaştırma yapar aradaki farka bakarız. değip değmediğini o zaman anlarız.