Gönderen Konu: Trabzon 3500 Greft.  (Okunma sayısı 17584 defa)

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Trabzon 3500 Greft.
« Yanıtla #15 : 08 Şubat 2019, 13:00:30 »
Dostum moral bu işin önemli parçası. Canını sıkma ve ümitli ol. İnşallah güzel sonuçlanır ve cektigin sıkıntıları unutursun :)

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #16 : 08 Şubat 2019, 13:08:01 »
Bence beklediğiniz kadar kötü olmayacak özensiz bir ekim olmuş keşke bu siteyi daha erkek keşfetmiş olsaydınız ense ve kalan saçlarınız kaliteliymiş
Açıkcası orayı önerdikleri için gittim. Ama sonuöun bu kadar kötü olacağını beklememiştim. İnşallah yanılırım

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #17 : 08 Şubat 2019, 13:08:22 »
İdeal açıklık sağlam donor bölge.daha iyisi olur muydu mutlaka olurdu ancak biraz zamana bırakın moral bozmayin.insallah güzel olacak iyi ve pozitif düşünmek bu durumlarda her zaman sonucu daha iyiye götürür.sabirli olun hayırlı cumalar dilerim

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #18 : 08 Şubat 2019, 13:10:25 »
Dostum moral bu işin önemli parçası. Canını sıkma ve ümitli ol. İnşallah güzel sonuçlanır ve cektigin sıkıntıları unutursun :)
İnşallah inşallah güzel kardeşim🙂

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #19 : 08 Şubat 2019, 13:11:41 »
İdeal açıklık sağlam donor bölge.daha iyisi olur muydu mutlaka olurdu ancak biraz zamana bırakın moral bozmayin.insallah güzel olacak iyi ve pozitif düşünmek bu durumlarda her zaman sonucu daha iyiye götürür.sabirli olun hayırlı cumalar dilerim
Çok teşekkür ederim inşallah düşüncelerimde yanılırım. Hayırlı cumalar 🙂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Şubat 2019, 13:13:58 »
İnşallah yanılırız .. neyseki olumsuz durum yaşanızda artık ailemizin paraçası oldunuz buraya üye olarak ileride doğru adımlar ile çözülmiyecek bir sorun degil istediğimiz gibi olmaz ise rahatlayın.
Global Moderator

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #21 : 08 Şubat 2019, 16:02:02 »
İnşallah yanılırız .. neyseki olumsuz durum yaşanızda artık ailemizin paraçası oldunuz buraya üye olarak ileride doğru adımlar ile çözülmiyecek bir sorun degil istediğimiz gibi olmaz ise rahatlayın.
Keşke zmaanında bilgim olsaydı böyle bir forumdan ama inşallah iyi olur herşey

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #22 : 09 Şubat 2019, 01:32:51 »
Bugün 11. Gün son kez gittim prp öncesi kabukları soymaları için durum bu.

Ve tepedeki kabuklanmaya nekroz mu diye sorduğumda hayır nekroz bu şekil olmaz cevabını aldım. Ve her zamanki gibi saçların çok iyi güçlü saç bekliyoruz cevabınj alarak ekim merkezinden çıktım 🙂

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 09 Şubat 2019, 02:26:08 »
Allah yardımcınız olsun ve sabır versin,bence de tepe bölgesinde nekroz oluşmuş...Siz moralinizi yüksek tutun ,Allahtan büyük bir alan değil
inşallah istediğiniz saçlara kavuşursunuz

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #24 : 09 Şubat 2019, 03:10:20 »
Allah yardımcınız olsun ve sabır versin,bence de tepe bölgesinde nekroz oluşmuş...Siz moralinizi yüksek tutun ,Allahtan büyük bir alan değil
inşallah istediğiniz saçlara kavuşursunuz
Teşekkür ederim evet burada arkadaşlar nekroz olduğunu söyledi ancak ne hikmetse ekim yapan klinikteki hiç biri nekroz olduğunu kabul etmiyor 😂

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Şubat 2019, 03:22:08 »
geçmiş olsun.3500 lük greft ektiklerini de sanmıyorum.

para iadesi isteyip,paraya kıyıp pro yerlerde ektirin derim.

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #26 : 09 Şubat 2019, 09:48:04 »
geçmiş olsun.3500 lük greft ektiklerini de sanmıyorum.

para iadesi isteyip,paraya kıyıp pro yerlerde ektirin derim.
Yoo kök sayısında sorun yaşamadım kökleri koydukları fanukları gözümle gördüm.
7 fanus vardı ve her 1inde 500 adet vardı

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 09 Şubat 2019, 09:57:25 »
Teşekkür ederim evet burada arkadaşlar nekroz olduğunu söyledi ancak ne hikmetse ekim yapan klinikteki hiç biri nekroz olduğunu kabul etmiyor 😂

Türkiye’de ki Ekim merkezleri ve bu sektördeki kişilerin ortak bir problemleri var.
1-İstisnasız hepsi ama hepsi “Türkiye’nin en iyi ekimcisi” ben hiç en iyi 2. Yada ilk 5 teyim diyen görmedim.

2-sanki özellikle tembihlenmişcesine “ne olursa olsun “aslansın sen kaplansın az sabır Hersek çok güzel olacak” modundalar

3- yaptıkları her Ekimin sonuna kadar arkasındalar ama pozitif anlamda değil bu arkasında durma işi. %10 Luk çıkış olmuş bir sonuca bile “ gayet güzel ekilebilir çok güzel çıkmış, kendi saçlarından kayıp yaşamıssın” daha da olmaz ise, yemessen “dht saldırmış, sigara içmişsiniz, sporu fazla kaçırmışsınız” gibi şeyleri duymanız mümkün.
Nekroz sebebi ile 15 gün yohunbakkımda yatan hasta gördük biz, eken merkez “hasta şeker hastası imiş bizimle alakalı” degil diyor idi:)

4-son olarak en sevdikleri şey “7-8.aydaki saçları çıkmamış olan hastalarına “henüz sürecin %60 ındasınız, süreç 15 ay-2 seneye kadar sürer” “ diyerek sizi kelliğe alıştırarak durumunuzun vahimiyetini unutup mevcut duruma alışmanızı beklemek.

Binlerce olumsuz Ekim inceledim birinde de “ aceleye getirmişiz, bu yeni ekip becerememiş, alımı yanlış yapmışız, kökleri fazla dışarıda bekletmişiz, Ekim kısmını yapan arkadaşlar sokup sokuşturmuş kökler zarar görmüş” diyenini duymadım. Bir de üzerine “ gel revize edelim bu sefer daha iyi olacak emin okun, gerekirse bizzat kendim ilgileneceğim” diyenide çok. Hiç anlamış değilim adama sormazlardı “ 2. Revizede neyi değişik yapacaksınız, ilkinde niye gereken hassasiyet gösterip bizzat kendiniz ilgilenmediniz “ diye...

Yeri gelmişken yazdım dostum yoksa sizin Ekim ile alakalı durum değil, ben on çizgi be ekiminizi beğendim. Tepede bir nekroz durumu var çok can sıkarmı bilemedim

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Şubat 2019, 10:30:12 »
Mükemmel bir özet olmuş. Bravo .
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Şubat 2019, 11:04:57 »
Türkiye’de ki Ekim merkezleri ve bu sektördeki kişilerin ortak bir problemleri var.
1-İstisnasız hepsi ama hepsi “Türkiye’nin en iyi ekimcisi” ben hiç en iyi 2. Yada ilk 5 teyim diyen görmedim.

2-sanki özellikle tembihlenmişcesine “ne olursa olsun “aslansın sen kaplansın az sabır Hersek çok güzel olacak” modundalar

3- yaptıkları her Ekimin sonuna kadar arkasındalar ama pozitif anlamda değil bu arkasında durma işi. %10 Luk çıkış olmuş bir sonuca bile “ gayet güzel ekilebilir çok güzel çıkmış, kendi saçlarından kayıp yaşamıssın” daha da olmaz ise, yemessen “dht saldırmış, sigara içmişsiniz, sporu fazla kaçırmışsınız” gibi şeyleri duymanız mümkün.
Nekroz sebebi ile 15 gün yohunbakkımda yatan hasta gördük biz, eken merkez “hasta şeker hastası imiş bizimle alakalı” degil diyor idi:)

4-son olarak en sevdikleri şey “7-8.aydaki saçları çıkmamış olan hastalarına “henüz sürecin %60 ındasınız, süreç 15 ay-2 seneye kadar sürer” “ diyerek sizi kelliğe alıştırarak durumunuzun vahimiyetini unutup mevcut duruma alışmanızı beklemek.

Binlerce olumsuz Ekim inceledim birinde de “ aceleye getirmişiz, bu yeni ekip becerememiş, alımı yanlış yapmışız, kökleri fazla dışarıda bekletmişiz, Ekim kısmını yapan arkadaşlar sokup sokuşturmuş kökler zarar görmüş” diyenini duymadım. Bir de üzerine “ gel revize edelim bu sefer daha iyi olacak emin okun, gerekirse bizzat kendim ilgileneceğim” diyenide çok. Hiç anlamış değilim adama sormazlardı “ 2. Revizede neyi değişik yapacaksınız, ilkinde niye gereken hassasiyet gösterip bizzat kendiniz ilgilenmediniz “ diye...

Yeri gelmişken yazdım dostum yoksa sizin Ekim ile alakalı durum değil, ben on çizgi be ekiminizi beğendim. Tepede bir nekroz durumu var çok can sıkarmı bilemedim

Bide aklıma gelmişken yazamadan edemiyeceğim. Revizyoncularda kendi içinde 4e ayrılıyor;

1-Para iadesi yapayım kapatalım mevzuyu.. hatta mümkünse şikayet etmeyeceğin ile alakalı belge imzala
2-para iadesi yapmam “yiyorsa gel tekrar yaparız”
3- revize yaparım olmamış evet ama birkaç tel çıkmış onları hesaptan düşeriz yani indirim yaparım:) gel sadece maliyetini alacağım.

4- bu grup gerçekten duruma üzülüp ne gerekiyorsa yapalım diyen düzgün ekşmciler.. (yol yemek konaklama ne geliyor ise elinden maddi manevi) en samimi grup bu

Facebook Twitter Instagram