Gönderen Konu: Trabzon 3500 Greft.  (Okunma sayısı 17555 defa)

AvukatBey

• Full Member
Trabzon 3500 Greft.
« : 07 Şubat 2019, 20:49:39 »
Arkadaşlar saç ekimimin bugün 10. Günü.
Sizce umut var mı ?
Şakaklar ve tepe bölgesi
Açıkcası benim pek bir umudum yok çok zayıf gibiler ve sık değil gibi yorumalrınızı merake diyorum gerçekten okumlu veya olumsuz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Trabzon Çapar Estetik 3500 Greft.
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2019, 21:15:34 »
Tepenizde nekroz oluşmuş sanırım çok sağlıklı bir saç ekimi gibi durmuyor opersyon günlerine ait fotograflar var mı?
Global Moderator

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2019, 21:30:36 »
Tepenizde nekroz oluşmuş sanırım çok sağlıklı bir saç ekimi gibi durmuyor opersyon günlerine ait fotograflar var mı?

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2019, 21:33:12 »
Ne yapmam gerek veya bu zamandan sonra ne olacak veya ne olmayacak bilgildndşrirseniz sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2019, 21:33:32 »
ön hat ekimi fena durmuyor ama tepede ufrak bir nekroz olayı var gibi hayırlısı olsun umarım sorun yaşamassınız

kaçıncı gündesiniz ? kabuk dökümünde önler çok seyrek duruyor çünkü ama ekim fotograflarınız okadar seyrek degil
Global Moderator

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2019, 21:39:51 »
ön hat ekimi fena durmuyor ama tepede ufrak bir nekroz olayı var gibi hayırlısı olsun umarım sorun yaşamassınız

kaçıncı gündesiniz ? kabuk dökümünde önler çok seyrek duruyor çünkü ama ekim fotograflarınız okadar seyrek degil

Kabuk dökerken kabukla birlikte çok saç sökümü oldı acaba ondan olabilirmi.
Ve bugün ekimin 10. Günü.
Ekim yapan kişiye sorduğumda herşey güzel gidiyor diuor sürekli ama ben pimpirikli niriyim farkındayım herşeyin aslında

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2019, 21:55:59 »
şimdi morel bozmak istemem ama pek iyi bir ekim diyemem 10 gün kabuk dökümünde çok seyrekleşmiş tamam bır kısmı dokulur ama bu kadar seyrek kalması enteresan. neyse tepe bölgesınde ufak nekroz var ön cizgideki kabuklarıda temızlemeye bakın 13 gune kadar neyse hayırlısı olsun. beklemekten başka çok yapıcak bir şey yok suan ıcın
Global Moderator

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2019, 21:58:51 »
şimdi morel bozmak istemem ama pek iyi bir ekim diyemem 10 gün kabuk dökümünde çok seyrekleşmiş tamam bır kısmı dokulur ama bu kadar seyrek kalması enteresan. neyse tepe bölgesınde ufak nekroz var ön cizgideki kabuklarıda temızlemeye bakın 13 gune kadar neyse hayırlısı olsun. beklemekten başka çok yapıcak bir şey yok suan ıcın

Yok şuan ben farkındayım herşeyin ama ekim yapan kişi herşey iyi diyip durması kötü oldu bana hayal kırıklığı

Kararsız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2019, 22:04:32 »
Hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun bu ekimcilerin tamamı aynısının laciverti saç ektikleri adam ölse 6 ay sonra düzelir süreç normal derler.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2019, 22:06:35 »
şu an durum pek iyi görünmüyor ama çıkmayan candan umut kesilmez durum bakalım belki zamanla değişir.
benim kafama takılan doner bölge görüntüsü oldu sanki doner bölge çok hırpalanmış gibi bir kaç gün sonra yeni fotoğraflar eklerseniz durum daha net anlaşılır.

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2019, 22:28:51 »
Hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun bu ekimcilerin tamamı aynısının laciverti saç ektikleri adam ölse 6 ay sonra düzelir süreç normal derler.

Teşekkürler kardeşim daha yaoacak bişey yok umudum yoktu zaten emin ol.

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2019, 22:30:35 »
şu an durum pek iyi görünmüyor ama çıkmayan candan umut kesilmez durum bakalım belki zamanla değişir.
benim kafama takılan doner bölge görüntüsü oldu sanki doner bölge çok hırpalanmış gibi bir kaç gün sonra yeni fotoğraflar eklerseniz durum daha net anlaşılır.

Donör bölge son durumu bu halde

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2019, 22:31:19 »
Teşekkürler kardeşim daha yaoacak bişey yok umudum yoktu zaten emin ol.

bence erkenden umudunu kaybetme kardeşim bir kaç gün sonra düzgün temiz bir görüntü oluşursa yeniden umutlanırsın şu an çok erken olumsuz düşünmek için.

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #13 : 07 Şubat 2019, 22:34:51 »
bence erkenden umudunu kaybetme kardeşim bir kaç gün sonra düzgün temiz bir görüntü oluşursa yeniden umutlanırsın şu an çok erken olumsuz düşünmek için.
İnşallah güzel olur 🙂

Duyarli

• Full Member
Ynt: Trabzon 3500 Greft.
« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2019, 12:33:09 »
Bence beklediğiniz kadar kötü olmayacak özensiz bir ekim olmuş keşke bu siteyi daha erkek keşfetmiş olsaydınız ense ve kalan saçlarınız kaliteliymiş

Facebook Twitter Instagram