Arkadaşlar selamlar bende bayadır forumu takip ediyorum aynı zamanda bir kaç yerle görüştüm. Estemylife ile görüşmemde hasan akilin operasyona girmesi durumunda fiyat almıştım. O da malum çeşitli sebeplerden operasyonlar bir süre yapılmayacağı söylenince vazgeçtim medikalpark pendikte asuman akgül ile bire bir görüştüm 4500 greft ortalama yeterli olur dedi. en son koray erdoğana mail yoluyla fotolarımı attım asmed den maile yapılan dönüşte ise “ Koray hoca fotoğraflarınızı inceledi, donör bölgenizin maalesef stabil olmadığını ve ekim alanınız için yeterli kapatıcılığı sağlayamayacağını bu yüzden acıklığı kapatabilmemiz için yeterli donör kapasiteniz bulunmadığını düşünüyor.” cevabı verildi açıkçası bu durum baya bir üzdü beni. Araştırmaya devam ediyorum estevien clinic dr.esin eğilmez e fotolarımı gönderdim dr olması sebebiyle buradan bilgi almak istedim orası ekimin yapılabileceğini hybird tekniği denen bir teknik olduğunu ince kalemle ekim yapılacağını bu teknikle mevcut saça zarar verilmeyeceğini söyledi .Bu arada koray erdoğan mailinde finasterid kullanmam öneriliyor. Arkadaşlar fikirleriniz nedir, yardımınıza ihtiyacım var ? Ekim yapmamda bir sakınca var mı nereyle görüşebilirim.şimdiden teşekkürler