Bu düşüncelerinize bende katılıyorum ibrahim çevik ismini bende daha önce duymuştum fakat enterasan olarak forumda ismini hiç duymadım galiba yabancılara ekim yapan birisi son zamanlarda yabancılara ekim yapanlar türk hastalarada ekim yapmaya başladılar forumda sıkça görür olduk.
Sizin sayenizde burda ekim örneğini görmüş olacağız umarım düzenli paylaşım yaparsınız forumda iyi ekim merkezlerine şiddetle ihtiyaç var ne kadar çok paylaşım olursa o kadar iyi bizler içinde .
Estehair olarak sektöre ciddi fayda sağlayan 10 binlerin üzerinde Ekim yapmış olan, binlerce ekimciyi sektöre kazandırmış olan bu işin Okuludur Estecenter. En eskilerdendir, Ekim sayısını geçtim zamanında burada çalışarak işi öğrenen sektöre giren sayısı hiç azımsanacak kadar değil. İbrahim çevik firmanın kurucusu iyi bir ticaret adamıdır. Doktor olmamakla beraber 10 larca doktoru bünyesine katarak kurumsal kimliğini kazandırmıştır bu merkeze. Estehair ismindeki HAİR Takısının sektörde yapabileceklerini kısıtladıklarını düşündüklerinden sebep olsa gerek marka ismini ESTECENTER olarak değiştirerek sadece sac Ekim’i degil hertürlü estetik operasyon pazarından pastasını almayı hedeflediğini düşünüyorum.
ESTEHAİR de ESTECENTER da İbrahim ÇEVİK te marka olarak birsekilde bilinmeyi başarmış durumda. İbrahim Bey i tebrik etmek gerek bu konuda.
Sonuclarına gelecek olursak . Butik bir merkez değil bu sebeple Hernekadar belirli standartlara sahip olsada gün içersinde çokça ekip tarafından çokça Ekim yapıldığı İçin sonuçların belirli bir yüZdeye yada başarıya sahip olduğunu söylemek çok doğru olmayacaktır. “Ohaa dedirtecek kadar güzel yada kötü Ekimlerine rastlamak mümkün”