Gönderen Konu: 5000 greft saç ekimimi estecenterda yaptırdım/ 5 şubat 2019  (Okunma sayısı 6575 defa)

ilkeresmer

• Yeni üye
  • *
herkese selam arkadaşlar
iki gün önce estecenter hastanesinde saç ekimi yaptırdım uzun yıllar boyunca saçlarım çok döküldü. tepe bölgemde hiç saç kalmamıştı nerdeyse yan taraflar tamamen açıktı siz aşağıda ekim yapılmadan önceki halimin fotoğrafını göstericem.
daha sonra internetten baya bi araştırma yaptım pek çok klinik buldum gittim görüştüm fiyat aldım en son estecenterda karar kıldım.
çünkü büyük bi hastane ve profesyonel izlenimi oluşuyor ta en başta. diğer gittiklerim hep küçük yerlerdi. ve pek çok doktor var
öncelikle gittik saç ekimi görüşmesine planlama yapıldı. baya açık vardı kafamda 5000 grefte karar verildi. 5 şubatta da ektirdim saçlarımı 3000 greft ön bölgeye, 2000 de tepe bölgesine ekim yapıldı
süreci sizlerle paylaşacağım herkese ışık olması dileğiyle
ben çok umutluyum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 5000 greft saç ekimimi estecenterda yaptırdım/ 5 şubat 2019
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2019, 15:25:52 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun ön cizginizi çok beğendim ekim fotosu biraz uzak ama gayet sık ekilmişe benziyor planlama gelişi güzel değilde profosyonelce yapılmış Hayırlısı olsun umarım mutlu olur güzel bir sonuç alırsız geçmiş olsun.
Global Moderator

Zobizeretta

• Full Member
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2019, 15:43:14 »
Hayırlı uğurlu olsun hocam yaş var galiba biraz iyi yapmışssınız saç ektirmek ile güzel bir ekim hayırlısı olsun dikkat edin kafanıza iyileşene kadar.

ilkeresmer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2019, 15:55:05 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun ön cizginizi çok beğendim ekim fotosu biraz uzak ama gayet sık ekilmişe benziyor planlama gelişi güzel değilde profosyonelce yapılmış Hayırlısı olsun umarım mutlu olur güzel bir sonuç alırsız geçmiş olsun.
teşekkürler ben de heyecanla bekliyorum hocam.

ilkeresmer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2019, 15:57:42 »
Hayırlı uğurlu olsun hocam yaş var galiba biraz iyi yapmışssınız saç ektirmek ile güzel bir ekim hayırlısı olsun dikkat edin kafanıza iyileşene kadar.
yaş 42 hocam. senelerdir düşünüyordum artık yaptırmaya karar verdim bizim de kaliteli yaşamaya hakkımız yok mu dedim. teşekkür ederim güzel yorumun için

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2019, 16:00:41 »
Ekiminizi beğendim güzel duruyor yaşınız 42 saçlarınız sorunsuz çıkar ise bir 8 yaş geri atarsınız hocam :)  hayırlı olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2019, 16:41:15 »
teşekkürler ben de heyecanla bekliyorum hocam.

Sabırlı olucaksınız artık :) uzun bir süre
Global Moderator

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2019, 17:52:13 »
Bu yaşınıza kadar boşuna beklemişsiniz umarım saçlar çıktıktan sonra güzel olur.
Ekim sonrası yakından çekilmiş bir fotoğrafınız yokmu ekim sıklığını değerlendirebilmek için iyi olurdu.

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2019, 18:23:47 »
ekımınız hayırlı olsun hocam güzel duruyor ekim inşallah sonuçta güzel olur finasterid kullanıyormusunuz ?

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2019, 19:08:51 »
estecenter ismini eskiden beri çok duyuyorum ama ekimlerini görmek pek nasip olmadı burada ,sizin sayenizde umarım görmüş oluruz konunuza devam ederseniz eğer .
birde ekimle ilgili bilgi verebilirmisiniz kimler yaptı ,ne kadar sürdü vs

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2019, 20:14:02 »
5000 greft hatırı sayılır bir rakam sizin açıklığınız içinde ayrıca ideal bir rakam tabi çoğunluğu çıkarsa güzel sonuç çıkar ortaya .
Estecenter sanırım istanbulda bir merkez sizinde anlattığınız gibi bir yerse eğer olumlu bir sonuç olmaması için bir sebep yok demektir umarım dilediğiniz gibi olur takipteyiz sizi paylaşımınızı eksik etmeyiniz.

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2019, 22:37:39 »
gurbetçi bir yakınım estecenterda ektirdi daha önce saçları güzel oldumu olmadımı öncesi durumuna çok hatırlamadığım için emin olamadım ama kendisi memnundu banada tavsiye etmişti fakat önümde yeterli örnekleri olmadığı için yanaşmamıştım halen araştırıyorum bakalım ne olacak .
siz iyi karar vermissiniz umarım doğru olmuştur takipteyiz bakalım ekiminizi.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 08 Şubat 2019, 00:49:43 »
gurbetçi bir yakınım estecenterda ektirdi daha önce saçları güzel oldumu olmadımı öncesi durumuna çok hatırlamadığım için emin olamadım ama kendisi memnundu banada tavsiye etmişti fakat önümde yeterli örnekleri olmadığı için yanaşmamıştım halen araştırıyorum bakalım ne olacak .
siz iyi karar vermissiniz umarım doğru olmuştur takipteyiz bakalım ekiminizi.

Nerde yaşıyor hocam Yakınınız?

fatihulusoy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2019, 00:54:28 »
Hayırlı olsun saç ekim operasyonunuz güzel planlama yapılmış ön cizginiz doğal olucak oturaklı bir cizgi kafa ve yüz hattınıza yakışmış maşallah diyelim Sevdim estecenter ekimlerini.

legendman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2019, 10:32:24 »
Ekiminizi beğendim güzel duruyor yaşınız 42 saçlarınız sorunsuz çıkar ise bir 8 yaş geri atarsınız hocam :)  hayırlı olsun
Bence de en az bi 10 yaş atarsınız

Facebook Twitter Instagram