Gönderen Konu: Can İşler - 07.02.2019 - 4000 Greft Saç Ekimi  (Okunma sayısı 13143 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Can İşler - 07.02.2019 - 4000 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2019, 23:28:02 »
Ben çok beğendim ekiminizi.
Can hocanın tarzını batikonsuz Serdar Gökrem -Erkan Vural arası bir ekime benzettim. Umarım iyi sonuç alırsınız. Bu arada burun içinde bir işlem yaptırmışsınız 40k km bakımı sanırım. Hadi hayırlısı

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2019, 23:57:57 »
Ben çok beğendim ekiminizi.
Can hocanın tarzını batikonsuz Serdar Gökrem -Erkan Vural arası bir ekime benzettim. Umarım iyi sonuç alırsınız. Bu arada burun içinde bir işlem yaptırmışsınız 40k km bakımı sanırım. Hadi hayırlısı
:)

zekcog

• Full Member
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2019, 23:58:31 »
memnunmusunuz şu anda ?

Su an için memnunun tabi bunu anlamak icin çok erken 3 hafta oldu daha.  Forumda paylaştım konuma bakabilirsiniz. 

zekcog

• Full Member
« Yanıtla #18 : 08 Şubat 2019, 00:01:24 »
Forumda Ekim yaptırdığım yerde ekim yaptıran birinin olması benim açımdan çok güzel oldu. Umarım paylaşımlarınıza sürekli devam edersiniz. Tekrardan hayırlı olsun.

:) :)

zekcog

• Full Member
« Yanıtla #19 : 08 Şubat 2019, 00:05:19 »
Tekrardan merhaba,

Hemen süreçle ilgili bilgi vereyim. Öncelikle 1-1.5 sene kadar önce can işlerin sitesini chrome kısayollarına kaydedip öyle bırakmıştım, 2 ay kadar önce saç ektirmeye karar verip tarihleri netleştireyim dediğim de doğal olarak başka kimler var bi bakayım yahu dedim ve bu foruma da böyle ulaşmış oldum ve araştırmaya başladım.

Bir çok yeri aa burası güzelmiş diye bulduktan sonra çok kötü yorumları okuyunca her seferinde vazgeçtim. youtube dan videoları izledim, nerde ektirdiklerine ve bu yerler hakkındaki yorumlara bakınca bi türlü içime sinmedi hiçbir yer.

E öyle 25-30 bin liralara kadar da çıkmak istemediğim için döndüm dolaştım yine en başa geldim. niye buraya geldim? hem bana yakın sayılabilecek bir yerde, hem doktor, hem de bazı yorumlar da memnun olan kişiler olması.

Can İşler hakkında internette pek bilgi olmaması ve araştırıcak kişilere bir fikir verebilmek adına kendimi feda ettim  ;D tabi bu işin şakası biraz da. randevu aldım yüzyüze görüştük, konuştuk ve 7 şubatta karar kıldık.

Gelelim bugüne, sabah gittim, önce poğaça, kurabiye çay ikram ettiler. Sonra uyuşturma işlemi başladı. İğneye karşı dayanıklı olmama rağmen oldukça yakıyor. Dişimi baya sıkmak zorunda kaldım. Uyuşturduktan sonra tekrar kontrol ettiler ve tam uyuşmayan yerlere tekrar iğne vuruldu. Tüm süreç boyunca acı hissettiğim yerleri söyledim ve uyuşturuldu.

Öncelikle uyuşturma işlemine -isminden şuan tam emin değilim ama sanırım ismail beydi- başladı sonrasında arkadan kök alma işlemini can bey ve osman gün bey yaptı, bu işlemden sonra  biraz ara verdik ve yemek yedik. osman bey ön çizgiyi çizdi ancak bi taraf yarım cm daha yukarıda duruyor gibiydi, uyardım biraz daha inceleyip, daha düzgün bir çizgi çizdik bu sefer.

Çizimden sonra kanal açma işlemini osman bey yaptı. Kanal açılırken kırt kırt sesleri duymak çok ilginçti ve bi süre sonra sinir bozmaya başladı  :-\  allahtan önümde televizyon vardı arasıra onu izlemeye daldım da vakit geçti biraz.

Kanal açma da bittikten sonra en baştaki ismail bey ve yanındaki hanım kökleri yerleştirmeye başladılar. Kökler yerleştirilirken bir kaç sefer can bey ve osman bey gelip kontrol ettiler.

Her şey bittikten sonra biraz oturduk dinlenmek için. Meyve suyu, su falan ikram ettiler ondan sonra da vedalaştık ve çıktık. Cumartesi günü yıkama için tekrar gideceğim.

Buarada işlemler yapılırken serum takıldı. Bi ara unuttular takmayı ama iyi olduğum için sorun etmedim.  ;D

Aşağıda dökülmeden önceki hali olan eski 1-2 foto, ekim sonrası ve bi tane de ekim yapılırken çekilmişler fotolar var. onların çektiklerini de istedim göndereceklerini söyledir. Neyse fotolar aşağıda şimdilik güzel bir ekim oldu gibi görünüyor. İnşallah sonucu da güzel olur. Kellik kaderimiz değil  :D ;D

Kendini ilk feda eden ben oldum bu arada. :) İnsallah sonuçlar güzel olur hepimiz icin.

Lucifer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 08 Şubat 2019, 00:06:31 »
Burnun içinde geçmiş olsun, inşallah güzel sonuçlar görürüz :)

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 08 Şubat 2019, 00:20:11 »
hayirli olsun ekiminiz umarim mutlu edicek bi sonuç alirsiniz bol sabır diliyorum

Tefoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 08 Şubat 2019, 06:34:57 »
Merhaba tekrardan, can hocadan ektirenler de varmış ancak ortaya çıkmak için beni bekliyorlarmış :D Herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Akşam uyuyamam diye korkmuştum ama 10 saat kadar rahat rahat uyudum :D koltukta sert bir yastık artı boyun yastığı ile hiç dönmeden uyudum. Tek korkum uyurken elimin başıma gitmesi idi ama öyle bir şey olmadı Allah'tan.

Burun için herhangi bir işlem yaptırmadım. Uyumayı planladığım için rahat nefes alabilmek için burun bandı takmıştım. :D:D:D:D Daha önce burnum çatlamıştı, bundan dolayı her pozisyonda rahat nefes alamıyorum.

Buarada prp vs tavsiye ediyor musunuz? Saç ekimi yaptığı kişilere seasını 300 tl ye yaparım demişlerdi. 8-10 seans gerekiyormuş. Gerçekten bir faydası olur mu? bi 3 bin lira da buna verilmeli mi?

honesty

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 08 Şubat 2019, 06:37:36 »
Hayırlı olsun umarım gönlünüzce olur.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Şubat 2019, 09:11:57 »
Merhaba tekrardan, can hocadan ektirenler de varmış ancak ortaya çıkmak için beni bekliyorlar muş :D Herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Akşam uyuyamam diye korkmuştum ama 10 saat kadar rahat rahat uyudum :D koltukta sert bir yastık artı boyun yastığı ile hiç dönmeden uyudum. Tek korkum uyurken elimin başıma gitmesi idi ama öyle bir şey olmadı Allah'tan.

Burun için herhangi bir işlem yaptırmadım. Uyumayı planladığım için rahat nefes alabilmek için burun bandı takmıştım. :D:D:D:D Daha önce burnum çatlamıştı, bundan dolayı her pozisyonda rahat nefes alamıyorum.

Buarada prp vs tavsiye ediyor musunuz? Saç ekimi yaptığı kişilere seasını 300 tl ye yaparım demişlerdi. 8-10 seans gerekiyormuş. Gerçekten bir faydası olur mu? bi 3 bin lira da buna verilmeli mi?
bence verme 1seans hadi neysede   yararinin olcagina inanmiyorum

zekcog

• Full Member
« Yanıtla #25 : 08 Şubat 2019, 09:48:46 »
Merhaba tekrardan, can hocadan ektirenler de varmış ancak ortaya çıkmak için beni bekliyorlarmış :D Herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Akşam uyuyamam diye korkmuştum ama 10 saat kadar rahat rahat uyudum :D koltukta sert bir yastık artı boyun yastığı ile hiç dönmeden uyudum. Tek korkum uyurken elimin başıma gitmesi idi ama öyle bir şey olmadı Allah'tan.

Can Beyin sonuçlarını bende çok aradım ama bir tane bile olumsuz birsey bulamadım. Özellikle olumsuz aradım ama bulamadım. Olumlu denilebilecekte 1-2 tane yorum vardı. Bakalım Can Beyin buradaki sonuçlara göre forumda yaptıracak olanlar artabilir ya da tam tersi de olabilir.  :) İnsallah sonuçlarımız güzel olur.  :)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 08 Şubat 2019, 11:02:02 »
Hayırlı olsun ekiminiz bende ilk kez görüyorum can işler ekimini bakalım umarım güzel sonuç alırsınız.

Tefoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 09 Şubat 2019, 01:46:30 »
Hayırlı olsun umarım gönlünüzce olur.

teşekkürler :D

Can Beyin sonuçlarını bende çok aradım ama bir tane bile olumsuz birsey bulamadım. Özellikle olumsuz aradım ama bulamadım. Olumlu denilebilecekte 1-2 tane yorum vardı. Bakalım Can Beyin buradaki sonuçlara göre forumda yaptıracak olanlar artabilir ya da tam tersi de olabilir.  :) İnsallah sonuçlarımız güzel olur.  :)

inşallah biz de gelecekteki olumlu yorumlarından oluruz. buarada günde 2-3 ekim yaptıklarını söylemişlerdi. medicinehospital'da da saç ekimi yapıyorlarmış. bunu osman gün söylemişti. medicine hospitalda osman gün mü ekiyor yoksa can işler de var mı bilmiyorum ama.

Hayırlı olsun ekiminiz bende ilk kez görüyorum can işler ekimini bakalım umarım güzel sonuç alırsınız.

teşekkürler. inşallah iyi olur. lakabımız sırma saç olur :P

Tefoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 09 Şubat 2019, 12:46:35 »
Yarım saat sonra ilk yıkamaya gideceğim. İlk yıkama öncesi son durum

Tefoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 09 Şubat 2019, 17:14:37 »
Merhaba ilk yıkama sonrası donör bölgenin son durumu.

Facebook Twitter Instagram