Gönderen Konu: Serkan Aydın (5000 greft)  (Okunma sayısı 8099 defa)

bodzin

• Yeni üye
  • *
Ynt: Serkan Aydın (5000 greft)
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2019, 14:50:22 »
Hayırlı olsun hocam merkezle görüştün mü sivilce olayını biraz fazla sanki.

Teşekkür ederim 🙏🏻 önceki görüştüğümde önemli bi' durum olmadığı belirtildi, bugün tekrardan foto gönderdim ve ekteki kremi önerdiler. fiyat 130₺

Lamazi_52

• Full Member
« Yanıtla #17 : 08 Şubat 2019, 09:45:41 »
Teşekkür ederim 🙏🏻 önceki görüştüğümde önemli bi' durum olmadığı belirtildi, bugün tekrardan foto gönderdim ve ekteki kremi önerdiler. fiyat 130₺

Geçmiş olsun hocam tekrardan bende yeni ekim yaptırdım arenada ense de aşırı kaşınma oluyor ve arada şişkinliklerin patladığını fark ediyorum bana da yara kremi önerdi merkez bakalım eğer fayda etmezse tekrar görüşücem.

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 08 Şubat 2019, 15:28:15 »

Geçmiş olsun hocam tekrardan bende yeni ekim yaptırdım arenada ense de aşırı kaşınma oluyor ve arada şişkinliklerin patladığını fark ediyorum bana da yara kremi önerdi merkez bakalım eğer fayda etmezse tekrar görüşücem.

Sağ ol dostum sana da geçmiş olsun, umarım kremin bi' faydasını görürsün. iletişim halinde olmanda fayda var, akın bey ilgileniyor.

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 18 Şubat 2019, 00:12:28 »
Selamlar tekrardan, ekili alandaki kırmızılıklar maalesef geçmedi, yarın ilgili kişiyle görüşmeye gideceğim. Sizlere de danışmak istediğim bi' konu var aslında, işaretlediğim alanda yanma oluyor, nekroz değildir umarım... diğer tarafa göre daha seyrek duruyor zaten 😒

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 18 Şubat 2019, 00:25:50 »
ya kardeşim kafan iltihap kapmış daha hala niye inat ediyorsun antibiyotikli merhem kullanmamakta.o da geçirmiyecek artık bu saaaten sonra.doktor ağızdan antibiyotik ilacı +antibiyotikli merhem yazacak muhtemelen.

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 18 Şubat 2019, 00:40:35 »
ya kardeşim kafan iltihap kapmış daha hala niye inat ediyorsun antibiyotikli merhem kullanmamakta.o da geçirmiyecek artık bu saaaten sonra.doktor ağızdan antibiyotik ilacı +antibiyotikli merhem yazacak muhtemelen.

öncelikle yorumun için teşekkür ederim, fitolab kremini önerdiler ve 1 haftalık tedavi süreciyle hallolacağı söylendi. iltihap bi' nebze azaldı ama kırmızılıklar geçmedi 🤷🏻♂

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 18 Şubat 2019, 02:05:28 »
ya arkadaşım akıllanman için illa sövme veya kötü bir dil mi kullanmak lazım senin için ?

şimdi kalkıyorsun evden çıkıyorsun ,nöbetçi eczaneye koşup antibiyotikli krem alıyorsun.ertesi gün devlet veya özel mutlaka bir cildiye uzmanına görünüyorsun.bu sivilcelerin geri dönüşssüz versiyonları da var bok yeme . beni dinle...

Tefoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 18 Şubat 2019, 02:40:30 »
hocam bence de acilen cildiye uzmanına görünmekte fayda var. ben saç ekimi sonrası yüzünü gözünü iltihaplandırmış insan gördüm. saç çıkmadığı gibi her yeri en yağlı sivilceli ergenler gibi yüzü vardı adamın yıllar sonra bile.

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 18 Şubat 2019, 16:52:08 »
ya arkadaşım akıllanman için illa sövme veya kötü bir dil mi kullanmak lazım senin için ?

şimdi kalkıyorsun evden çıkıyorsun ,nöbetçi eczaneye koşup antibiyotikli krem alıyorsun.ertesi gün devlet veya özel mutlaka bir cildiye uzmanına görünüyorsun.bu sivilcelerin geri dönüşssüz versiyonları da var bok yeme . beni dinle...

dediğiniz gibi ağızdan antibiyotik ilacı ve antibiyotikli merhem yazdı, kullanmaya başladım. Neden ilk etapta antibiyotik uygulamadık dediğimde önerdiğimiz krem de ( fitolab) antibiyotik içerikli dedi "ilgili arkadaş", aslında değilmiş. Enfeksiyon saç köklerine zarar verirse yani olası bi' kötü sonuçta o bölgelere tekrardan ekim yapılabilirmiş. ciddi anlamda moralim bozuldu 😒

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 18 Şubat 2019, 16:58:16 »
kullansam faydası olur mu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 18 Şubat 2019, 17:06:32 »
Olır kullan kardeşim :) 2 adet yutuyorsun .. xpecia 2 hap 1 hap oluyor
Global Moderator

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 18 Şubat 2019, 17:24:51 »
Olır kullan kardeşim :) 2 adet yutuyorsun .. xpecia 2 hap 1 hap oluyor

Tamamdır teşekkür ederim, peki sizin bu enfeksiyonla alakalı yorumunuz nedir merak ediyorum 🙃

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 18 Şubat 2019, 17:33:28 »
Sanırım geçmiş kızarıklıkta normal krem sürüp çektiğiniz için görüntü biraz daha garip durmuş. Olmadı antibiotikli krem kullanırsınıx ama suan sorun pek olmadığını söylüyorsunuz.
Global Moderator

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 18 Şubat 2019, 17:42:59 »
Sanırım geçmiş kızarıklıkta normal krem sürüp çektiğiniz için görüntü biraz daha garip durmuş. Olmadı antibiotikli krem kullanırsınıx ama suan sorun pek olmadığını söylüyorsunuz.

Bugün antibiyotikli krem ve hap kullanmaya başladım zaten. şu an sorun var mı yok mu anlayamıyorum, kırmızı bölgede de saç çıkıyor ama enfeksiyon sonuçta tekrar dökülür mü endişesi var. neyse zamanla göreceğiz

Facebook Twitter Instagram