saç çıkar merak etme.benim çok önceden ekimden önce ,saçlı derimde iltihaplı sivilce çıkmış ve o bölgedeki saçlarım dökülmüştü.tedavi edilip sivilceler geçince saçlar da geri çıktı.ama sen bir de sıktın oradaki grefleri sivilce için o yüzden enfeksiyon yerine fiziksel hasar zarar vermiş midir o bir olasılık olur.
bu arada xpecia tablet yerine finasterid öneririm.ama doğal olsun istiyorsan voonka nın saw palmetto kapsüllerini öneririm ve b7 vitamini ( düşük doz)
sıkma dediğim baskı uygulamadım, duştayken hafif bir şekilde... neyse umarım çıkar zira tekrar bi' op. kaldıramam 😁 bu arada doktorla görüştüğümde senin yorumun geldi aklıma, adam resmen sanal reçete yazdı dedim 😅 internette yazılanlara bakmayın falan filan, bana burası daha güvenilir gelmeye başladı 🙃 bu arada ekim yaptırdığım yeri gömme gibi bir gayem yok lakin yaşananları aktarmamda fayda olduğunu düşünüyorum. dün bu formda tanıştığım bi' arkadaşla görüştük mesela, bazı şeyleri rutine bağlamışlar onu fark ettik ve geç olmadan (benimkisi gibi) önlemini alacak inş.
Ekilen saçların çıkma konusunda; süreci kontrollü bi' şekilde yürütürseniz S.Aydın kötü bir tercih değil, en azından ödediğiniz parayı baz alırsak... Son olarak, buraya ekim yaptıracak arkadaşlara en önemli tavsiyem sizinle ilgileniyor gibi gözüken aracılarla değilde bizzat oraya bağlı doktorla görüşün, hatta kafanıza takılan bi'şey varsa gidip gösterin, sonra "ben doktorun söylediklerini iletiyorum" oluyor... neyse biraz uzun oldu 😁