Gönderen Konu: Serkan Aydın (5000 greft)  (Okunma sayısı 8086 defa)

bodzin

• Yeni üye
  • *
Serkan Aydın (5000 greft)
« : 06 Şubat 2019, 23:55:01 »
Selamlar site sakinleri :)

23 Kasım'da ekim işlemi yapıldı 5bin greft denildi 🤷🏻♂ iğne fobisi olan ben nasıl oldu da böyle bi' sürece girdim kendime hayret ediyorum 🙃 neyse ki düşündüğüm kadar sancılı olmadı sadece normalinden uzun sürdü (11 saat) ribaund denilen bi' olaydan ötürü... Ekimi yapan ekiptekiler güler yüzlü ve işinin ehli gibi duruyorlardı.

Bugün 75. gün, süreçle alakalı fotoğrafları yükleyeceğim, sadece aklıma takılan sivilce ya da iltihap problemi... 🤔

bodzin

• Yeni üye
  • *
Ynt: Serkan Aydın (5000 greft)
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2019, 00:03:36 »
eski hali ve ekim sonrası ilk 10 gün

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2019, 00:09:42 »
Hayırlı olsun ekimin ilk ekim fotoğraflarına bakılırsa çok sık ekilmiş devam fotolarını bekliyoruz hocam.

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2019, 00:10:03 »
sivilce ya da iltihabın ekim sonucuna etkisi olur mu? 🙁 Ayrıca masaj yaparken sıvıyla birlikte kan geldiği oluyor... 

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2019, 00:13:28 »
Hayırlı olsun ekimin ilk ekim fotoğraflarına bakılırsa çok sık ekilmiş devam fotolarını bekliyoruz hocam.

Teşekkür ederim 😊 elimden geldiğince foto atmaya çalışacağım. Fikir almak isteyen olursa da süreci detaylı, olumlu; olumsuz özelden konuşabiliriz. 🤜🏻🤛🏿

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2019, 00:54:47 »
hayırlı olsun ekiminiz Aranemed dimi ?
Global Moderator

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2019, 00:55:10 »
sivilce ya da iltihabın ekim sonucuna etkisi olur mu? 🙁 Ayrıca masaj yaparken sıvıyla birlikte kan geldiği oluyor...

dostum sen ne yapıyorsun ya.silvilceye masaj yapılmaz.acnelyse krem sür sivilcene sabah bir akşam bir.iltihabı iyice yayacaksın kafana.iltihaplı sivilceler tedavi edilirse saç köklerinden saç çıkar merak etme.ama tedavi etmen lazım,sakın sıkma.ve gerçekten yayılmış gibi iltihap.

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2019, 01:08:04 »
hayırlı olsun ekiminiz Aranemed dimi ?

Teşekkür ederim, evet Aranemed.

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2019, 01:12:52 »

dostum sen ne yapıyorsun ya.silvilceye masaj yapılmaz.acnelyse krem sür sivilcene sabah bir akşam bir.iltihabı iyice yayacaksın kafana.iltihaplı sivilceler tedavi edilirse saç köklerinden saç çıkar merak etme.ama tedavi etmen lazım,sakın sıkma.ve gerçekten yayılmış gibi iltihap.

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim 🙏🏻 duştayken masaj yapmam söylendi, krem tedavisine yarın başlıyorum. peki sıktığımdan dolayı çok fazla etkisi olmuş mudur yani sonucu etikler mi? 😔

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2019, 01:22:57 »
o kadar feci bir enfeksiyon yok.senin yerinde olsam nöbetçi eczanelere bakardım eğer uyanık olacaksan bu gece.benim kafamın arkasında çıkmıştı ve bana şu an sana yaptığım gibi beni uyaracak biri olmadığından devam etmiştim sıkmaya.sonuç 1 yıllık tedavi + kortizon iğneleri ile düzelmişti kafam.
acnelyse olmazsa antibiotikli bir merhem bak.ama antibiyotikli merhemleri max 7 gün kullanabiliyorsun acnelyse i istersen 3 ay bile kullanabiliyorsun güzelliği orada kremin.

edit: hatta ilk bir 7 gün antibiotikli merhem kullan ,sonra acnelysa başla.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2019, 01:29:42 Gönderen: Trablons »

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2019, 01:30:53 »
o kadar feci bir enfeksiyon yok.senin yerinde olsam nöbetçi eczanelere bakardım eğer uyanık olacaksan bu gece.benim kafamın arkasında çıkmıştı ve bana şu an sana yaptığım gibi beni uyaracak biri olmadığından devam etmiştim sıkmaya.sonuç 1 yıllık tedavi + kortizon iğneleri ile düzelmişti kafam.
acnelyse olmazsa antibiotikli bir merhem bak.ama antibiyotikli merhemleri max 7 gün kullanabiliyorsun acnelyse i istersen 3 ay bile kullanabiliyorsun güzelliği orada kremin.

şaka gibi ya foto göndermiştim oysa ki, saç kökleri zorluyor ondan dolayı olduğu söylendi. neyse dediğin gibi nöbetçi eczane bakayım, çok sağ ol 🙏🏻

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2019, 01:44:37 »
yav abi karşı tarafta dermatolog mu vardır sanki,bu işler böyle.sıkma canını halledersin bir haftaya.

bodzin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2019, 01:54:14 »
yav abi karşı tarafta dermatolog mu vardır sanki,bu işler böyle.sıkma canını halledersin bir haftaya.

haklısın bakalım artık sonucu birlikte göreceğiz 😊

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Şubat 2019, 11:07:49 »
Yalnız baya sık ekmişler ön bölgeyi çıkışlarınızda başlamış ama arkadaşlarında dediği gibi sıkmayın zarar verebilirsiniz derinin altındaki köklere
Global Moderator

Lamazi_52

• Full Member
« Yanıtla #14 : 07 Şubat 2019, 11:14:46 »
Hayırlı olsun hocam merkezle görüştün mü sivilce olayını biraz fazla sanki.

Facebook Twitter Instagram