şunu hatırlatmakta fayda var arkadaşlar... biliyorsunuz bu saç meselesi hepimizin psikolojisini ve hayatını çok etkilemekte. malesef saç ekimi hesapları yapan ve hayatının daha kaliteli olmasını sağlayacak bu işlem için oldukça fedakarlıkta bulunan ve bulunacak kişileriz... keşke hiç olmasaydı ve buralarda çare aramasaydık. neyse konu bu şekilde çok uzar gider ama benim özellikle söylemek istediğim; saç ekimi operasyonu için çok fazla şansımız yok ve sonucu kötü olduğunda ekilmemiş halinden bile üzücü bir hal alabilir ( Allah korusun ). Ekim olayını hayatınızda bir iki kere yapabildiğimiz ev, araba almak, evlilik yapmak, yatırım yapmak.... gibi önemli ve maliyetle işler gibi görüp, ciddi manada işin ehli yerlerde yaptırmaya özen gösterelim. Biliyorum ki şuan saçının tam olması için evini arabasını feda edecek bi çok kişi var. Bu yüzden gerekirse yemeyin içmeyin yıllarca bekleyin ve gerçekten işinin ehli kişilere yönelin. kesinlikle 3500 greft üstünü güne sığdıranlara gitmeyin. Çünkü kayıp çok oluyor, forumda da bi çok örneği var. mesela dr. Keser 2000 greftle 4000 greftlik iş çıkarıyor neden? çünkü adam hangi saçın çıkacağını iyi biliyor ve kayıpsız sonuçlara imza atıyor. Koray hoca da bu başarıya yakın bir doktor. isim vesaire önemli değil ama lütfen bu işi çok fazla önemseyelim ve telefon fiyatına ekim yaptırmayalım. Doğallığı ön planda olan ekim sonuçlarıyla halk arasında dolaşalım. Kimseyi arkamızdan güldürmeyelim. Bu konudaki fikrimi sonucunun çok iyi olacağına inandığım bu konuda paylaştım affınıza sığınarak ... Allah hepimizin yardımcısı olsun saygı ve sevgilerimle....