Gönderen Konu: MUTTALİP KESER - 2000 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 124049 defa)

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
MUTTALİP KESER - 2000 GREFT SAÇ EKİMİ
« : 04 Haziran 2016, 18:52:09 »
Herkese merhaba.. Bir süredir forumu takip ediyorum ve ben de saç ekimimi sizlerle paylaşmak istedim.

23-24-25-26 Mayıs 2016 tarihleri içerisinde toplamda 4 gün, günde 500 greft olmak üzere Muttalip Keser saç ekimimi gerçekleştirdi.

Greft alımı (manuel), greftlerin yerleştirilmesi(iğne ile) ve her gün saçın yıkanması, pansumanı dahil bütün işlemleri Muttalip Bey kendisi gerçekleştirdi. Sadece bir hemşire köklerin gruplara ayrılmasında yardımcı oldu. Ekim sürecinde patenti kendisine ait olan iğneler kullandığını özellikle belirtti

Muttalip Keser'i tercih etme sebebim kendisini daha önceden tanıyor olmamdır. Kendisi bir plastik cerrah ve 2005 yılında bana burun ameliyatı yapmıştı ve çok memnun kaldım . O zamanlar saç ekimine yeni başlamıştı. Saç dökülmem başladığında da aklıma ilk gelen isim kendisi oldu bu nedenle onu tercih ettim.

Kendisinin de izniyle bu konuyu açtım ve fotoğraflarımı paylaşıyorum.

Yaşım 31, herhangi bi ilaç kullanmıyorum.

Greft ücreti; 3,5 euro

Sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ekim sırasında çekilen fotoğrafları Muttalip Beyden alınca ekleyeceğim.

Fotoğraf eklemeyi çok beceremedim sanırım aslında başka fotolar da var ama 4 ten fazla yükleyemiyorum sanırım

_OKTAY

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: MUTTALİP KESER - 2000 GREFT SAÇ EKİMİM
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2016, 18:58:11 »
İnsallah istediğin sonucu alırsın dostum ...

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2016, 19:31:27 »
Sürekli adı geçen doktorlardan, sonunda bir ekim sürecini hep beraber takip edebileceğiz.

Ekiminiz hayırlı olsun, 2000 greft az bir miktar, normalde merkezler bu ekimi 6 saatte bitirir ama doktor neden bunu 4 gün gibi bir uzun sürede yapıyor bunu merak ettim. Bu konuda ne düşünüyor?
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

douu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2016, 20:06:10 »
ekımıniz hayırlı olsun .
sanırsam muttalip bey donör bölgeden alım yapıyor direk beklettemeden kanal açarak ekiyor .bu yüzdense ekım suresı uzayabılır.
vallaha bende şu okul bitsin para biriktirp muttalip beye ektireceğim.

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2016, 20:10:29 »
hayırlı olsun.
1)her seans kaç saat sürdü
2)cm kareye kaç greft ekildi
3)ekime kaç kişi girdi
4)saç ekimi yapılan yer nasıldı.lüx mü?normalmı?

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2016, 20:15:34 »
Çok iyi ekmiş ama çok pahalı beya 1 greft= 3-4 tel 3.5 euro= 11-12 tl  2000*12=24 bin maşAllah :)

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Haziran 2016, 20:18:29 »
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ekimin 4 güne yayılmasının sebebi konsunda Muttalip Bey çok titiz çalıştığını kökleri seçerek aldığını ve köklerin dışarıda uzun süre kalmasını istemediğini söyledi. İstesem günde 3 kişiye ekim yaparım ama haftada sadece bir hastayla çalışıyorum, ticari bakmıyorum dedi. Uzun süredir tek türk hasta bendim sanırım her hafta yurtdışından sadece bir hasta kabul ediyor.

4 gün sürmesi benim açımdan iyiYdi. Zaten kliniğe çok yakın oturuyorum her gün yürüyerek gidip geldim. Seanslar 4 saat kadar sürdü her gün. İlk mesajda belirttiğim gibi ekimin bütün aşamalarını Muttalip Bey kendisi yapıyor sadece bir hemşire kökleri gruplandırdı. Cm ye yaklaşık 65 kök yerleştirdiğini belirtti. Klinik gayet temiz ve düzenli.

Pazartesi kontrole gidicem Hocanın kendi makinesiyle ekimden önce ve sonra çektiği fotoğrafları da alıcam o zaman burada paylaşırım. Dökülmem nw3 seviyesinde idi.

« Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 20:23:25 Gönderen: muratb »

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Haziran 2016, 20:39:52 »
bu fotoyu biraz önce flaşla çektim. Bugün 9. gün kabuklar hemen hemen hepsi döküldü, kızarık olan kısımlar ekim yapılan yerler

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Haziran 2016, 20:56:02 »
donör fotosunu atabilirmisin 9. güne göre hırpalanma veya iyileşme süreci nasıl olmuş.Teşekkürler

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2016, 22:55:26 »
çok şanslısın iyi bir karar vermişsin türkiyenin 1 numarası işini ehli yapan ama çok pahaçı bir doktor malesef.. saçların %95 fazlası cıkıcağını düşünüyorum çok iyi yapmış ön çizgi vs herşey çok güzel..

can.firat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Haziran 2016, 02:41:53 »
Cok güzel olmus ! Fotograflarin devamini isterim ilerde :)

beyyurdlu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Haziran 2016, 13:51:47 »
hayırlı olsun hocam.
muttalip keser finanstreid kullanmanı önerdi mi size ? finans. konusunda düşüncelerini paylaştımı acaba sizinle?

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Haziran 2016, 17:20:03 »
ekim öncesi hali

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Haziran 2016, 17:24:09 »
hayırlı olsun hocam.
muttalip keser finanstreid kullanmanı önerdi mi size ? finans. konusunda düşüncelerini paylaştımı acaba sizinle?

çok üzerinde durmadı istersen minoxil kullanabilirsin 1 ay sonradan itibaren dedi.

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2016, 16:16:33 »
Arkadaşlar ekim üzerinden 3 hafta geçti takviye olarak BİOTİN almak istiyorum. Hangi marka ve kaç mg lık almam lazım ve günde kaç defa içmem gerekiyor kullanan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Teşekkürler..

Facebook Twitter Instagram