Gönderen Konu: MUTTALİP KESER - 2000 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 124047 defa)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: MUTTALİP KESER - 2000 GREFT SAÇ EKİMİM
« Yanıtla #15 : 13 Haziran 2016, 17:04:44 »
Solgar ve Medobiotin markaları yaygın olarak kullanılıyor. İkisi de aynı sayılır etki bakımından benim için ama marka olarak Solgar bir adım önde.

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 13 Haziran 2016, 18:23:52 »
Solgar ve Medobiotin markaları yaygın olarak kullanılıyor. İkisi de aynı sayılır etki bakımından benim için ama marka olarak Solgar bir adım önde.

Teşekkür ederim hocam.. Peki 5000 mcg olanı uygun mudur fazla gelmez di mi ?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Haziran 2016, 19:36:03 »
Günlük ihtiyaç 2,5 mg ortalama ama saça etki etmesi için 5 mg tavsiye ediliyor..Fazlasını vücut atıyor, H Vitamini zaten biotin dediğimiz şey.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Haziran 2016, 20:47:49 »
Günlük ihtiyaç 2,5 mg ortalama ama saça etki etmesi için 5 mg tavsiye ediliyor..Fazlasını vücut atıyor, H Vitamini zaten biotin dediğimiz şey.

eyvallah çok teşekkür ederim

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Haziran 2016, 20:51:31 »
şimdiki durumlar nasıl hocam fotograf atarmısın

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 21 Haziran 2016, 23:37:09 »
26. gündeyim.. donör kısmı 2 numara makinaya vurdurdum...ekilenlerin yarısından çoğu şok dökülmeye girdi diyebilirim

yalnız bir şey sormak istiyorum arkadaşlar.. sanki bende şok dökülme biraz erken başladı gibi, 13-14. günde başladı.. bu bir sorun oluşturur mu sizce? şok dökülmenin erken veya geç başlamasının bir anlamı var mıdır ? 1 haftadır biotin kullanmaya başladım..

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: MUTTALİP KESER - 2000 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #21 : 22 Haziran 2016, 13:21:29 »
keser kesinlikle trnin en iyi doktoru. adam 3.5euro istiyor ama isini laikiyle yapiyor. ugrasiyor. koray erdoganda 5000-6000greft demeye basladi herkese. para avcisi olmus hepsi.

Muhendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 22 Haziran 2016, 13:55:07 »
Hocam benim de aynı şekilde 2.haftadan sonra başladı şok dökülme. İncelediğim konularda ve yorumlarda gördüğüm kadarıyla ne kadar erken şoka girerse o kadar erken çıkıyor yeni saçlar. Sıkıntı yapmayın bence.

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Haziran 2016, 14:28:30 »
herşey parayla ya iyi iş iyi para. donörde kusur yok, ekim özenilmiş. koray erdoğon, dr keser vb. kişler haricindeki çoğu riskli. kimi donorü mahvediyor kimi orantısız ekiyor kimi doğallıktan uzak.

_OKTAY

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 22 Haziran 2016, 16:37:42 »
Hocam benim de aynı şekilde 2.haftadan sonra başladı şok dökülme. İncelediğim konularda ve yorumlarda gördüğüm kadarıyla ne kadar erken şoka girerse o kadar erken çıkıyor yeni saçlar. Sıkıntı yapmayın bence.
benim 13. gün başladı şok dökülme ama saçlar çıkmadı daha 185 gün

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 23 Haziran 2016, 00:14:51 »

Eyvallah teşekkür ederim..

goldheart

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 23 Haziran 2016, 04:12:34 »
ekim dediğin böyle olur hakkı budur  ama fiyat bu olmamalı  herşey mükemmel Koray gunde3 veya4 kişiye ekim yapiyo işi hemşireler yapiyo Fin kullanmayı şart koşuyor ama çok profesyonel 2./5 verecegine
1 Euro daha ver kesere ektir diyecek maalesef paramizda olsa bize ekmez nr4 seviyedeyim koraya bak nr2 nr 3 ekiyo finde kullanınca sonuç iyi oluyo  nr2 nr3 e Fin tek başına bile çok etkili olur benden genç arkadaşlara tavsiye35 den önce saç ektirmeyin donorunuz sağlam değilse yada genetik dokulmeniz yoksa
Eyvallah teşekkür ederim..

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 28 Temmuz 2016, 20:56:32 »
ekiminiz maşallah çok güzel. bende sizinle aynı yaştayım sanırım saçlarımın durumu sizin ekim öncesi halinizden biraz daha iyi. eğer keser e gidersem banada 1900-2000 greft arası bi ekim düşünür diye düşünüyorum. merak ettiğim konu ulaşım için tel., mail adresi varmı acaba ? birde şuan ki halinizi merak ediyorum biliyorum şok sürecindesiniz ama mümkün olursa foto. atmanız sevenirim.. çok geçmiş olsun hayırlı olsun...

muratb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 29 Temmuz 2016, 18:50:11 »
ekiminiz maşallah çok güzel. bende sizinle aynı yaştayım sanırım saçlarımın durumu sizin ekim öncesi halinizden biraz daha iyi. eğer keser e gidersem banada 1900-2000 greft arası bi ekim düşünür diye düşünüyorum. merak ettiğim konu ulaşım için tel., mail adresi varmı acaba ? birde şuan ki halinizi merak ediyorum biliyorum şok sürecindesiniz ama mümkün olursa foto. atmanız sevenirim.. çok geçmiş olsun hayırlı olsun...

Teşekkürler.. www.drkeser.com da iletişim adresleri var ama ağustos ortasına kadar klinik kapalı olucak demişti hoca isterseniz bir iki hafta sonra arayın şu an telefonu açan olmayabilir.. Ben de şu an bi gelişme yok yeni 60 gün oldu gelişme olduğunda fotoğraf ekliycem..

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 29 Temmuz 2016, 19:23:24 »
çok teşekkür ederim. inanıyorum ki çok güzel bir sonuç sizi bekliyor. sıklıktan ziyade doğallığın ortaya çıkacağı bir ekim sonucuz olur inşallah . iyi günler

Facebook Twitter Instagram