Herkese merhaba.. Bir süredir forumu takip ediyorum ve ben de saç ekimimi sizlerle paylaşmak istedim.
23-24-25-26 Mayıs 2016 tarihleri içerisinde toplamda 4 gün, günde 500 greft olmak üzere Muttalip Keser saç ekimimi gerçekleştirdi.
Greft alımı (manuel), greftlerin yerleştirilmesi(iğne ile) ve her gün saçın yıkanması, pansumanı dahil bütün işlemleri Muttalip Bey kendisi gerçekleştirdi. Sadece bir hemşire köklerin gruplara ayrılmasında yardımcı oldu. Ekim sürecinde patenti kendisine ait olan iğneler kullandığını özellikle belirtti
Muttalip Keser'i tercih etme sebebim kendisini daha önceden tanıyor olmamdır. Kendisi bir plastik cerrah ve 2005 yılında bana burun ameliyatı yapmıştı ve çok memnun kaldım . O zamanlar saç ekimine yeni başlamıştı. Saç dökülmem başladığında da aklıma ilk gelen isim kendisi oldu bu nedenle onu tercih ettim.
Kendisinin de izniyle bu konuyu açtım ve fotoğraflarımı paylaşıyorum.
Yaşım 31, herhangi bi ilaç kullanmıyorum.
Greft ücreti; 3,5 euro
Sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ekim sırasında çekilen fotoğrafları Muttalip Beyden alınca ekleyeceğim.
Fotoğraf eklemeyi çok beceremedim sanırım aslında başka fotolar da var ama 4 ten fazla yükleyemiyorum sanırım