Gönderen Konu: İnstagram ve facebookta yine foto hırsızlığı. İxirist saç ekim merkezi  (Okunma sayısı 2615 defa)

lulupup

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi akşamlar.
Daha önce okuduğum bir başlıkın devamı başka bir merkez yine Dr Sibel Ulusan ın emeğini çalmak istemişler. Ama Dr Sibel hanım hemen uyarısını yapmış.
Facebook ve instagram da yayınlanmış.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Vay arkadaş bir de bunlar saç ekiyor yani yazık insanlara ayağa düştü bu saç ekimi artık durum bu kadar vahim. Resmen dolandırıcılık bu başkasının ekimiyle insanları kandırıp saç ektirmek kısa süreliğine ana sayfaya alıcam bunu bu merkezi düşünen varsa dikkat etsin.
Global Moderator

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sibel hanımın emeklerini çalmışlar ayrı konu da bundan daha önemli bir durum var insanların hayatları ile oynuyorlar paylaşıcak bir sonucu olmayan merkez

Kapital

• Jr. Member
  • **
lulupup merhaba, bir onceki konuyu ben acmistim ilginctir bu kez de sen baska bi hirsizlik yakalamissin. Istersen benim konuma da yaz ve gorselleri koy, boyle ayni yerde toplariz. bu en iyi ekim merkezlerinden sonuc calmalar artiyor mu ne?

Kapital

• Jr. Member
  • **
lulupup merhaba, bir onceki konuyu ben acmistim ilginctir bu kez de sen baska bi hirsizlik yakalamissin. Istersen benim konuma da yaz ve gorselleri koy, boyle ayni yerde toplariz. isin ilginci sibel hanimin sonuclarini kopyalamalari hep

Zobizeretta

• Full Member
Yazıklar olsun bu ne saçma bir durumdur yav

lulupup

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
lulupup merhaba, bir onceki konuyu ben acmistim ilginctir bu kez de sen baska bi hirsizlik yakalamissin. Istersen benim konuma da yaz ve gorselleri koy, boyle ayni yerde toplariz. bu en iyi ekim merkezlerinden sonuc calmalar artiyor mu ne?
Olur

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
O değilde ektirenlerin saçları muhteşem olmuş çalan boşuna çalmamış yani :D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Halbuki Fotoğrafları bulup, iyilerini seçip, Photoshop ile arka plan fonlarını değiştirmek için gösterdiğiniz özenin 1/5 ini hastaya saç ekerken gösterseniz hırsızlık yapmaya hiç ihtiyacınız kalmayacak...

Lamazi_52

• Full Member
Valla ucuz yırtmışız bunlarla bi telefon görüşmesi yaptık her gün arıyorlar 6000 tl fiyat çektiler 4000 e kadar düştüler  sadece araplara ekiyorlarmış şimdi türklere yönelmek istiyorlarmış yalan dolan yapıyorlar dikkat etmek lazım..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Valla ucuz yırtmışız bunlarla bi telefon görüşmesi yaptık her gün arıyorlar 6000 tl fiyat çektiler 4000 e kadar düştüler  sadece araplara ekiyorlarmış şimdi türklere yönelmek istiyorlarmış yalan dolan yapıyorlar dikkat etmek lazım..

sen görüştünmü bu merkezle dana önce :)?
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sağlık hizmeti veren bir merkezin insanları kandırmasının çok ağır cezaları vardır  bence devletimizin gerekli işlermleri yapması gerek.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
sağlık hizmeti veren bir merkezin insanları kandırmasının çok ağır cezaları vardır  bence devletimizin gerekli işlermleri yapması gerek.

Malesef her mesleğin böyle karaktersiz olanları kendini zeki sanıp ancak bilğisiz insanları kandırıp ellerindeki parayı almak için türlü türlü pislik yaptıkları yerler  var aleni şekilde dolandırıcılık  bu sayfada onlara ders olur diye düşünüyorum.
Global Moderator

Lamazi_52

• Full Member
sen görüştünmü bu merkezle dana önce :)?

Evet görüştüm numaraları hala var arıyorlar sürekli fiyatta indirim yapıyorlar göz boyuyorlar baya bi müşteri kovalıyorlar yani😁

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet görüştüm numaraları hala var arıyorlar sürekli fiyatta indirim yapıyorlar göz boyuyorlar baya bi müşteri kovalıyorlar yani😁

Kovalasınlar bakalım. Demekki neymiş ısrarla arayan saç ekim merkezlerinden uzak durmak gerek
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram