Saç Ekimi Sonuçları
bence açıklığınıza göre çok başarılı bır sonuç ama açıklık fazla bır sıklaştırma daha güzel olur
Cevabı soruda vermişsin zaten, memnun olsan aynı yerde hiç kimseye sormadan yaptırırsın zaten,önerim sakal destekli çalışan iyi bir merkez belirleyip manuel alım yapmaları önemli onuda atlamayıp bir merkezde ekim yaptırmak olur.
Tesekürler kardesim ama sakal rengim kizilimsi kahverengi o yüzden sacla uyum saglamaz , bilmem yinede ekim olurmu🤔
Aynı merkez den kastın yeni merkez ise ekimleri planlamaları güzel gidiyor takip eder kararını verirsinEkim öncesi haline göre sonuç suan bence güzel Tepe zor bölge hayırlısı olsun
Sakal renginin çok sorun olacağını düşünmüyorum, yeterki ekildiği yerde çıksın,sakal çalışan ve olumlu sonuç alan merkezler var, ayda bir boyarsın en kötü, bende de beyazlar var, ayda bir hafif boya sürüyorum.
üstadt ayni merkezden kastim yine ayni hisar hastanesi , ön cizgiye dokundurmayi düsünmüyorum orta ve tepe bölgesine ekim yaptirmayi düsünüyom , 2500-3000 gref arasi cikarabilirlerse ense ve yanlardan süper olur
Artık nişantaşı Bilgehan hoca nın yeni merkezindeler ondan söyledim günde 4 veya 2 ekim yapılıyor artık sadece
Fiyatlar yüksek değil aynı düzeyde ama yeni merkez kaliteli ekim yapıyor gördüğümüz kadarı ile az sayıda hasta ile inşallah sonuç güzel gelir