Gönderen Konu: Hisar Hastanesi 3700 Gref  (Okunma sayısı 11706 defa)

Essener25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hastanesi 3700 Gref
« Yanıtla #75 : 17 Temmuz 2019, 14:28:20 »
Ya zaten ekimden öncede demislerdi tek ekimle kapanmaz alan ikinci ekim sart diye ben ona bisey demiyorum zaten Allah izin verirse ocak ayinda düsünüyorum bir sene dolunca ikinci ekimi , beni rahatsiz eden acilan kanallari tüm doldurmamislar kafamda cok bos acik  kanal kalmis aksine bazende tek kanala iki üc gref sokmuslar , yani bana biraz özentisiz calisma gibi geldi , sonucta baska ekim yerlerinde duyuyoruz 10-12 saat ekim yapildigini bende toplam 5 saat filan anca sürdü cünkü bana ekim yapan ekip öglenden sonra bir ekim daha yapacakti

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 17 Temmuz 2019, 16:37:13 »
Ekim sürecin açık alanına göre gayet güzel ilerliyor dostum kafana takıcağın bir durum yok.

Essener25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 20 Temmuz 2019, 01:36:31 »
Ekim sürecin açık alanına göre gayet güzel ilerliyor dostum kafana takıcağın bir durum yok.
Eyvallah dostum sonucta ekilen Greff sayisi belli demi , bu gref sayisiyla  ve bu acik alandan sirma sirma sac beklemek hayalcilik olur :)

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 20 Temmuz 2019, 07:56:44 »
Ya zaten ekimden öncede demislerdi tek ekimle kapanmaz alan ikinci ekim sart diye ben ona bisey demiyorum zaten Allah izin verirse ocak ayinda düsünüyorum bir sene dolunca ikinci ekimi , beni rahatsiz eden acilan kanallari tüm doldurmamislar kafamda cok bos acik  kanal kalmis aksine bazende tek kanala iki üc gref sokmuslar , yani bana biraz özentisiz calisma gibi geldi , sonucta baska ekim yerlerinde duyuyoruz 10-12 saat ekim yapildigini bende toplam 5 saat filan anca sürdü cünkü bana ekim yapan ekip öglenden sonra bir ekim daha yapacakti

Dostum bence bu serzenişi yapman gereksiz. Şu soruyu sor kendine kaç para verdin ekim için? Bu kadar zahmetli iş ederi o para değil ama o paraya yapıyorlarsa bilki sürümden kazanma vardır yani hem 5 6 bin arası verip hemde gün boyu süren titiz bir ekim beklemek sence nekadar akıllıca, kendimizi kandırmanın bir anlamı yok sonuçta bir kumar oynadın ama gidişatın iyi senin için millet enayimi koray hocaya mutallip hocaya hatta parası çıkışmayıp biraz daha zorlayıp en azından sibel ulusana gidiyor.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 20 Temmuz 2019, 08:24:32 »
acıklığa göre bence sonuc iyi ilerliyor suanda

Essener25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 22 Temmuz 2019, 02:55:27 »
Dostum bence bu serzenişi yapman gereksiz. Şu soruyu sor kendine kaç para verdin ekim için? Bu kadar zahmetli iş ederi o para değil ama o paraya yapıyorlarsa bilki sürümden kazanma vardır yani hem 5 6 bin arası verip hemde gün boyu süren titiz bir ekim beklemek sence nekadar akıllıca, kendimizi kandırmanın bir anlamı yok sonuçta bir kumar oynadın ama gidişatın iyi senin için millet enayimi koray hocaya mutallip hocaya hatta parası çıkışmayıp biraz daha zorlayıp en azından sibel ulusana gidiyor.
Kardes ben senin demek istedigini anladim „ be kadar para o kadar hizmet „ diyosun bende benim basima gelenleri söylüyomki benim gibi düsünen varsa ekimden sonra neyle karsilasacagini bilsin , fazla bir beklentisi olmasin, yinede düsüncelerin icin saol simdilik kellik kapandi idare ediyo ama acilan kanallari hep doldurmus olsalardi bir kanala 3-4 gref sokmak yerine belki daha iyi bir görüntü olurdu onu demek istiyorum ben

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 22 Temmuz 2019, 11:02:23 »

Katılmıyorum 5-6 bin gibi fiyatlarla çalışıp personelini sıkıştırmayan öğleden sonraya ekim vermeyen klinikler de var.

Essener25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 23 Temmuz 2019, 21:17:27 »
Aynen sacsiz kral katiliyorum sana 

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 23 Temmuz 2019, 23:51:51 »
şu anki durum gayet iyi ben beğendim .

Essener25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 24 Temmuz 2019, 20:04:33 »
6. ay doldu ekimden sonra 180 gün oldu

Essener25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 24 Temmuz 2019, 20:05:47 »
Tepeden ve önden görüntü

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 24 Temmuz 2019, 20:11:15 »
Açıklığına göre 6 ay güzel ilerlemiş 12 ay sonunda dahada güzel olucaktır ileride bir sıklaştırma çok güzel olur.
Global Moderator

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 24 Temmuz 2019, 22:25:45 »
Essen spor 6. Ayda   güzel olmuş kardeşim serzenişlerinde haklısın ama açık alanda fazla 2.ekim maalesef şart oluyor şöyle düşün tek seansda kapanma ihtimali ne kadar. Ben sırf 2. Ekime gerek kalmasın diye 5 bine yakın ekeriz dedikleri için gittim ama forumda araştırdımki ne kadar çok greft o kadar çok kanal ve yıpranma yaraların toparlanması VS vs. Az sayıda kişide tek atışla hallediyor maalesef o şans bende olmaz. Şimdiki düşüncelerim 4 ay önce olsaydı 3bin 3 bin 2 seans yaptırırdım. Yaptığımız iş gerçekten kumar gibi bişey :)

Essener25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 26 Temmuz 2019, 00:18:32 »
Açıklığına göre 6 ay güzel ilerlemiş 12 ay sonunda dahada güzel olucaktır ileride bir sıklaştırma çok güzel olur.
Tesekürler kardesim 12 ay dolduktan sonra ikinci ekimi düsünüyorum ama Doner bölgem yeterli olmaya bilir o yüzden sakalla karisik ekim yapan güzel bir yer tavsiye edebilirmisin ? Ve bide benim sakal kizilimsi kahverengi uyum problemi olurmu renk yününden yoksa ekildikden sonra arada kaybolurmu ?

Essener25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 26 Temmuz 2019, 00:21:05 »
Essen spor 6. Ayda   güzel olmuş kardeşim serzenişlerinde haklısın ama açık alanda fazla 2.ekim maalesef şart oluyor şöyle düşün tek seansda kapanma ihtimali ne kadar. Ben sırf 2. Ekime gerek kalmasın diye 5 bine yakın ekeriz dedikleri için gittim ama forumda araştırdımki ne kadar çok greft o kadar çok kanal ve yıpranma yaraların toparlanması VS vs. Az sayıda kişide tek atışla hallediyor maalesef o şans bende olmaz. Şimdiki düşüncelerim 4 ay önce olsaydı 3bin 3 bin 2 seans yaptırırdım. Yaptığımız iş gerçekten kumar gibi bişey :)
Evet malesef öyle kardesim insan tek ekimde kapansin istiyo birdaha o eziyetleri ve stressi cekmek istemiyoruz ama elden gelen birsey yok 😊 dedigin gibi en sagliklisi 3 bin x 2 ekim eger güzel bisey olmasini istiyorsak

Facebook Twitter Instagram