Saç Ekimi Sonuçları
Güzel olmuş essener
Açık alanına göre sürecin çok güzel kardeşim.
O zaman çok daha iyi olur saçlar bu ekim bir sonuçlansında bakalım
şimdiden süper olmuş saçlar ,ekim öncesi durumuna bakarak 5 ayda bu duruma gelmiş olman mucize gibi bir şey.şimdiden tebrik ederim kardeşim .
5,5 ay bügün doldu
Alıntı yapılan: Essener25 - 11 Temmuz 2019, 19:33:295,5 ay bügün doldu hayırlı olsun şu görüntü memnun edici duruyor ama vaad edilen saç bu mudur bilmiyorum 1 seneyi dolduralım dicekler, bakalım 12. ayda nasıl görüntü elde edilir benimde sonuç sizinkine benzer tepeler kesinlikle boş kaldı revizyon önerilir mi 12. ay belirleyecek
Alıntı yapılan: Mh - 14 Temmuz 2019, 11:31:34Alıntı yapılan: Essener25 - 11 Temmuz 2019, 19:33:295,5 ay bügün doldu hayırlı olsun şu görüntü memnun edici duruyor ama vaad edilen saç bu mudur bilmiyorum 1 seneyi dolduralım dicekler, bakalım 12. ayda nasıl görüntü elde edilir benimde sonuç sizinkine benzer tepeler kesinlikle boş kaldı revizyon önerilir mi 12. ay belirleyecekTesekürler kardesim seninde ekimin hayirli olsun , biraz önce senin ekime baktim sanki kendi ekimimi görmüs gibi oldum tepeden bakildiginda seyreklik ayni , orta bölgeye ekilen grefler parmakla sayilacak seyreklikde demekki bu ekim merkezinin son zamanlarda isine önem vermeden yaptiginin bir kaniti
Alıntı yapılan: Essener25 - 14 Temmuz 2019, 15:35:35Alıntı yapılan: Mh - 14 Temmuz 2019, 11:31:34Alıntı yapılan: Essener25 - 11 Temmuz 2019, 19:33:295,5 ay bügün doldu hayırlı olsun şu görüntü memnun edici duruyor ama vaad edilen saç bu mudur bilmiyorum 1 seneyi dolduralım dicekler, bakalım 12. ayda nasıl görüntü elde edilir benimde sonuç sizinkine benzer tepeler kesinlikle boş kaldı revizyon önerilir mi 12. ay belirleyecekTesekürler kardesim seninde ekimin hayirli olsun , biraz önce senin ekime baktim sanki kendi ekimimi görmüs gibi oldum tepeden bakildiginda seyreklik ayni , orta bölgeye ekilen grefler parmakla sayilacak seyreklikde demekki bu ekim merkezinin son zamanlarda isine önem vermeden yaptiginin bir kaniti EyvAllah sağol bana söylemişlerdi öndeki 3-5 tel bizim için anlam ifade etmiyor diye önü komple doldurup arkalara sıklaştırma yapacaz diye ama arkalarda ki seyreklik gözden kaçacak gibi değil gece lavaboda ışık altında baktığımda önden kafamın arka kısımlarını görebiliyorum ama ben önden görüntü memnun edici olduğu için 1 yılın bekliyorum nasipse sömestr gibi gitmeye niyetim var