Saç Ekimi Sonuçları
Anestezinin süresi sanırım ben de erken bitiyordu. Sigara kullanımı ile alakalı olduğunu düşünüyorum bu durumun. İşlemden sonra anestezinin yaptığı beton kafa etkisi de ayrı bir konuda incelenmesi gerekir
Ön cizgi güzel ön bölgede sık ama sanırım tepe için bencede 2 bir ekime ihtiyaç olacaktır ekim öncesi donör resmi varmı saç kalitenize bakalım kalın telli sanırım.
Donör bölgesındeki saçlar kalın telli çıkışlar daha havimli olur kapacılık bakımından hayırlısı olsun.
Ya valla öyle 12 gün oldu ekim yapilali halen ugusukluk var gibi hissediyorum elime kafama degdigimde , bide ekim sonrasi uyuma sorunu var tabi tatli bir uykuya haset kalmistim ilk günlerde
Aynı şekilde iyi bir uykuya hasret kaldım ben de. Sırt üstü yatmaktan boynum ve belimin ağrısı giderek artmaya devam ediyor. İlk iş gününde attığın fotoğrafta ekim yapılan bölge hiç belli olmuyor. İnşallah kısa sürede en iyi şekilde yeni saçlarına sahip olursun, oluruz
Insallah sende 👍 hepimizin temennisi o zaten bakalim bundan sonrasi sabir isi artik bekleyip görecegiz
ekimin 4. günü kafam şekil değiştirecek diye korkmaya başlamıştım 10. gün yeniden doğmusa döndüm
hisarın ekiplermi değişti?yazılanlara göre işletme değişikliği var galiba hisarda bu sizin ekiminize bakıncada sanki bu belli oluyor gayet güzel düzgün ekilmiş yapan ekip işin ehli galiba kabuk dökümü sonrası sık bir görüntü var yani şok dökülme olmasa keşke dedirten cinsten