Merhaba arkadaşlar;
Bir kaç yıldır saç ekmeyi düşünüyordum. Hassas bir konu olduğu için erken karar veremedim. O yüzden düşünen arkadaşlara belki biraz olsun faydalı olması için konuyu açmaya karar verdim.
*Öncelikle bazı çekincelerim vardı. Ağrı sızı olur mu? Sağlıklı olur mu? Ekim maliyetli olur mu? gibi bir çok soru vardı kafamda ancak öncesinde internetten araştırıp sonrasında ekim merkezine gidip yerinde gördükten sonra içim rahat bir şekilde kararımı verdim "Este Center" benim kafamdaki tüm soru işaretlerini yerinde karşıladı ve hemen işlemleri başlattım.
*Sabah ekimden 1 saat öncesinden orda oluyorsunuz. Ekimden önce zaten saçlarınızın durumuna göre kaç greft ve nerelere saç ekileceği belirlenmiş oluyor. Onay verdikten sonra ekim için ense kısmından saçlar alınıyor ve seyrek olan kısımlara naklediliyor. 7-8 saat sürebiliyor. Benim 7 saat sürdü.
*Ekibin tecrübesi ve titizliği burda önem kazanıyor. Çünkü saç ekiminde hijyen ve doğallık çok önemli. Gayet rahat ve başarılı bir operasyondan sonra neredeyse ağrısız sızısız evin yolunu tuttum

bu kadar rahat bir operasyon beklemiyordum çünkü ne yara bere ne de ağrı sızı vardı. Tabi ilk 3 gün süresince ense kısmında hafif uyuşukluk hissi oluyor o da azalarak geçiyor zamanla tabi verilen ilaçları zamanında eksiksiz kullanmak bu süreci en az hasarla atlatmanıza katkı sağlıyor.
*25.01.2019 tarihinde saç ekimi operasyonum
*Benim saçlar biraz seyrek ve ince telli olduğu için 3500 greft alınıp ekildi.
*Yaş 36
*Yer "Este Center" Beşiktaş Fulya'da
*Ekim maliyeti ise uygun. Şöyle bir örnek verecek olursam sigara kullananlar varsa sigaralarını bırakırlarsa sigaraya verdikleri 1 senelik ücretle hem saç ekimlerini bedavaya getirmiş hem de daha sağlıklı bir yaşama adım atmış olacaklar. Kaynak arayanlar buna benzer bir çözüm de bulabilirler.
*Saç ektiğim yeri titiz araştırmalar sonucu bulduğum ve beklentilerimin ötesinde olduğu için kesinlikle tavsiye ederim.
*Saç ekiminin ilk 3 gününde yastık destekli (saç ekilen bölgeye değmeyecek şekilde 2 yastık üstüste bırakarak) uyuyordum ancak şu an serbest istediğim şekilde uyuyor ve rahat bir şekilde günlük hayatımı devam ettirebiliyorum.
*Şu an için yaklaşık 2 hafta oldu gören herkes şimdiden çok güzel göründüğümü söylüyor. Daha saçlar tam büyümeden her gören kişiden güzel yorumlar almak moral açısından oldukça güzel.
*Herkese sağlıklı günler dilerim