Gönderen Konu: Çağlar Yılmaz, 4500 greft' lik saç ekimi  (Okunma sayısı 16291 defa)

Derinmai

• Jr. Member
  • **
Ynt: Çağlar Yılmaz, 4500 greft' lik saç ekimi 1. Ay
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2019, 01:25:35 »
Merhaba
Dönor düzelir merak etme ,6.aya kadar kendine gelir.

Ön çizgiyi geriden almak mantıklı olmuş ama vertexe neden o kadar ağırlık verildi ki anlamadım .
Ortada kendi saçlarınız örtücülük sağlamayacak gibi , ekime gelecek olursak bunu zaman gösterecek.

Hayırlısı olsun takviye kullanmiyorsan eğer başlaman lazım
takviye olarak ne tavsiye edersiniz?

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Çağlar Yılmaz, 4500 greft' lik saç ekimi
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2019, 01:32:00 »
niye birden bu kadar negatif ruh haline bürünüyorsunuz.vertexi halledersin ilk ne güzel işte.sigara kullanıyorsan bırak,finasterid kullan veya saw palmetto kullanabilirsin voonkanın en hesaplısı.expecia tableti önermem.ondaki cüce palmiyesi miktarı az.ama en garantisi finasteriddir.minoksil ise ilk seferlerinde güzel toplar saçını ama ben bile bırakmaya karar verdim :)

Derinmai

• Jr. Member
  • **
Ynt: Çağlar Yılmaz, 4500 greft' lik saç ekimi 1. Ay
« Yanıtla #18 : 07 Şubat 2019, 01:36:54 »
hayirli olsun kardesim ve umarim icine sinen bi sonuc elde edersin. konunun uzmani olmamakla beraber bence donor bolgen baya seyrelmis ama belki aylar icinde biraz toparlar. paylasima devam et bakalim nasil olucak ben de merak ediyorum
teşekkür ederim, komik gelebilir ama donör bölgem böyle seyrek kalırsa sanırım ikinci operasyonu enseyi düzelttirmek için yaptıracağım :-(

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 07 Şubat 2019, 01:56:08 »
niye birden bu kadar negatif ruh haline bürünüyorsunuz.vertexi halledersin ilk ne güzel işte.sigara kullanıyorsan bırak,finasterid kullan veya saw palmetto kullanabilirsin voonkanın en hesaplısı.expecia tableti önermem.ondaki cüce palmiyesi miktarı az.ama en garantisi finasteriddir.minoksil ise ilk seferlerinde güzel toplar saçını ama ben bile bırakmaya karar verdim :)
şu aşamada sadece akşamları çekyata sırt üstü uzanıp başımı aşağı sarkıtarak kafa derime masaj yapıyorum ordaki dolaşımı arttırır ümidiyle:-) finasterid' i araştıracağım, kabul edilebilir ve uzun vadede iz bırakmayacak yan etkileri varsa denemeye değer. Medobiotin,  medobiokomplex vitaminleri hakkında bilginiz var mı peki?

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 07 Şubat 2019, 02:04:16 »
vitaminlerden b7 haricinde diğerlerine pek bel bağlama. prosgar diye bir ilaç var.onun bileşeni finasterid zaten.bir kutuda bir ton hap var ve o haplardan birini beşe bölüyorsun.eşit miktarda bölmeye kasmana gerek yok,her gün o bir hapın 5 parçasından birini  içerek ( 5 günde 1 hap içmiş olacak şekilde ) içersen güzel topluyor saçını.

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 07 Şubat 2019, 02:59:49 »
negatif ruh haline bürünme süreci birden değil altta göründüğü üzere yaklaşık 20 yılda oldu:-) tavsiye ettiğiniz tüm ürünleri inceleyip bir dermatoloğun gözetiminde bünyeme uygun olanlarına en kısa zamanda başlayacağım, ilginize teşekkürler.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 07 Şubat 2019, 03:11:04 »
negatif ruh haline bürünme süreci birden değil altta göründüğü üzere yaklaşık 20 yılda oldu:-) tavsiye ettiğiniz tüm ürünleri inceleyip bir dermatoloğun gözetiminde bünyeme uygun olanlarına en kısa zamanda başlayacağım, ilginize teşekkürler.

hocam tamam ama çok güzel bir planlama ile başladınız işe.ilk önce vertex den başlamanız büyük cesaret evet.ama niye hemen küsüyorsunuz saç ekimine ?
bir bakın bakalım vertexiniz çok güzel çıkacak ve önler de toparlıyacak bu bir yıllık süreçte ?

daha sonra ön tarafları ki fark etmişnisinizdir.ne ekerse çıkacak bir yerdir önler.lütfen içnizi ferah tutun.o resimlerdeki hale yaklaşırsınız emin olun,ne ekimler var 4 bin greft ile adam şov yapıyor gözümüzün önünde.

edit: hintell'ciğim mesaj atamıyorum sana saatte 6 mesaj uyarısı var diyor.ona göre bana ayrıcalık tanı :) ne diyeceğimi de unuttum sana :D

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 07 Şubat 2019, 03:22:39 »
Çok sağ olun moral verici yaklaşımınız için. Saç ekiminin en zor kısmı psikolojik yüküymüş. Önceki mesajlarımda dediğim gibi şuan en büyük sorunum donör bölgesinin fazla yıpranmış olması. Etrafımda benle benzer greft sayısında ekim yaptırmış arkadaşlar var ve enselerinde bendeki kadar deformasyon olmamıştı. Neyse bekleyip göreceğiz..

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 07 Şubat 2019, 03:34:10 »
hocam donorunuz aslında tam alınmamış.yanlardan pek girmemişler.küçük bir alanda yoğunlaşmışlar ama sizin kafanızın yanlarındaki donorler hala duruyor.rahat olun,donorünüz toparlar ama uzun bir süreç 6 ay olur  max 1 yıl olur.ama bu birazda bünyenize göre değişir.finasa başlayın bir 6 ay sonra tekrar bakalım.o donorden kök aldıklarında,almadıkları yerlerde şok dökülmeye uğruyor.oralardan yeniden saç çıkacak yani :)

edit: şimdi sen minoksile başlıyacaksın ve sıkacaksın+ olarak finasterid yapacaksın.2-3 aya donörün toparlanacak,daha sonra finasterid ile devam edeceksin,minoksili yavaş yavaş bırakıp. sana çizdiğim plan bu hocam.donorün minoksil yese de dökülmez.hızlandırması için sıkabilirsin.haydi bakalım ...

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 07 Şubat 2019, 12:42:57 »
hocam donorunuz aslında tam alınmamış.yanlardan pek girmemişler.küçük bir alanda yoğunlaşmışlar ama sizin kafanızın yanlarındaki donorler hala duruyor.rahat olun,donorünüz toparlar ama uzun bir süreç 6 ay olur  max 1 yıl olur.ama bu birazda bünyenize göre değişir.finasa başlayın bir 6 ay sonra tekrar bakalım.o donorden kök aldıklarında,almadıkları yerlerde şok dökülmeye uğruyor.oralardan yeniden saç çıkacak yani :)

edit: şimdi sen minoksile başlıyacaksın ve sıkacaksın+ olarak finasterid yapacaksın.2-3 aya donörün toparlanacak,daha sonra finasterid ile devam edeceksin,minoksili yavaş yavaş bırakıp. sana çizdiğim plan bu hocam.donorün minoksil yese de dökülmez.hızlandırması için sıkabilirsin.haydi bakalım ...
eyvallah :-) 👍

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 28 Şubat 2019, 15:07:44 »
8. Hafta bitti, haber gelmiyor yardan.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 28 Şubat 2019, 15:57:37 »
yarin gelmesi için daha çok erken evlenme çağında değil daha :)
Global Moderator

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 28 Şubat 2019, 20:46:10 »
Uyusun da büyüsün ninni diyelim öyleyse :-)

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 02 Nisan 2019, 21:24:19 »
88. Gün bitti hala kafamı kaşıdığımda tepe' den tırnağıma 2-3 mm boyunda saçlar geliyor. Önlerde de çıkışlar başlamadı. Nedir sizce?

Facebook Twitter Instagram