Gönderen Konu: Çağlar Yılmaz, 4500 greft' lik saç ekimi  (Okunma sayısı 16314 defa)

Derinmai

• Jr. Member
  • **
Ynt: Çağlar Yılmaz, 4500 greft' lik saç ekimi
« Yanıtla #31 : 03 Nisan 2019, 14:54:39 »
3. Ay bitti.

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 03 Nisan 2019, 15:11:12 »
Önden görünüş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 03 Nisan 2019, 17:45:54 »
Henüz saçların harekete geçmesi için erken şuan kendi saçlarının toparlanma sürecindesin eski haline döndümü var olan saçların? Bir de finasterid araştırabilirsin saçların cansız
Global Moderator

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 03 Nisan 2019, 18:47:31 »
İlk paylaştığım fotoğraflarda eski hali var. Donör bölge hariç %70 eski haline döndü gibi. Transfer edilen saçlarda herhangi bir gelişme yok. Hatta kafamı kaşıdığımda tırnağıma nadiren de olsa teller gelebiliyor. Finans işini çok düşündüm hatta proscar' a niyetlendim ama çocuk sahibi olma niyeti yada ihtimali olanlar için ciddi riskler barındırıyor o yüzden vazgeçtim. Belki xpecia. Bir de sağ kulağımın arkasında donör alanda zaman zaman ciddi ödem gibi şişlik hissediyorum. Ama sabah uyandığımda kaybolmuş oluyor. Garip bir durum, size olmuş muydu?

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 03 Nisan 2019, 22:56:12 »
İlk paylaştığım fotoğraflarda eski hali var. Donör bölge hariç %70 eski haline döndü gibi. Transfer edilen saçlarda herhangi bir gelişme yok. Hatta kafamı kaşıdığımda tırnağıma nadiren de olsa teller gelebiliyor. Finans işini çok düşündüm hatta proscar' a niyetlendim ama çocuk sahibi olma niyeti yada ihtimali olanlar için ciddi riskler barındırıyor o yüzden vazgeçtim. Belki xpecia. Bir de sağ kulağımın arkasında donör alanda zaman zaman ciddi ödem gibi şişlik hissediyorum. Ama sabah uyandığımda kaybolmuş oluyor. Garip bir durum, size olmuş muydu?

O durum baba 2 3 hafta boyunca olmuştu hatta korkmuştum kitle falan mı oluştu diye tam boyun bölgesinde çünkü babam boyun kanseri geçirdi ama çok şükür sonra geçti bir süre tedirgin oldum yani normaldir diye düşünüyorum bu süreçte kafada herşey olabiliyor özellikle ilk 1 ay

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 04 Nisan 2019, 00:16:54 »
O durum baba 2 3 hafta boyunca olmuştu hatta korkmuştum kitle falan mı oluştu diye tam boyun bölgesinde çünkü babam boyun kanseri geçirdi ama çok şükür sonra geçti bir süre tedirgin oldum yani normaldir diye düşünüyorum bu süreçte kafada herşey olabiliyor özellikle ilk 1 ay
dostum 3. Ayım bitti, kafaya verdikleri serumun çoktan gitmiş olması lazım değil mi? Ben uç vermeye çalışan kök olduğunu düşünüp bayağı bir sıktım, kan çıktı hafif acıyınca bıraktım. Sabah baktığımda gitmişti. Babanıza Allah sağlık sıhhat versin.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 04 Nisan 2019, 07:19:16 »
dostum 3. Ayım bitti, kafaya verdikleri serumun çoktan gitmiş olması lazım değil mi? Ben uç vermeye çalışan kök olduğunu düşünüp bayağı bir sıktım, kan çıktı hafif acıyınca bıraktım. Sabah baktığımda gitmişti. Babanıza Allah sağlık sıhhat versin.

Hm  o zaman merkeze görünmekte fayda var.Sagolun Allah razı olsun şu an iyi çok şükür

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 04 Nisan 2019, 09:44:42 »
Planlamayı ben de beğenmedim. Vertexe çok ekilmiş, ki fire kaybı fazla olacak. Ortadaki seyrek saçlarının arasına sıkılaştırma yapılmalıydı ama hayırlı olsun. Daha çıkışlar için çok erken henüz.

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 04 Nisan 2019, 22:02:55 »
Ne yalan söyleyeyim komşu laf aramızda planlamayı ben de beğendim ama bakarsın güzel bişey çıkar ortaya da gençlere örnek oluruz   :)  benim bi arkadaş ektirdi benden bi sene önce çoğunu da vertekse ettirmiş. Adamın tepeye ne ekmişlerse çıkmış bi de herif şok dökülme neyin hiç yaşamamış. Piyango gibi bişey bakalım bizm şansımıza kutudan ne çıkcak. Aslında benim çıkışlar ön tarafta başladı ama çok zayıf oldukları için fotolarda belli olmuyor. Saç ekimi deyince eskiden tek dert çim adam gibi mısır püsküllü saçlı olmak sanırdım. Meğer taa ekim anından fire kayıpları başlıyormuş ki bu nüans farkı en acısı. İşini düzgün yapmayıp insanların hayalleriyle oynayanları değil meslekten men hastanelere temizlikçi olarak bile almamak lazım.

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 28 Nisan 2019, 20:32:03 »
115. Gün. Bir iki hafta önce, ense diplerini 1 numara üstlere doğru 4 numara arası incelttirip ön ve tepeden hiç aldırmadan saç tıraşı oldum. Arkadaki defo yine çıktı ama ne durumda olduğunu merak ettiğimden böyle kısalttırdım. Kızarıklık geçmiş, deri orijinal rengine dönmüş, ensede kök alınan yerle alınmayan yerler arasında ciddi faz farkı var ama soldan daha az kök alınmış(solda doğumdan gelen saçsız bir alan var Ekim sırasında o bölge ve etrafı kullanılmadı.).

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 29 Nisan 2019, 01:38:39 »
Ekim öncesine bakarak iyi durumdasın gibi görünüyor ama resimler çok net değil yorum yapmak zor gibi kardeşim.

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 29 Nisan 2019, 02:24:16 »
Ekim öncesine bakarak iyi durumdasın gibi görünüyor ama resimler çok net değil yorum yapmak zor gibi kardeşim.
steve jobs' un kemiklerini sızlattın be birader, resimler iphone 8 plus' la çekiliyor :-) Yer kaplamasın, resimlere bakanları yıldırmasın diye kolaj yapıp ekliyorum sanırım o çözünürlüğü düşürüyor. Bir dahakine tek tek eklerim, eyvallah.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 29 Nisan 2019, 12:39:20 »
donör alan biraz tahrip edilmiş alımda ama henüz erken ılk zamanlara göre baya toparlamış 6 aya kadarda toparlar donör

ekim alanıda hareketli gözüküyor sürece göre olumlu sekılde ılerlıyor ekım
Global Moderator

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 29 Nisan 2019, 15:10:48 »
Zaten 4 ay doldu, kalan 2 ayda donör bölgemde mucize olacağını sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz. Bir ekim daha yaptırırsam yapılacak alımın ensemi homojen olarak seyrelmiş gibi toparlayabilecek olmasını istiyorum. Karar aşamasında bunun garantisini verecek birini seçeceğim. Bu da üstten. (fotoğraflarda kırpma / kolaj dışında asla oynama yapmıyorum)

Facebook Twitter Instagram