Ne yazık ki bazen böyle kazalar olabiliyor. Belki peşin hüküm vermek için çok erken ama seçme şansım olsaydı bu işlere hiç bulaşmamış, ense saçları kuvvetli bir kel olarak kalmayı tercih ederdim sanırım. En azından doğal, kabul edilebilir, toplumun ciddi bir kesiminde rastlanan erkek tipi saç dökülmesine sahip sıradan bir birey olarak yaşayıp giderdim. Ama şu aşamada ensesi de dramatik bir şekilde seyrelmiş planlaması ofsayt bir ekimle "keşke" diyorum. Belki burayı geç fark etmiş olmamdan, verteks ekimlerinin sona bırakılması gerektiğini çünkü bu bölgedeki kanlanmanın öne göre daha zayıf, kafa derisinin daha kalın ve sert olduğunu, bu yüzden başarı oranının düşük olduğunu, yine bu bölgede dar alanlar içinde kendine has özel kavisli ve açılı saç şekilleri olması gerektiğini ki bunu ancak çok deneyimli ve becerikli hekimlerden başkasının yapmaması gerektiğini geç öğrenmiş bulunuyorum. Belki bu plansızlığımdan dolayı geri dönüşü imkansıza yakın bir sonuçla karşı karşıya kalacağım için forum bana faydalı olmayacak ama bakarsınız saçları benimkine benzer şekilde dökülmüş ve benimki gibi bir hayali olan bir olası kurban bu yazdıklarımı okur da aynı hataya düşmez ha ne dersiniz?