Ben cevap vermeye çalışayım yazdıklarına dostum..
1) mercks ve minoxidil üreticilerinin aklıma gelmedi diye biraey yok birçok mavi su mavi iixir diye tabir edilen solusyonlar bu mantıkta üretiliyor. İçersinde antiantrojenler ve hiper damargenişleticiler var.Ama bana kalır ise yanetkilerinfen dolayı böyle dünya devi ilaç firmaları bu ürünleri üretmiyor.. merdivenaltı numunede sahtecilik yapabilecek karakterdeki firmalar soyundu bu işe.. tr dede denetim olmadığı için Eczanelerde bile satılır oldu..
2) finast kullanıp yanetki görmediğini söyleyenler yada memem büyüdü unutkanlık var ama hala yanetki görmedim diye ler.. hatta biraz yumuşak kalıyor ve geç boşalıyorum ama hala yanetki görmedim diyenide duyduk. Bana kalırsa Dht düştüğü halde yanetki görmedim diyenlere bende inanamıyorum..
3) arkadaş fikirlerini ve deneyimlerini paylaşmış. İddia ettiği şeyi denememiş bile
Yani 3-5 yıl bırakıp dönüşmediğini görüp o şekilde yaşanmış bir deneyim değil kendi tahminleri yazdıkları fakat babada kalırsa 3 ay veriyorum ben kayıpların başlaması için oda Maximum.. 5 yıl kalıcı ise 6 al kullanıp 5 yıl bırakmak çok mantıklısı 20 yıl saç için toplamda 2 yıl bunu kullanmak yeterli.
4) Holmes kardeş sanırım eczanede çalışıyor idi. O yüzden seçmiş olabilir ki burada herkes istediği nicki alabiliyor .. geçenlerde bir arkadaş “barışmanconungençliğindesahipolduguortabacagınınyandanyemişigibiyim” benzeri bir nick bile almıştı. Bu konuda yönetim kimseye baskı yapmıyor.
Sevgili Sloccer,
1.)
a- Tam olarak demek istediğim şey buydu. Ruhsat sahibi milyar dolarlık ilaç şirketleri konsorsiyum kurmayıp böyle etkili bir formülü, böylesine geniş bir piyasayı kimya atölyelerine bırakıyor! Neresinden baksan mantıklı gelmiyor.
b- Eczacı Bey yine silmediyse, formülünün mavi su be mavi iksir gibi bir şey olmadığını özellikle belirtmişti. Kendisi de beğenmiyor o ürünleri anladığımız kadarıyla.
c- Mavi su ve mavi iksir gibi ürünlerin ne kadar faydalı olduğu muallak. Kim nasıl bir fayda görmüş. Tehlikesi bilinmiyor bile.
2.) Sanırım bu konuda hemfikiriz. İlaçları karıştırıp beraber yan etkileri yok demek, lifli diye kuru fasülye ve nohutu karıştırıp gaz yapmıyor demek ile aynı.
3.) Sanırım bu konuda da aynı fikirdeyiz. Bu işler “iddia edildi”, “bence” , “sanırım” veya “olabilir” seviyesindeyse hiç tartışmayalım zaten, kim ne derse doğru kabul edelim.
4.) Hakaret içerdiği için silinen ilk yazımda, “ecz.” diye başlayan kullanıcı adının manüplasyon gerekçesi ile kullanıldığı fikrimde olduğumu belirtmiştim ama sizin okuduğunuz versiyonda havada kalmış demek istediğim. İsteyen istediği kullanıcı adını kullanabilir ama ilaç karışımı ile mucize yarattığını iddia eden birisinin “ecz.” diye başlayan kullanıcı adı alması bana pek hüsnüniyet gelmedi. Bir çok insanın bilinç altına, “bu nasılsa eczacı, iyi bilir bu işleri” mesajı gidiyor.