Merhaba .Öncelikle yeni saçlarınız hayırlı olsun.Umarım sizler gibi bizde süreç sonunda böyle mutlu ve keyifli oluruz.Bugün açtığınız konuyu en başından en sonuna kadar okudum.Sizi bazı konularda eleştirmem gerekiyor.Mesela insanlara formül konusunda 6 ay bekleyip daha sonra vereceğim gibi alenen verilen sözler var.6 aylık bir sürecin sonunda ise vermemeye karar kıldığınızı beyan eden sözler kullanmışsınıZ.
1.si insan sözünün eri olmalı.Bugün ağzından bir söz çıkıp ertesi gün bu verdiği sözden cayıyor ise iyi niyetli oldugunu düşünmem.
2.si insanlara umut vermek istemiyorum diyip her seferinde formülünüzden bahsedip popü haline veya gündemde tutmayı başardınız.
3.Madem böyle bir formül bulup para derdinde değilim diyip neden bu konuda muzdarip olan insanlara yardımcı olmaktan imtina duyuyorsunuz ?
4.Üçüncü maddeye istinaden hem insanlara yardımcı olmayıp,süreç içerisinde insanları oyalayıp 6 ay sonunda vs vericem diyip daha sonra bundan caymak insanları aldatmak değil midir ?
5.Madem yardımcı olmaktan imtina duyuyorsunuz bu işi ticarete dökmenizi tavsiye eder bu konuda muzdarip olan insanların belli bir meblağ karşısında faydalanmalarını sağlayabilirdiniz.........
Sonuç olarak sürecinizi 30 dakika baştan sona kadar okudum.Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.Allah bu konuda muzdarip olan insanların emeklerini boşa çıkarmasın.Sizde bu güzel sonucun mutluluğunu ve keyfini sağlığınızın iyi olmasıyla beraber keyfini çıkarmanız dileği ile temenni ediyorum.Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.