Gönderen Konu: Estemylife 10.01.2019 4275 greft  (Okunma sayısı 55044 defa)

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife 10.01.2019 4275 greft
« Yanıtla #390 : 15 Temmuz 2019, 00:50:09 »
   Formülü versem yapmak isteyen arkdaşlar için.i  Başta öyle söyledim çünkü bu kadar etkili olabileceğini düşünmüyordum. Böyle devam ederse birşeyler yapabilirim diye kendime sakladım . Minoksil kullanan arkadaşlar tek başına bunkadar etkili oldu mu ? Olmamıştır bence çünkü bende eskiden kullandım bu beni şaşırttı zaten.  Ha formülü versem nasıl yapacaksınız ? .eczacı dışında kimseye ecza depoları etken maddeleri vermiyor bireysel satışı yok  Alamazsınız
1. Finasterid nerden alacaksınız almanız için saf maddeyi eczacı olmanız gerekiyor . 100 gram olarak satılıyor en az oda yaklaşık 3500 tl   Galenik ecza deposu
2. Aynı şekilde minoksidil etken maddeyi nerden alacaksın oda saf olarak alman gerekirse en az 100 gram satılıyor 100 gram 350 civarı
Böyle böyle devam eder içindeki diğer maddeler

İkincisi en azından ilacı hazırladıktan sonra şişeye koyman lazım şişeyi nasıl steril edecen ? Sterilizasyon yapacak makina var mı?
İlaç hazırlamak için su banyosu cihazı lazım hiç hayatında duydunuz mu?

Bu etken maddeler g ve mg olarak ilave edilmesi gerekiyor bunlar için hassas teraziniz var mı ? İsterseniz araştır kaç lira?

Proscarı alıp minoksil içinde ezerek kullanmak 15 yıl öncesinde kaldı  . İnşallah ikna etmişimdir bu sefer. Formülü kendisnin yapanileceği düşünen arkadaşlar

Tamamıyla başarısız olarak da sonuçlanabilir bunu idda etmiyorum .  Kullandığım  günden beri olumsuz olarak baktım ve her yazıya ekledim Saç ekim sonucum patlamışta olabilir ilaç bunkadar etkili olmuştur belki de zaten 2 aydır ön tarafada kullanıyorum. 2 haftda da bir olarak foto yüklüyorum zaten 6 aydır beraber değerlendirdik . 7. Ayı bende bilmiyorum sizde . Ha en azından süreçimi hızlandırdı şimdi mutluyum ( bunuda siz söylüyorsunuz zaten.)ve tadını çıkarıyorum. İlerde dökülürsede üzülürüm hepsi bu kadar artıları oldu ve beni mutlu etti mi etti. Ha ilerde dökürsede bu sefer başka çözüm bulmaya çalışırım . Finasteridi oral olarak alıp yan etkiden korkacağıma topikal finans içeren birşey yapar onuda denerim.
 Saç için kesin çözüm saç ekimi bu yüzden bende ekim yaptırdım . Açıklığım çok fazlaydı ekim heryere olmamıştı diye böyle birşey yapmak istedim.

bırak bu işleri allah aşkına yok karışım kullandımda deniyorum tutarsa vereceğim formülünü marvalarını.burdaki herkese yutturmuşsun ama forum canavarı canqiyi unutmuşsun sen  :)
arkadaşlar bu kişi bahsettiği formülü hayatında hiç kullanmamış ve kullandığına dairde hiç bir ispat yok.
olay şöyle gelişiyor; ilk bir kaç aydan sonra saçlar çıkmaya başlayınca ve kullandığı minoxil vs takviyelerin desteğiylede verteksi canlanınca ve üstüne forum üyelerinden ne yedin ne içtinde saçların böyle oldu tepkileri alınca(kendi mesajındada böyle tepkiler aldığını ayrıca belirtiyor) böyle bir şey uydurmaya karar veriyor ve tiyatroyu yazıyor.
sizlerde tabi topyekün sazan gibi oltaya gelmişsiniz  :) halbuki konunu ilk sayfasına bakın neler yazmış arkadaş tekrar okuyun.kullandığı takviyeler ile ilgili detaylı bilgiler vermiş ama ne hikmetse kullandığını iddia ettiği esrarengiz içerikle ilgili hiç bir bilgi yok ta ki ekimi sonuçlanıncaya kadar .ekim sonuçlanıp saçlar coşunca ve tepkiler çok acaip olunca yok  efendim ben bir karışım kullandım ayakları falan .
ilk sayfaya yazılanlara bakınız birde ekim öncesi resme bakınız.bu sonuca şaşırılacak bir durum yok aslında adam minoxil kullanıyor artı olarak saç ekimi yaptırmış.ekimin etkisiyle kafası zaten üç dört ay kanlanmanın hat sayhada olduğu bir durumda üstüne birde minox gayet normal bir sonuç bazı kişilerde minox bile kullanmadan saç ekiminin etkisiyle zayıf minyatür saçlar canlanabiliyor bazı kişilerdede tam tersi minyatür saçlar dökülebiliyor.saç ekimi çoğu kişide aynı şekilde sonuç vermiyor bazen fantastik sonuçlar doğurabiliyor bu ekimde bunlardan biri .verteksteki durumda minoxilin ve kafadaki kanlanmanın bir etkisi.inanmayınız bu arkadaşa ben çözdüm olayı rahat olun siz.hep sizin suçunuz ne gereği vardı arkadaşı bu kadar gaza getirmenin  :)

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #391 : 15 Temmuz 2019, 01:10:43 »
Aynen kardeşim 👍 Boşverelim formülü  saç ekimi platformu zaten onun üzerinde yorum yapalım. Saç için ömürlük birşey olsa zaten milyar dolarlık şirketler varken biz mi yapacaz. Kardeşim istanbulda isen  müsait zamann olursa buyur gel çayımı iç. Herşeyi göstereyim neyi görmek istiyorsan ve merak ediyorsan.
Zaten ekimim sonlandı 6 ay tamamlandı. 2 haftada bir foto paylaştım. Forum için katkım oldu ise ne ala. 

Konuyu kapatma yetkim olsa kapatacamda kapatamıyorum. ( ancak son 10 günü silebildim.)
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2019, 01:48:16 Gönderen: Ecz.Holmes »

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #392 : 15 Temmuz 2019, 03:38:23 »
   Formülü versem yapmak isteyen arkdaşlar için.i  Başta öyle söyledim çünkü bu kadar etkili olabileceğini düşünmüyordum. Böyle devam ederse birşeyler yapabilirim diye kendime sakladım . Minoksil kullanan arkadaşlar tek başına bunkadar etkili oldu mu ? Olmamıştır bence çünkü bende eskiden kullandım bu beni şaşırttı zaten.  Ha formülü versem nasıl yapacaksınız ? .eczacı dışında kimseye ecza depoları etken maddeleri vermiyor bireysel satışı yok  Alamazsınız
1. Finasterid nerden alacaksınız almanız için saf maddeyi eczacı olmanız gerekiyor . 100 gram olarak satılıyor en az oda yaklaşık 3500 tl   Galenik ecza deposu
2. Aynı şekilde minoksidil etken maddeyi nerden alacaksın oda saf olarak alman gerekirse en az 100 gram satılıyor 100 gram 350 civarı

İkincisi en azından ilacı hazırladıktan sonra şişeye koyman lazım şişeyi nasıl steril edecen ? Sterilizasyon yapacak makina var mı?

Bu etken maddeler g ve mg olarak ilave edilmesi gerekiyor bunlar için hassas teraziniz var mı ? İsterseniz araştır kaç lira?

Proscarı alıp minoksil içinde ezerek kullanmak 15 yıl öncesinde kaldı  . İnşallah ikna etmişimdir bu sefer. Formülü kendisnin yapanileceği düşünen arkadaşlar

Tamamıyla başarısız olarak da sonuçlanabilir bunu idda etmiyorum .  Kullandığım  günden beri olumsuz olarak baktım ve her yazıya ekledim Saç ekim sonucum patlamışta olabilir ilaç bunkadar etkili olmuştur belki de zaten 2 aydır ön tarafada kullanıyorum. 2 haftda da bir olarak foto yüklüyorum zaten 6 aydır beraber değerlendirdik . 7. Ayı bende bilmiyorum sizde . Ha en azından süreçimi hızlandırdı şimdi mutluyum ( bunuda siz söylüyorsunuz zaten.)ve tadını çıkarıyorum. İlerde dökülürsede üzülürüm hepsi bu kadar artıları oldu ve beni mutlu etti mi etti. Ha ilerde dökürsede bu sefer başka çözüm bulmaya çalışırım . Finasteridi oral olarak alıp yan etkiden korkacağıma topikal finans içeren birşey yapar onuda denerim.
 Saç için kesin çözüm saç ekimi bu yüzden bende ekim yaptırdım . Açıklığım çok fazlaydı ekim heryere olmamıştı diye böyle birşey yapmak istedim.

bırak bu işleri allah aşkına yok karışım kullandımda deniyorum tutarsa vereceğim formülünü marvalarını.burdaki herkese yutturmuşsun ama forum canavarı canqiyi unutmuşsun sen  :)
arkadaşlar bu kişi bahsettiği formülü hayatında hiç kullanmamış ve kullandığına dairde hiç bir ispat yok.
olay şöyle gelişiyor; ilk bir kaç aydan sonra saçlar çıkmaya başlayınca ve kullandığı minoxil vs takviyelerin desteğiylede verteksi canlanınca ve üstüne forum üyelerinden ne yedin ne içtinde saçların böyle oldu tepkileri alınca(kendi mesajındada böyle tepkiler aldığını ayrıca belirtiyor) böyle bir şey uydurmaya karar veriyor ve tiyatroyu yazıyor.
sizlerde tabi topyekün sazan gibi oltaya gelmişsiniz  :) halbuki konunu ilk sayfasına bakın neler yazmış arkadaş tekrar okuyun.kullandığı takviyeler ile ilgili detaylı bilgiler vermiş ama ne hikmetse kullandığını iddia ettiği esrarengiz içerikle ilgili hiç bir bilgi yok ta ki ekimi sonuçlanıncaya kadar .ekim sonuçlanıp saçlar coşunca ve tepkiler çok acaip olunca yok  efendim ben bir karışım kullandım ayakları falan .
ilk sayfaya yazılanlara bakınız birde ekim öncesi resme bakınız.bu sonuca şaşırılacak bir durum yok aslında adam minoxil kullanıyor artı olarak saç ekimi yaptırmış.ekimin etkisiyle kafası zaten üç dört ay kanlanmanın hat sayhada olduğu bir durumda üstüne birde minox gayet normal bir sonuç bazı kişilerde minox bile kullanmadan saç ekiminin etkisiyle zayıf minyatür saçlar canlanabiliyor bazı kişilerdede tam tersi minyatür saçlar dökülebiliyor.saç ekimi çoğu kişide aynı şekilde sonuç vermiyor bazen fantastik sonuçlar doğurabiliyor bu ekimde bunlardan biri .verteksteki durumda minoxilin ve kafadaki kanlanmanın bir etkisi.inanmayınız bu arkadaşa ben çözdüm olayı rahat olun siz.hep sizin suçunuz ne gereği vardı arkadaşı bu kadar gaza getirmenin  :)

Forumun Cingöz Recaisi de gelmiş. Maşallah nasıl da çözmüş olayı. Yıllardır internet alemindeyim bu forumda ki kadar kötü taklitlere çok az maruz kaldım. Aynen reis adam minox hatta ne minox u ya ekim yaptırarak minyatürize olmuş hatta baya baya ölmüş  yok olmuş kökten tekrar saç üretmeyi başarmış. 4000 ektirmis(ki estymlife) ama 10.000 lik sonuç almış.  Biz de ne mal adamlarız ya Canqi gelip bize ışık tutsun diye her seferinde bekliyoruz. Canqi umqstadin dediği gibi nw7 misiniz ne gerek var öyle  6000-7000 grefte  ektirin 3000 greft nasıl olsa ekimle incelen saçlarınız tekrar saç üretme noktasına gelecek bir de üzerine minox yemede yanında yat...

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #393 : 15 Temmuz 2019, 09:58:05 »

Forum ahalisi içersinde kimsede yok minox nedir ne ise yarar, ne kadar zamanda nasıl bir açıklık kapatılabilinir diye o yüzden senin tabirinle “SAZAN gibi atlamışız”. iyi yakalamışşın 1. Sayfada minox diye azından kaçırmış.

Çok detaycısın tebrikler.Ama keşke bu kadar uzun yazmasaydın.. zamanımdan çaldın , o kadar boş gereksiz bir mesaj olmuşki.

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #394 : 15 Temmuz 2019, 10:06:14 »

Aynen moRuq

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #395 : 16 Temmuz 2019, 17:34:38 »
ön tarafı daha net paylaşabilirseniz iyi olur foto olarak.

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #396 : 25 Temmuz 2019, 00:33:41 »
ön tarafı daha net paylaşabilirseniz iyi olur foto olarak.

Tabi hocam buyurun öncesi ve sonrası

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #397 : 25 Temmuz 2019, 00:35:44 »
1. Foto ıslak

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #398 : 25 Temmuz 2019, 00:39:38 »
Maşallah

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #399 : 25 Temmuz 2019, 01:00:53 »
güzel sonuc önlerde hayırlı olsun

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #400 : 25 Temmuz 2019, 06:45:10 »
Bence sen o ilacı hiç bırakma holmes :D baya iyi olmuş

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #401 : 25 Temmuz 2019, 15:53:14 »
Teşekkürler arkadaşlar. Ön bölgeyede uyguluyorum zaten majistral olarak yaptığım ilacı

İzmir1984

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #402 : 25 Temmuz 2019, 17:12:23 »
Bi MasaAllah da benden

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #403 : 26 Temmuz 2019, 08:18:40 »
Mükemmelin daha iyisini nasıl tarif edebiliriz ?
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #404 : 29 Temmuz 2019, 19:51:34 »
Teşekkürler arkadaşlar inşallah sizlerde hayalini kurduğunuz saçlara kavuşursunuz. Cangi kardeşim o kadar şey yazmışsın keşke göster deseydin ne kullanıyon diye zaten canlı olarak da gel gör dedim adres verdim özelde. Neyse kapatalım bence boşuna gerginlik olmasın. 1. Foto şok dökülme sonrası 2 . Foto 6,5 ay

Facebook Twitter Instagram