Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Holmes - 14 Haziran 2019, 14:46:29Alıntı yapılan: KaybedenlerKulubu - 14 Haziran 2019, 14:05:01süper inşallah benim saçlarıma da faydası olur umarım 6. ayda problem yaşamazsın da bize de katkısı olur cok sevındım adına mukemmel gozukuyorKesin emin olmadan kimseye formülü yapmak istemiyorum kardeşim hassas bir konu çünkü hem sonuçta ilaç bu aksi takdirde tv de satılan fıtık kremlerinden farkım olmaz . Hem ta 3 ayken eczaneye gelip scalp solüsyonu almak isteyen oldu neden satıp para kazanmadım 3 5 solüsyon satmak insanların umutlarından daha önemli değilMasallah hocam butun yorumlarini okudum cok basarili olmus bir sorum olacak.Ekim yapilmadan önce sizin sisteme(biotin,xpecia) başlamak faydalı olur mu?Tesekkür ederim simdiden.
Alıntı yapılan: KaybedenlerKulubu - 14 Haziran 2019, 14:05:01süper inşallah benim saçlarıma da faydası olur umarım 6. ayda problem yaşamazsın da bize de katkısı olur cok sevındım adına mukemmel gozukuyorKesin emin olmadan kimseye formülü yapmak istemiyorum kardeşim hassas bir konu çünkü hem sonuçta ilaç bu aksi takdirde tv de satılan fıtık kremlerinden farkım olmaz . Hem ta 3 ayken eczaneye gelip scalp solüsyonu almak isteyen oldu neden satıp para kazanmadım 3 5 solüsyon satmak insanların umutlarından daha önemli değil
süper inşallah benim saçlarıma da faydası olur umarım 6. ayda problem yaşamazsın da bize de katkısı olur cok sevındım adına mukemmel gozukuyor
holmes hocam ne kadar tutar bir solüsyon tahmini ben bugün adanada majistral yapan bir eczaneye ana formulü yapabilir mi diye sordum çok uçuk fiyat verdi ilaçların fiyatından bahsedince bişe diyemedi.
Çok güzel hocam öncelikBende sizden 15 gün sonra yaptırmışım ama bende o kadar gelişme olmadı maalesef