Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Holmes - 25 Mayıs 2019, 17:29:56Alıntı yapılan: Pardon21 - 25 Mayıs 2019, 16:49:43İlaçla kazanılan saçlar ilaçları bıraktığın zaman eskisine döner. Ama ekim harika güle güle tara kardeşim.İstediği kadar gitsin vertexi git en iyi hocaya ne kadar iyi yapabilir? Eski görüntüsünden de mi kötü olabilir. Hem neden 0 bırakayım haftalık 2 ye düşürürüm zamanla . Siz şeker hastası yada hipertansif hastalarının 3 ay yada 6 ay ilaç kullanıp bıraktığını mı düşünüyorsunuz.Valla on numara eş yıldız süper olmuş yan etkileri yoksa yıllarca kullanabilirim Proscar da senin kullandığın karışım kadar etkilimi acep holmes kardeşim
Alıntı yapılan: Pardon21 - 25 Mayıs 2019, 16:49:43İlaçla kazanılan saçlar ilaçları bıraktığın zaman eskisine döner. Ama ekim harika güle güle tara kardeşim.İstediği kadar gitsin vertexi git en iyi hocaya ne kadar iyi yapabilir? Eski görüntüsünden de mi kötü olabilir. Hem neden 0 bırakayım haftalık 2 ye düşürürüm zamanla . Siz şeker hastası yada hipertansif hastalarının 3 ay yada 6 ay ilaç kullanıp bıraktığını mı düşünüyorsunuz.
İlaçla kazanılan saçlar ilaçları bıraktığın zaman eskisine döner. Ama ekim harika güle güle tara kardeşim.
Alıntı yapılan: caballero - 25 Nisan 2019, 19:12:21Bu arkadaş yeni ektirmişti, niye sayfalarca konusu var diye bakayım dedim.. Maşallah hocam, bu kadar zamanda süper görüntü.. Herkes aynı soruyor ama benim 5 ay oldu(aynı yerde Ekim yaptırdım) ve standart avesin ürünleri kullanıyorumBiotin xpecia vs bana bir reçete yazarmısın🙂Çünkü senin 3 te 1 i anca olmuştur bende, acil Bi takviye bişey ler lazımHocam Avesin ürünleri hem pahalı hem de çok etkili değil. Biotin 2,5 mg tl sabah akşam bol su ile. xpecia sabah akşam . Hair forte sprey sabah akşam ilk üç ay 5 fıs. 3 Aydan sonra günde 1 düşünebilirsin. Ben böyle kullandım
Bu arkadaş yeni ektirmişti, niye sayfalarca konusu var diye bakayım dedim.. Maşallah hocam, bu kadar zamanda süper görüntü.. Herkes aynı soruyor ama benim 5 ay oldu(aynı yerde Ekim yaptırdım) ve standart avesin ürünleri kullanıyorumBiotin xpecia vs bana bir reçete yazarmısın🙂Çünkü senin 3 te 1 i anca olmuştur bende, acil Bi takviye bişey ler lazım
Alıntı yapılan: Holmes - 25 Nisan 2019, 19:50:33Alıntı yapılan: caballero - 25 Nisan 2019, 19:12:21Bu arkadaş yeni ektirmişti, niye sayfalarca konusu var diye bakayım dedim.. Maşallah hocam, bu kadar zamanda süper görüntü.. Herkes aynı soruyor ama benim 5 ay oldu(aynı yerde Ekim yaptırdım) ve standart avesin ürünleri kullanıyorumBiotin xpecia vs bana bir reçete yazarmısın🙂Çünkü senin 3 te 1 i anca olmuştur bende, acil Bi takviye bişey ler lazımHocam Avesin ürünleri hem pahalı hem de çok etkili değil. Biotin 2,5 mg tl sabah akşam bol su ile. xpecia sabah akşam . Hair forte sprey sabah akşam ilk üç ay 5 fıs. 3 Aydan sonra günde 1 düşünebilirsin. Ben böyle kullandım kardeşim hair forte ne zaman kullanmaya başladın? Bazı Ekim yerleri hemen başlayabilirsiniz diyor kimi 20. Günden kimi 1. Aydan sonra.
avesin spreyi kullandırdıkları için 20. Günden sonra hair forte kullanmak sorun olmaz öyleyse. Ben bugün 10. Günden sonra kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Ne dersin ?
Alıntı yapılan: dodooo_fb - 27 Mayıs 2019, 14:44:54 avesin spreyi kullandırdıkları için 20. Günden sonra hair forte kullanmak sorun olmaz öyleyse. Ben bugün 10. Günden sonra kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Ne dersin ?20. Gün başla bence ne olur ne olmaz