Saç Ekimi Sonuçları
Şuan tam 90. Gün tam 3 ay
Holmes kardeşim ne yedin ne içtin sen 3 ay da tepen bile kapanmış çok başarılı kardeşim maşallah
Teşekkürler başkan bende bu kadar beklemiyordum açıkcası. Xpecia biotin ve hair forte sprey kullanıyorum . İki kez de prp yaptırdım şuana kadar.
Maşşallahhhhh diyelim eczacı arkadaşımıza ) abi biotin xpecia devam da günlük sabah aksam xpecia da 2500 mg biotin var normal biotindede sabah aksam 2500 +2500 günlük toplam 7500 ediyor sivilce vs sıkıntın oldumu ?
Sanırım bu yenı bır prp degılde farklı bır sıstem hisarda buyume hormonumu ne var ıcınde o mu işe yaradı acaba ondan mı yaptılar sana bılemıyorum sureç çok hızlıkardesım hayırlısı dıyelim nazar değmesin
İGF o hintell ben onu yaptırmadım . Bildiğimiz prp yaptrdım sadece
Hocam işi biliyor olman sürece çok olumlu yansımış.Saç uzama hızında çok iyi.Bu hızla giderse 6. ayda bulamayız seni burada süreci bitirmiş olursun maşallah.
Bende şuana kadar bir sıkıntı olmadı hocam . B grubu vitaminler depo yapılmıyor vücutta idrarda fazlası atılıyor direk zaten . Yağda çözünen vitamin olsaydı depo yapıldığı için vücutta sıkıntı olurdu