Gönderen Konu: Estemylife 10.01.2019 4275 greft  (Okunma sayısı 54936 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife 10.01.2019 4275 greft
« Yanıtla #75 : 05 Nisan 2019, 21:27:36 »
Maşallah süreciniz çok güzel ilerliyor
Bende ekim yaptırıcağım siz estemlife ekim yaptırmışsınız ama şuan pek iyi ekim yapmıyorlar demişsiniz
Sizinkini Hasan akil mi ekti? Bir arkadaşımın ekimini Hasan Akil yaptı şuan saçları gayet iyi ama şuan Hasan Akil yok. Gerçi olmamasıda bir soru işareti?

Bilgehan hoca var aynı şekilde devam ediyor ekim merkezi daha öncede vardı gerçi simdi tamamen o var kardesım ekım kalıtesını yükselttikleri kişi sayısını azalttıklarını duyuyoruz suan çok daha ıyı oldu merkez benim bildiğim bu sekılde

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #76 : 05 Nisan 2019, 21:34:10 »
Maşallah süreciniz çok güzel ilerliyor
Bende ekim yaptırıcağım siz estemlife ekim yaptırmışsınız ama şuan pek iyi ekim yapmıyorlar demişsiniz
Sizinkini Hasan akil mi ekti? Bir arkadaşımın ekimini Hasan Akil yaptı şuan saçları gayet iyi ama şuan Hasan Akil yok. Gerçi olmamasıda bir soru işareti?
Hocam benim kanalları hasan akil açtı alım işleminide ayşegül diye bir kız yaptı(en iyisi o demişlerdi onu seçmiştim) estemylife 2017 -2018 yılları arası baya coştu baya baya iyi sonuçları oldu be sebeple hasta potansiyeli çok arttı günde 12 ekim yapmaya başladılar 2018 sonları ve 2019 başlarında. hatta aynı ekip günde 2 ekim yapar oldu bu sebeple son zamanlarda ekim sonuçları zayıflamaya başladı . Sonra ne olduğunu hala kimse bilmiyor Hasan akil ayrıldı ordan şuan nasıl ekim yapıyorlar bilmiyorum tam olarak plastik cerrahı bilgehan aydın diye bir doktor var ama onun sadece gözetiminde oluyor. Şuan için nasıl ekim yapıyorlar bilmiyorum . süreci devam eden baya estemylife ekimi var takip edebilirsiniz . Ben memnunum sürecimden ama dediğim gibi bütün konulara göz atabilirsiniz.

Lacivert

• Full Member
« Yanıtla #77 : 05 Nisan 2019, 21:46:27 »
Bilgehan hoca var aynı şekilde devam ediyor ekim merkezi daha öncede vardı gerçi simdi tamamen o var kardesım ekım kalıtesını yükselttikleri kişi sayısını azalttıklarını duyuyoruz suan çok daha ıyı oldu merkez benim bildiğim bu sekılde
Bilgehan sadece gözlemciymiş bu ne kadar verimli olur ekim sürecini paylaşan arkadaşları takip etmek lazım
Şuan araştırma sürecindeyim verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

Lacivert

• Full Member
« Yanıtla #78 : 05 Nisan 2019, 21:49:29 »
Hocam benim kanalları hasan akil açtı alım işleminide ayşegül diye bir kız yaptı(en iyisi o demişlerdi onu seçmiştim) estemylife 2017 -2018 yılları arası baya coştu baya baya iyi sonuçları oldu be sebeple hasta potansiyeli çok arttı günde 12 ekim yapmaya başladılar 2018 sonları ve 2019 başlarında. hatta aynı ekip günde 2 ekim yapar oldu bu sebeple son zamanlarda ekim sonuçları zayıflamaya başladı . Sonra ne olduğunu hala kimse bilmiyor Hasan akil ayrıldı ordan şuan nasıl ekim yapıyorlar bilmiyorum tam olarak plastik cerrahı bilgehan aydın diye bir doktor var ama onun sadece gözetiminde oluyor. Şuan için nasıl ekim yapıyorlar bilmiyorum . süreci devam eden baya estemylife ekimi var takip edebilirsiniz . Ben memnunum sürecimden ama dediğim gibi bütün konulara göz atabilirsiniz.
Formu karış karış geziyorum :) bakalım araştırma sürecindeyim tekrar hayırlı olsun

Mh

• Full Member
« Yanıtla #79 : 07 Nisan 2019, 20:11:51 »
Biotin daha çabuk uzamasını sağlıyor ve şok dökülmeyi azaltıyor diye düşünüyorum. Biotin 5 mg alacağına 2,5 mg sabah akşam al daha iyi.( ama bol su ile ; suda çözünmese emilimi çok az oluyor) ben ekim gününden itibaren sabah akşam alıyorum xpecia tb de sabah akşam alıyorum
trichoplus 2*1 biotin 2.5mg 2*1 bende alıyorum gelişimden memnunum gelecek saçlar hala mevcut gibi duruyor öyle deli dolu bir sıklık olacağını sanmıyorum ama formunu kazandığında iş görecektir biotinin daha ilk kutusundayım yeni bitmek üzere ilk kutum 11nde 4 ay olacak

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 07 Nisan 2019, 20:31:00 »
Ekimin hayırlı olsun hocam şu xpecia yı biotini senin açıklamaların ile pekiştirdim artık sagol değerli bilgilerin için.ben de 1 ayı doldurdum sadece xpecia alıyorum sabah aksam senin konunu dun gördeydim kullandığın biotini alırdım ama ocean OMEGA 3 aldım  50 tablet günde 1 kan dolaşımı vs faydası olsun diye acaba bırakıp biotin e mi dönus yapsam? Konunu takip e aldım çok güzel sonuc alıyorsun Maşallah

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 07 Nisan 2019, 21:15:18 »
Ekimin hayırlı olsun hocam şu xpecia yı biotini senin açıklamaların ile pekiştirdim artık sagol değerli bilgilerin için.ben de 1 ayı doldurdum sadece xpecia alıyorum sabah aksam senin konunu dun gördeydim kullandığın biotini alırdım ama ocean OMEGA 3 aldım  50 tablet günde 1 kan dolaşımı vs faydası olsun diye acaba çok bırakıp biotin e mi dönus yapsam? Konunu takip e aldım çok güzel sonuc alıyorsun Maşallah

Merhaba hocam omega 3 iyidir kalp damar sistemi için kan dolaşımını arttırır. Ama eczacı olarak sana tavsiyem saç ektirdiysen biotin ve xpecia al en az 3 aygünde iki kere.  Kan dolaşımını artırmak istiyorsan ek olarak pharmaton alabilirsin günde 1 adet ( kanı sulandırır stres yorgunluğu azaltır ve içinde saç için değerli vitaminler gerçi birçoğu xpeciadada var)
Saç ekim merkezlere direk kan sulandırıcı olarak ecopirini dayıyorlar başka kullandığı ilaç varmı yok mu diye sormayarak ecopirin birçok ilaçla etkileşiyor . Etkileşmese bile ani bir kaza geçirseniz kanamanızı durdurmak zor basit bir ilaç ama sonuçları büyük olabiliyor. Bende az bir süre kullandım sonra bıraktım pharmatona geçtim. Şeker hastalığınız varsa pharmaton almayın sakın hipoglisemi yapar . Kilo probleminiz varsada iştah açar.

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
« Yanıtla #82 : 07 Nisan 2019, 21:23:38 »
Hocam ben 2 ay sabah akşam trichoplus kullandım. Sizce devam mı edeyim, yoksa xpecia ya mı geçeyim. Aralarında ciddi fark var mı sizce?

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #83 : 07 Nisan 2019, 21:28:27 »
Hocam ben 2 ay sabah akşam trichoplus kullandım. Sizce devam mı edeyim, yoksa xpecia ya mı geçeyim. Aralarında ciddi fark var mı sizce?
İçerikleri yüzde 90 aynı xpecia daha ucuz tricoplus pahalı ve yeni ürün . Xpecia kendini kanıtlamış bence xpeciaya geçin . Avesin ürünleri gereksiz pahalı

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 08 Nisan 2019, 12:43:56 »
Merhaba hocam omega 3 iyidir kalp damar sistemi için kan dolaşımını arttırır. Ama eczacı olarak sana tavsiyem saç ektirdiysen biotin ve xpecia al en az 3 aygünde iki kere.  Kan dolaşımını artırmak istiyorsan ek olarak pharmaton alabilirsin günde 1 adet ( kanı sulandırır stres yorgunluğu azaltır ve içinde saç için değerli vitaminler gerçi birçoğu xpeciadada var)
Saç ekim merkezlere direk kan sulandırıcı olarak ecopirini dayıyorlar başka kullandığı ilaç varmı yok mu diye sormayarak ecopirin birçok ilaçla etkileşiyor . Etkileşmese bile ani bir kaza geçirseniz kanamanızı durdurmak zor basit bir ilaç ama sonuçları büyük olabiliyor. Bende az bir süre kullandım sonra bıraktım pharmatona geçtim. Şeker hastalığınız varsa pharmaton almayın sakın hipoglisemi yapar . Kilo probleminiz varsada iştah açar.

Sağol hocam direk saça karışsın senin kullandığın biotini bugün aldırıyorum   mg olarak çok iyi fiyatda uygun 45-50  TL sanırım eczanede xpecia  ile  beraber  devam ,OMEGA 3 üde 2 günde bir tek tablet kullanayım boşa gitmesin :) biotin ile beraber sivilcelenme olursa bırakırım.

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 09 Nisan 2019, 02:26:12 »

başkan dediğin gibiyse eğer  bu iyi bir gelişme estemylife forum ahalisinin tercih ettiği bir merkezdi zaten istanbulda olanlar için çok fazla seçenek olmadığı için estemylife gibi merkezler daha değerli oluyor bu durumda onların iyi olması burdaki herkesin faydasına diye düşünüyorum.

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #86 : 10 Nisan 2019, 12:44:23 »
Merhaba ilk foto ekim öncesi . Sanki 1 ay önden gidiyor . Şuan tam 90 gün 3 ay oldu
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2019, 13:20:23 Gönderen: Holmes »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 10 Nisan 2019, 13:05:19 »
Kaçıncı aydasın suan ??
Global Moderator

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #88 : 10 Nisan 2019, 13:19:23 »
Şuan tam 90. Gün tam 3 ay

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 10 Nisan 2019, 13:33:26 »
Holmes kardeşim ne yedin ne içtin sen 3 ay da tepen bile kapanmış çok başarılı kardeşim maşallah
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram