Gönderen Konu: Estemylife 10.01.2019 4275 greft  (Okunma sayısı 55040 defa)

Ecz.Holmes

• Sr. Member
Ynt: Estemylife 10.01.2019 4275 greft
« Yanıtla #361 : 07 Temmuz 2019, 10:11:47 »
Hocam uygulanış tarzı dikkat etmemiz gereken noktalar kaç defa uygulanması gerektiği ve ne kadar durması gerektiği vb. bilmemiz gereken konuları açıklar mısın?

+1

....
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2019, 01:58:13 Gönderen: Ecz.Holmes »

rusenali

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #362 : 07 Temmuz 2019, 11:07:45 »
en baştan sonununa kadar konuyu okudum ve genel olarak şunu gördüm hep kaçak güreşmişsin oyalama taktiği izlemişsin insanlara umut pomplayarak oyalamışsın sonucunda da alın piyasadaki genel formül bu ben kendi yaptığımı veremem demişsin. tamam vermeyebilirsin o zaman neden her seferinde 6 ay geçsin ona göre paylaşacağım kimsenin vebaline giremem gibi kahramanlıklar yaptın. piyasadaki kalıp formüllerin bırakınva döngüye girerek döküldüğünü herkes biliyor neden insanları başarısız olan bir formülü uygulamaya sevk ediyorsun adam seni görerek o başarısız formülü kullanacak senin gibi olacağını zannedecek sonucunda emek para zaman kaybı ve hayal kırıklığı olmayacak mı o insanda

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #363 : 07 Temmuz 2019, 11:22:54 »
Kasma bu kadar 6 ay bekleyin, 1 sene bekleyin, ilave yaptım özel katkı koydum, katkı koymassan böyle olmaz , ama katkılar bana özel.. direk fiyatını yaz , birde iban ver.. zaten belliki konunun gideceği nokta bu...

(Bu arada el yazın çok okunaklı değil, daha anlaşılır şekilde olması için paylaşım yaptım, zaten bu formül yaklaşık 15-20 yıldır kullanılan , internette heryerden bulabileceğiniz bir formül)

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #364 : 07 Temmuz 2019, 11:31:08 »
Kasma bu kadar 6 ay bekleyin, 1 sene bekleyin, ilave yaptım özel katkı koydum, katkı koymassan böyle olmaz , ama katkılar bana özel.. direk fiyatını yaz , birde iban ver.. zaten belliki konunun gideceği nokta bu...

(Bu arada el yazın çok okunaklı değil, daha anlaşılır şekilde olması için paylaşım yaptım, zaten bu formül yaklaşık 15-20 yıldır kullanılan , internette heryerden bulabileceğiniz bir formül)
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2019, 01:58:29 Gönderen: Ecz.Holmes »

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #365 : 07 Temmuz 2019, 11:34:32 »
en baştan sonununa kadar konuyu okudum ve genel olarak şunu gördüm hep kaçak güreşmişsin oyalama taktiği izlemişsin insanlara umut pomplayarak oyalamışsın sonucunda da alın piyasadaki genel formül bu ben kendi yaptığımı veremem demişsin. tamam vermeyebilirsin o zaman neden her seferinde 6 ay geçsin ona göre paylaşacağım kimsenin vebaline giremem gibi kahramanlıklar yaptın. piyasadaki kalıp formüllerin bırakınva döngüye girerek döküldüğünü herkes biliyor neden insanları başarısız olan bir formülü uygulamaya sevk ediyorsun adam seni görerek o başarısız formülü kullanacak senin gibi olacağını zannedecek sonucunda emek para zaman kaybı ve hayal kırıklığı olmayacak mı o insanda
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2019, 01:58:39 Gönderen: Ecz.Holmes »

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #366 : 07 Temmuz 2019, 11:43:10 »
 ...
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2019, 01:59:08 Gönderen: Ecz.Holmes »

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #367 : 07 Temmuz 2019, 12:23:53 »
Ben baştan sona takipciydim holmes kardeşim laboratuvar da hazırladığını söylemiştin ve ekstra kendi eklediğin bepanthol ampul gibi takviyeler vardı klasik formül yerine onları paylaşacağını zannediyordum yanılmışım demekki.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #368 : 07 Temmuz 2019, 13:09:14 »
Konu kapanmıştır ... Herkese teşekkürler ... Kimse medikal tedavi yapmasın . Saç için en kesin çözüm saç ekimi( ehli ellerde) . . Benden bu kadar . ( şuana kadar isteseydim 100 kişiye yapardım ama yapmadım eğer niyetim para kazanmak olsaydı.) 1 kişiye bile yaptımsa şuana kadar çıkıp söylesin. Allaha şükür kimsenin 3 kuruşuna göz diikecek kadar ekonomik durumumuz kötü değil .  Birilerini kırdıysam veya umutlarını çok yitirdiysem kusura bakmasın . Allaha emenet olun.

Benim için mahsuru yok, bu işin ticaretini yapıyor olman insanların 3 kurusuna göz diktigin anlamına gelmiyor. İstersen yap 500 liraya sat. Orası beni hiç ilgilendirmez.. hoşuma giderse inanırsam bende verir 500-1000 lira alır kullanırım.. konu senin bugün yarın diyerek olayı yılan hikayesine çeviriyor olman.. yan etkilerinden korkuyor olsan zaten ana formülü paylaşmaz idin... bunlar yan etki yapmayacakta senin içersinde koyduğun 2-3 yanmadde mi yanetki yapacak..
Burası paylaşım platformu, ben nasıl ki 2000-3000 mesaj paylaşımı yapıyor isem, sayısız insana yardımcı olmak adına saatlerce telefonda mesai harcıyor isem aynı beklentiyle yaklaşıyorum bu platformdan istifade eden her kullanıcıya..
Dipnot: bu işin ticaretini yapıyor olman beni hiç rahatsız etmez.Ama ticari düşünmüyor isen paylaşmamana anlam veremiyorum
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2019, 13:52:59 Gönderen: sloocer »

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #369 : 07 Temmuz 2019, 14:07:45 »
Eczacı kardeşimiz kelliğe çare buldu ve paylaşımını  kozmetik sektöründen aldığı tehditler sonucu yapamıyormuş formülü piyasayı alt üst edeceği için ölümle tehdit ediliyor lütfen biraz anlayışlı olalım arkadaşlar 😁😁

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #370 : 07 Temmuz 2019, 14:11:04 »
Beyler simdi bende kendimce yararli oldugunu dusundugum solusyon bulsam bende paylasmam. Surecin basindan beri bunun minux finas karisimi bir solusyon oldugunu biliyordum.Cunku kendimden biliyorum ancak minox kullaninca vertexte boyle bir gelisim aliyorsun. Holmesin kendi extra olarak kattiklari insallah gercekten dusundugu kadar faydalidir alir patentini testlerini yaptiri piyasa surer ilac olarak. Bunu bende uyguluyorum hairforteye proscar kirip suruyorum ama burda mesela saf finasteridi bulup derinin emecegi sekilde uygulamak fakat yan etki konusunda nasil olur bilmiyorum sadece kafa derisindeki 5 alfa reduktazi inhibe etse eyvallah ama bu kana karisip illaki kandaki 5 alfayida azaltacaktir. Yani ben ha oral yoldan almisin ha lokal uygulamisin o konuda cok bir ayrim olcagini sanmiyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #371 : 07 Temmuz 2019, 14:19:42 »
Beyler simdi bende kendimce yararli oldugunu dusundugum solusyon bulsam bende paylasmam. Surecin basindan beri bunun minux finas karisimi bir solusyon oldugunu biliyordum.Cunku kendimden biliyorum ancak minox kullaninca vertexte boyle bir gelisim aliyorsun. Holmesin kendi extra olarak kattiklari insallah gercekten dusundugu kadar faydalidir alir patentini testlerini yaptiri piyasa surer ilac olarak. Bunu bende uyguluyorum hairforteye proscar kirip suruyorum ama burda mesela saf finasteridi bulup derinin emecegi sekilde uygulamak fakat yan etki konusunda nasil olur bilmiyorum sadece kafa derisindeki 5 alfa reduktazi inhibe etse eyvallah ama bu kana karisip illaki kandaki 5 alfayida azaltacaktir. Yani ben ha oral yoldan almisin ha lokal uygulamisin o konuda cok bir ayrim olcagini sanmiyorum.

Onada eywallah.. paşlasmamasını anlıyorum ama bunun ticari etikle ilişikliğini belirtmesinde ben bir sakınca görmüyorum.. ben bulsam böyle bir formül... paranın dibine vururum.. yani holmesın tabiri ile “milletin cebindeki 3 kurusa tenezzül ederdim” .. saç isteyen versin parasını göndereyim der ibanı paylaşırdım.. hoş burası doğru platform değil satış için ama Facebook’tan satsam yeter..
burada sorun 6 ay geçsin paylaşacağım, 3 ay sonra bakarız.. tam formül vermeyeyim yanetkisini test ediyorum “ şeklindeki tabirler..
Yoksa “bal tutan parmağını Yalar” ... ticarettin her türlüsüne saygım sonsuz

rusenali

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #372 : 07 Temmuz 2019, 14:35:26 »
Dikkat edersen bir önceki sayfada zaten bende saç için en kesin çözümün saç ekimi olduğunu 6 aya kadar saçların dökülmediğini ve bundan sonra dökülme olup olmayacağını bilmediğimi yazdım yazdım. Başka ne yazayım ? 6 ay boyunca oyaladım mı ya gelince evet oyaladım her an dökülme olabilir diye . Millete bulaştırmayayım diye.
konu tamamen şu gerçek formülü paylaşmıyorsan sırf baskıyı üstünden atmak için insanların boşuna zamanını ve parasını kaybedeceği gereksiz bir formülü paylaşıp sanki kullanınca sendeki etkiyi göstereceğine inandırmayı bir nevi insanları. he bu arada hiçbir beklentimde yok çok şükür tepede saçım var. zaten kalıcı çözüm olabileceğine de inanmıyorum

İzmir1984

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #373 : 07 Temmuz 2019, 17:04:40 »
Gereksiz bir gerginlik oluşmuş gibi. Arkadaş başarılı olmuş mu olmuş. Tebrik etmek düşer.
Gerginlik saçlarınıza zararlı arkadaşlar :)
Tam formülü kendine saklamakla da haklı.. Sonuçta içinde bulunduğu bir sektör. İleri ki zamanlarda para kazanmayı düşünüyor olabilir. Saygı duymak gerekli.
İçeriğe D-vit, bephanten, e vitamini gibi takviyeler yapılıp çeşitlendirilebilir. Deneme yanılma yöntemi. En sağlıklısı ana formül üzerine iyi bir dermatoloğa gitmek. Gerekli kan tahlillerini yaptırıp sonrasında doktorda uygun görürse başlamak.

bozqurd

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #374 : 07 Temmuz 2019, 17:59:26 »
madem saklıcaktın formulü aylardır konuyu takip ediyorum kendin dedin paylaşacam yan etki olmazsa diye tamam paylaşma arkadaş yap bize verelim karşılığını ona da ses yok sen şimdi ne yaptın ben anlamadım.

Facebook Twitter Instagram