Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: bozqurd - 06 Temmuz 2019, 10:20:21holmes gerçekten burdaki insanlar dertli insanlar kötü niyetli adamın burda ne işi var zaten saçları dökülmüş adamın canı sıkkın sen de bayadır bi formül attın ortaya fotolarını attın hepimizde bir umut yarattın acaba dedi herkes olur mu saçlarım tekrardan böyle ve herkes seni bekliyor bi karar ver artık satıyorsan yap bize parası neyse verelim alalım satmayacaksan söyle formulü isteyen istediği yerde yaptırsın kardeşim sürekli foruma girip acaba holmes birşey yazmış mı formulü vermiş mi diye aylardır bakmaktan usandım kardeşim insanların zayıf noktası.Hocam 6 ay ( neden 6 ay döngü olacak mı diye dökülecek mi diye) demiştim zaten tamamlandı sayılır . Bugün her ayın fotosunu atacam tekrar. Gerçi geçmişe bakarsanız 2 hafta aralıklı olarak attım foto zaten. Nöbetten çıktım akşama detaylı olarak yazacam . Nasıl kullandım neler yaptım diye. Detaylı olarak. Sizde haklısınız .
holmes gerçekten burdaki insanlar dertli insanlar kötü niyetli adamın burda ne işi var zaten saçları dökülmüş adamın canı sıkkın sen de bayadır bi formül attın ortaya fotolarını attın hepimizde bir umut yarattın acaba dedi herkes olur mu saçlarım tekrardan böyle ve herkes seni bekliyor bi karar ver artık satıyorsan yap bize parası neyse verelim alalım satmayacaksan söyle formulü isteyen istediği yerde yaptırsın kardeşim sürekli foruma girip acaba holmes birşey yazmış mı formulü vermiş mi diye aylardır bakmaktan usandım kardeşim insanların zayıf noktası.
http://eczacininsesi.com/index.php?yon=majistral&id=70 Buradaki formüle yakın bir formül sizinki de.
Hocam uygulanış tarzı dikkat etmemiz gereken noktalar kaç defa uygulanması gerektiği ve ne kadar durması gerektiği vb. bilmemiz gereken konuları açıklar mısın?