Saç Ekimi Sonuçları
Hocam formul başarılı bu zaten aşikar ama ben son 2 sayfanızı incelediğimde frontline ait doğru dürüst fotoğraf göremedim sizden ricam daha aydınlık bir ortamda ve daha yakından on çizginizi görebileceğimiz bir fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Alıntı yapılan: robie_fowliver - 10 Haziran 2019, 18:38:30Hocam formul başarılı bu zaten aşikar ama ben son 2 sayfanızı incelediğimde frontline ait doğru dürüst fotoğraf göremedim sizden ricam daha aydınlık bir ortamda ve daha yakından on çizginizi görebileceğimiz bir fotoğraf paylaşabilir misiniz?Tabi buyur hocam
Holmes abi bizim gibi genç arkadaşlara ekim olması pek doğru değil yaşımız ekim için erken sen şu medikal tedaviyi söylesende bize bizde yapsak bikaç sene daha bizi idare etse çok iyi olur abi senden ricam tedaviyi söylersen bizim için çok iyi olur saygılar
süper inşallah benim saçlarıma da faydası olur umarım 6. ayda problem yaşamazsın da bize de katkısı olur cok sevındım adına mukemmel gozukuyor
Alıntı yapılan: KaybedenlerKulubu - 14 Haziran 2019, 14:05:01süper inşallah benim saçlarıma da faydası olur umarım 6. ayda problem yaşamazsın da bize de katkısı olur cok sevındım adına mukemmel gozukuyorKesin emin olmadan kimseye formülü yapmak istemiyorum kardeşim hassas bir konu çünkü hem sonuçta ilaç bu aksi takdirde tv de satılan fıtık kremlerinden farkım olmaz . Hem ta 3 ayken eczaneye gelip scalp solüsyonu almak isteyen oldu neden satıp para kazanmadım 3 5 solüsyon satmak insanların umutlarından daha önemli değil