Gönderen Konu: Yardımınıza ihtiyacim var..  (Okunma sayısı 1930 defa)

Ankaram

• Full Member
Yardımınıza ihtiyacim var..
« : 04 Şubat 2019, 14:15:53 »
Arkadaşlar kısa bir süre sonra saç ekimi yaptirmayi düşünüyorum.ekte kisa saçli,orta uzunlukta saçli, ışık altinda ve normal resimlerim mevcutdur.yaşim nisanda 31 diyebiliriz.uzun süredir ön kısım dökülsün diye bekliyorum ama bu sekilde seyreldi ve kaldi.ön çizgim bozuk olduğu icin artik ektirmek istiyorum tabi ki birazda vertekse ama ilerde saclarim cok dökülürmü özellikle ön taraftaki sacli kisim dökülürse ekimden sonra cok kötü dururmu merak ediyorum simdiden hepinize tesekkürler..(Saç yapım ince telli ve şuan bi dökülmem mevcut değil)

Lucifer

• Yeni üye
  • *
Ynt: Yardımınıza ihtiyacim var..
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2019, 15:15:39 »
Merhabalar,

Arkası çok açılmış gibi gözüküyor. PRP desteği arkası için kurtarıcı olma niteliğini kaybetmiş. Düşünceme göre hem ön hem arka için işlem yapılması gerekiyor. Arka saçlı bölgeye sıklaştırma ve kökü hala duran bölge içinde PRP desteği sağlanabilir.

Daha fazla vakit kaybetmeden işlem yaptırmanızı tavsiye ederim.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2019, 15:24:08 »
Ekim sonrası eski saçlar şoka uğrayıp kayıplar yaşanacaktır dostum.Takviyeler ile güçlendirebilirsin.Eski saçlara zarar vermeden ekim yapacak bi yer araştırmanı tavsiye ederim.

Ankaram

• Full Member
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2019, 15:27:28 »
hocam çok teşekkürler..

Ankaram

• Full Member
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2019, 15:28:19 »
Ekim sonrası eski saçlar şoka uğrayıp kayıplar yaşanacaktır dostum.Takviyeler ile güçlendirebilirsin.Eski saçlara zarar vermeden ekim yapacak bi yer araştırmanı tavsiye ederim.
teşkkür ederim

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2019, 23:42:38 »
Ekim zamanıniz gelmiş
Bütçenize uygun  yer bulursanız düşünmeden başlayın

Ankaram

• Full Member
« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2019, 09:27:50 »
Dinodin teşekkür ederim

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #7 : 05 Şubat 2019, 09:41:21 »
Yaş 31 hocam beklemenin hiç gereği yoo dönor alanıda beğendim zamanı gelmiş:)

Ankaram

• Full Member
« Yanıtla #8 : 05 Şubat 2019, 10:08:52 »
duyarlı teşekkür ederim.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2019, 21:29:16 »
Ön taraftaki saçlı bölgenin ekimde pas geçilmesi gerekiyor yoksa saçlar çıkmadığı gibi olan saçında dökülebilir.
Ekimden sonra ilerde oralardada dökülme yaşayacaksın bunu planlayarak ilerde ikinci bir ekim ihtimalini gözönünde bulundurmalısın.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 05 Şubat 2019, 21:32:51 »
Dönör iyi seyrelen kısımlar dökülecektir kaçış yok buna göre bir ekim düşünmek en doğrusu nw5siniz  ekime uygunsunuz

Ankaram

• Full Member
« Yanıtla #11 : 06 Şubat 2019, 09:10:29 »
Ön taraftaki saçlı bölgenin ekimde pas geçilmesi gerekiyor yoksa saçlar çıkmadığı gibi olan saçında dökülebilir.
Ekimden sonra ilerde oralardada dökülme yaşayacaksın bunu planlayarak ilerde ikinci bir ekim ihtimalini gözönünde bulundurmalısın.
pas geçilmesi derken o bölümde seyrek yerler var resimlerde göründüğü üzere ufak bi bosluk mevcut.O kısmın olan seyrek saç tellerinin yanına ekim yapılabilirmi,yapılmadı takdirde o kısım yine bos kalmaya devammı edecek acaaba?

Ankaram

• Full Member
« Yanıtla #12 : 06 Şubat 2019, 09:22:54 »
Dönör iyi seyrelen kısımlar dökülecektir kaçış yok buna göre bir ekim düşünmek en doğrusu nw5siniz  ekime uygunsunuz
norwood 7 deseydin kardeş öyle olmadı :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Şubat 2019, 09:24:26 »
Resimdeki alana çokta greft harcamadan bir Ekim mutlu eder. 2.ekim zaten gerekecektir. İlgili alanı ektirip 35-37 ye kadar idare etseniz,sonrasında vertex +ön kısıma revize yaptırmak şartı ile mutlu olursunuz diye düşünüyorum .

Ankaram

• Full Member
« Yanıtla #14 : 06 Şubat 2019, 09:33:27 »
Resimdeki alana çokta greft harcamadan bir Ekim mutlu eder. 2.ekim zaten gerekecektir. İlgili alanı ektirip 35-37 ye kadar idare etseniz,sonrasında vertex +ön kısıma revize yaptırmak şartı ile mutlu olursunuz diye düşünüyorum .
hocam benim bu ön kısım hep bu şekildeydi şakaklar geride tabi bu kadar değildi.şimdi ön kısıma ekim düsünüyorum ve 200 greft kadarda vertexe.Merak etiiğim konu işaretlediginiz alanda en uc kısımda kalan adacığın içinde seyrek bölüm var bu seyrek bölüme saç ektirmemde bir sakınca olurmu kendi saçlarıma?

Facebook Twitter Instagram