Saç Ekimi Sonuçları
Donörden kesinlikle hatalı sac alindi bu kesin. Büyük punchlar kullanıldıgı ve lokal yogun alım yapıldıgı belli. 10 ay 1 hafta oldu artik saclarin maalesef geri gelme imkanı yok.
Öneri icin teşekkürler ama benim icin sac similasyonuna gerek yok. Sacları uzattığımda zaten belli olmuyor. Ben donör alanının gelişimini görmek icin özellikle kısa kestirdim. Bence iyi bir sac ekiminden sonra insanlar saclarını 3 numara (9mm) kestirdiklerinde bile sac alındığı belli olmamalı. Elbetteki o bölgeden sac alındığı icin hafif seyrek bir görüntü olusacak ama sac alimi düzenli ve dönör bölgesinin tamamı kullanılarak yapılırsa hic bir iz kalmıyor. Bu forumda dahil olmak üzere internette paylasilan donör fotolarının büyük bir kısmı yanıltıcı. Donör bölgesindeki sacları 3-5 cm uzatınca zaten asagı dogru uzadıgı icin büyük bir alanı kapatıyor. Bence donör resmi paylasacak arkadaslarinda saclarını 3 numara kestirip paylasımda bulunmarı lazım.
Alıntı yapılan: Leo - 21 Eylül 2015, 22:57:17Donörden kesinlikle hatalı sac alindi bu kesin. Büyük punchlar kullanıldıgı ve lokal yogun alım yapıldıgı belli. 10 ay 1 hafta oldu artik saclarin maalesef geri gelme imkanı yok. Leo aslında çaresi var zaten enseyi kısa tutacaksın o boşluklara yapacağin saç simülasyonu o bölgeyi on numara yapar üstad