Gönderen Konu: Saç ekimi komplikasyonları  (Okunma sayısı 31220 defa)

karaca123

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi komplikasyonları
« Yanıtla #15 : 15 Mart 2016, 09:40:30 »
Ekimden sonra 3. Gun kafami yikadiktan sonra 2 tane greft gordum. Beyaz biseyle kapli ve iclerinde 3 tane sac var. Ama kokleri yoktu galiba. Ve kafamda kanama olmadi hic. Doktorlarlara sordum olu greft veya kirilmis greft olabilir dediler ama 2 gundur icime dert oldu acaba 2 tane greftim ziyanmi oldu diye

Bay Z

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 10 Haziran 2016, 22:45:00 »
5 . Gunde flan basimda kanama oldu iki defa ve dr yi aradim ve foto gonderdim. Iltihaplanma oldugunu soyledi ve farkli bir antibiyotik verdi. Kontrole cagirdi. Bu iltihaplanma iki gundur var. Bu tur durumla karailasan var mi? Tsk

fossil28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 21 Ağustos 2016, 04:37:04 »
selam arkadaslar.

5 Gün önce bende Zekeriya Kul'da ekimimi gerceklestirdim.
Ilk yikamadan sonra Donör bölgemde fena bi sizlama, baskinlik var.
yastiga yaslayamiyorum kafami cünki agri ozaman tavan yapiyor ve yerimde duramiyorum kan ter icinde kaliyorum. son 2 günde toplasan 4-6 saat uyumusumdur belki, onuda agri kesiciyle.

Ilk günler oldugu icin normalmidir bu? yoksa bi annormalikkmi vardir sizce?
Eger bormal ise, sizce yaklasik nezaman düzelme olur?

Oreon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 03 Eylül 2016, 15:06:57 »
Bu fotoğraflardaki ekim nerede yapılmış acaba bilginiz var mı ? bu bir komplikasyon değil ki açıkça iş bilmezlikten kaynaklanmış.

spyfurky

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 15 Eylül 2016, 08:54:52 »
7. Günü gözüm şişti ne yapmak gerekir. Bu buz yeter li mi

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 28 Eylül 2016, 16:06:00 »
Operasyon sonrası kanama olsa bile ne kadar sürebilir bilen var mı:

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2017, 21:46:36 »
Iyi ellerde yapilan ekimlerde boyle sorunlarlakarsilasilmaz

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 07 Haziran 2018, 19:39:11 »
Arkadaşlar bende saç ekimi fobisi var ve bu saç ekimi komplikasyonlarından gerçekten çok korkuyorum yani basit şeyler değilde mesala kişinin masada kalıp başına ciddi şeyler gelme ihtimali varmı acaba  :) korkularım garip gelebilir ama geçen bir ekimcinin operasyon esnasında çekilmiş fotoğraflarını gördüm hastası sere serpe bayılmış yerde yatıyordu bunu görünce sanırım bende daha çok korku oluştu.

Oreon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 16 Mayıs 2019, 15:25:37 »
Arkadaşlar bende saç ekimi fobisi var ve bu saç ekimi komplikasyonlarından gerçekten çok korkuyorum yani basit şeyler değilde mesala kişinin masada kalıp başına ciddi şeyler gelme ihtimali varmı acaba  :) korkularım garip gelebilir ama geçen bir ekimcinin operasyon esnasında çekilmiş fotoğraflarını gördüm hastası sere serpe bayılmış yerde yatıyordu bunu görünce sanırım bende daha çok korku oluştu.

iğne korkusu olabilir ya da ortamın verdiği gerginlikten tansiyon düşmüş olabilir diye düşünüyorum. ölümlü bir saç ekim vakası olmadı sanırım henüz. hepatit, hiv gibi hastalıkların bulaşması durumunda ekim sonrasında ölüm olabilir ama.

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 10 Kasım 2019, 16:36:27 »
Saç ekimi operasyonlarından sonra karşılabilinecek komplikasyonların olabilecegi cogu kişinin aklından bile geçmez lakin saç ekimi operasyonunun cok basit ve kolay oldugunu söyleyen ekimcilerin oldugunu bildigim için bu işlemin bu kadar basite alınmamasını ,cogu kişi yaşadıktan sonra ögreniyor malesef.. 2 tane farklı ekim merkezlerinde yapılmış örnek vaka fotograflarını paylaşıyorum demek istedigimi daha iyi anlatmış olurum...
Demek ki Ekim merkezi iyice araştırılmalı Ekim yapanların önerileri dikkate alınmalı önüne gelen her yerde Ekim yapmaktan uzak durmak gerekiyor

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Mart 2020, 23:39:00 »
Saç ekimi operasyonlarından sonra karşılabilinecek komplikasyonların olabilecegi cogu kişinin aklından bile geçmez lakin saç ekimi operasyonunun cok basit ve kolay oldugunu söyleyen ekimcilerin oldugunu bildigim için bu işlemin bu kadar basite alınmamasını ,cogu kişi yaşadıktan sonra ögreniyor malesef.. 2 tane farklı ekim merkezlerinde yapılmış örnek vaka fotograflarını paylaşıyorum demek istedigimi daha iyi anlatmış olurum...

Bildiğin katliam....

Portraitpeople

• Full Member
« Yanıtla #26 : 02 Mart 2020, 13:02:51 »
Bugün 7. Gün ama hala donör bölgesinin sağ üst ve sol üst kısımlarında karıncalanma oluyor. Dokununca acıyor ne zaman geçer bu durum?
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Mart 2020, 15:29:44 »
Bugün 7. Gün ama hala donör bölgesinin sağ üst ve sol üst kısımlarında karıncalanma oluyor. Dokununca acıyor ne zaman geçer bu durum?

Operasyon geçirdiniz basit bir işlem olmadı; Normal 1 aya sonlanmış olur

Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #28 : 02 Mart 2020, 15:58:54 »
pirince giderken evdeki bulgurdan olmayin   böyle  yerlere dikkat  edin  Hastanenin ismine, markasına ve şartlarına güvenen hasta, ehil olmayan teknisyenler tarafından doktorun yüzünü bile görmeden saçı ekilerek evine gönderilebiliyor. Doğru  seçim  yapılırsa  hiç bir sıkıntı  yaşanmaz  ..

Facebook Twitter Instagram