Gönderen Konu: Asmed randevu  (Okunma sayısı 1663 defa)

Killertuu

• Jr. Member
  • **
Asmed randevu
« : 03 Şubat 2019, 21:08:06 »
Merhaba arkadaslar seyrek sacli olanlar ve ekim yaptirmak isteyenler icin bir duyuruda bulunmak istiyorum ,
Kendim 2 hafta öncesi asmedde dilek hanimla randevum vardi sacima bakti resim felan cekildi , ve sonuc olarak sacima ekim yapmak istemedigini söyledi , ama illede yaptiracam dersen yaparim dedi ama önermem dedi , nedeni ise siklastirma ekimlerde mevcut saclarin kalin olmasi cok önemli eger saclarin inceyse ve siklastirma yapildiysa mevcut saclar sokla beraber gidiyor , ve sadece ekilenler cikiyor bu yuzden eger siklastirma yapmak isteyen varsa ya mecburen propecia kullanmasi gerek saclar kalinlasana kadar veya saclarin dökülmesini beklemek gerek , baska yolu yok , eger asmed degilde baska yere gitmis olsaydim bu kadar dürüstce bir cevap alacagima inanmiyorum bu yuzden eger böyle birsey yapmak istiyorsaniz dediklerime kulak verin sonradan pisman olmayin,

Kelocan

• Yeni üye
  • *
Ynt: Asmed randevu
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2019, 21:41:49 »
Merhabalar, bende asmedde ektirmeyi dusunuyorum. Ama tam anlayamadim ne demek istediginizi , mumkunse konuyu anlayabilmemiz acisindan bir ornek foto atabilirmisiniz.
Gecen yil arkadasim ektirmisti , ve sadece yanlarda saci vardi, on ve orta kisim tamamiyla ayna gibiydi ve varolan saclarida kalin ve guclu degildi, yinede ekim yapmislardi.  Asmed de dr koray erdogan bakmiyormu , dilek hanim demissiniz. Yanlislik yok degilmi.

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2019, 00:08:16 »
Dilek hanim koray hocanin yardimcisi koray hoca kadar bilgilidir kendisi , demek istedigin eger ektirmek istediginiz misal ön tarafsa ve bi sıklastırma dûsûnûyorsanız , ōn bōlgedekı saclar tamamen dôkùlmedıyse ve aralarına girerek ekim istiyorsanız ôn bôlgedeki saclarıni kalınlastırmadan ekım yapılırsa o var olan saclarınızda sokda gider misal bir bôlgede 20 sac teliniz varsa ve o bôlgede sac ekimi yaptırıp 40 sac telı daha ektırmek ıstıyorsanız sizin kendi 20 sac telinizi kayıp edersiniz ve sadece 40 sac teli cikar , ama propecia ile gûclendirip ekmime girerseniz 60 sac telini yakalamak mûmkûn yanı kendi sacinizada kayıp yasamiyorsunuz ve ekilenlerle beraber cıkıs oluyor ,

Kelocan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2019, 00:18:03 »
Anladim cok tesekkurler, benim istedigim ekimde tam sizin anlattiginiz gibi, yanlarda aciklik var, hem yanlari kapattirmayi, hemde varolanlarin aralarina sıkılastirma dusunuyordum. Var olanlarin dokulebilecegini dusunmemistim.

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2019, 04:51:59 »
Sacin ekim icin uygun degilse zaten asmed gibi bir yer bunu sana söyler cünkü asmedin paraya degil kaliteli ekimlere ihtiyaci var , zaten randevuya gittiginde sana herseyi acik acik anlatiyorlar , ve ne derlerse yap ekim olmaz derlerse yinede istiyorum deme , ekim icin nasil ve ne zaman uygun olurum diye sorustur ve buna göre bir plan yap 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2019, 11:30:16 »
Anladim cok tesekkurler, benim istedigim ekimde tam sizin anlattiginiz gibi, yanlarda aciklik var, hem yanlari kapattirmayi, hemde varolanlarin aralarina sıkılastirma dusunuyordum. Var olanlarin dokulebilecegini dusunmemistim.

Asmed zaten sizin için olabilicek en iyi planlamayı ve sıklığı yapar aklınıza gelmeyen bir çok eksikliği tamamlar kendileri ile iletişime geçip bilgi alın derim
Global Moderator

Kelocan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2019, 15:46:14 »
Tesekkurler, hafta ici iletisime gececegim.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2019, 14:34:30 »
Dilek hanim koray hocanin yardimcisi koray hoca kadar bilgilidir kendisi , demek istedigin eger ektirmek istediginiz misal ön tarafsa ve bi sıklastırma dûsûnûyorsanız , ōn bōlgedekı saclar tamamen dôkùlmedıyse ve aralarına girerek ekim istiyorsanız ôn bôlgedeki saclarıni kalınlastırmadan ekım yapılırsa o var olan saclarınızda sokda gider misal bir bôlgede 20 sac teliniz varsa ve o bôlgede sac ekimi yaptırıp 40 sac telı daha ektırmek ıstıyorsanız sizin kendi 20 sac telinizi kayıp edersiniz ve sadece 40 sac teli cikar , ama propecia ile gûclendirip ekmime girerseniz 60 sac telini yakalamak mûmkûn yanı kendi sacinizada kayıp yasamiyorsunuz ve ekilenlerle beraber cıkıs oluyor ,

Forum admini de  senelerdir bunu anlatmaya çalışıyor ama. finasterid kullanıcaksam neden ekim yaptırcamcılar bir türlü idrak edemedi durumu:)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Şubat 2019, 19:11:33 »
Bende rabbim izin verirse nisan sonlarında asmed'e gidicem
Bizzat saçlarıma orada bakmalarıni isticem
Ama hangi gün gidersem bakarlar bilmiyorum

Eger ulumlu bakarlar ise hemen randevu alıp
İnşallah 6 ay sonra ekim yaptırıcam onlara

Artık yeterrr çok bekledim

Facebook Twitter Instagram