Bugün b1 ay oldu . Donör Sağlam hatta şahin bey 2 Ekim daha çıkar burdan demişti
Yalnız kafama takılan bir durum var . Şok dökülme başladı mı başlamadı mı anlamadım. Şok dökülmede Ekilen Saçların %70-80 i dökülüyor diye biliyorum ama bende henüz öyle bir durum yok . Saçın çıkma Süreci uzar mı nasıl olur bilemedim
Diğer postlardan gördüğüm kadarıyla şok dökülme kendini belli ediyor. İlk günlerinde fark etmesi zor elbette. Şok dökülme ne kadar sıra sürede olursa saçın çıkması o kadar kısa süre de mümkün olacağına dair birçok deneyimli kişinin yorumunu okumuştum. Bazı kişiler ise dökülmenin 2 veya 3. aya kadar sürdüğünü söylemişler. Kısacası kişiden kişiye göre değişiyor bu durum. Umarım güzel sonuçları olur hayırlı olsun
En son attığın yoruma cevaben; şok dökülme olmasaydı eğer saç köklerin canlı ve gür şekilde çıkmazdı. Arkadan gelen daha güçlü saçların öncüsü onlar
Saç ekim evresi bitmiş kişilerde henüz dökülmemiş fotoğraflara bak ve döküldükten sonra yeni çıkan saçlara bak.. Aynı kişilerde daha kalın bir şekilde çıktığını fark edeceksin yeni saçların.