Gönderen Konu: Zekeriya Kul-3400 Greft  (Okunma sayısı 123550 defa)

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zekeriya Kul-3400 Greft
« Yanıtla #30 : 08 Haziran 2016, 12:45:43 »
Merhaba arkadaslar;

donör bölgede karıncalanma ara ara keskin sızı(igne batıyor hissi), kaşınma , kuruluk var. Losyonu kullaniyorum ama yine de devam ediyor. Bunlar kac gune gecer. Ekimin 6.gunundeyim. Bunlar beni uyutmuyor.

Bir de ilk yikamadan sonra 4.gündeyim. Hafif kabuk atmis ama temizlendigini nasil anlayacam. Simdiden tesekkurler.hersey gonlunuzce olsun.

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 08 Haziran 2016, 13:15:00 »
Kardeşim ekimin çok güzel görünüyor sıklık ve saç açıları yerinde olmuş.batma hissi 15-20 güne kadar sürebilir.kabuklar için de herkes gibi ben de bepanthol krem önerebilirim özellikle yikamadan yarım saat önce kabukların üzerine surersen kabuk dökümüne ve kuruluk hissine çok faydası olacaktır.tamamen temizlenmesi ise 10.gunu bulacaktır.vitamin takviyesi almani tavsiye ederim ozellikle donörun toparlanma sürecinde hayatı önem taşıdığını düşünüyorum.umarim her şey gönlünce olur

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 08 Haziran 2016, 14:53:36 »
Kardeşim ekimin çok güzel görünüyor sıklık ve saç açıları yerinde olmuş.batma hissi 15-20 güne kadar sürebilir.kabuklar için de herkes gibi ben de bepanthol krem önerebilirim özellikle yikamadan yarım saat önce kabukların üzerine surersen kabuk dökümüne ve kuruluk hissine çok faydası olacaktır.tamamen temizlenmesi ise 10.gunu bulacaktır.vitamin takviyesi almani tavsiye ederim ozellikle donörun toparlanma sürecinde hayatı önem taşıdığını düşünüyorum.umarim her şey gönlünce olur

Tesekkur ederim kardesim..solgar biotin aliyorum 1000mg ama 5000mglik alacam sanirim. Donörde yanma ve batma hissi gercekten sıkıcı bir hal alıyor. Esenlikle...

byhayalet51

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 08 Haziran 2016, 18:16:05 »
Benimde 20. günüm dönör bölgede hala var sızlama hocam ama öyle abartılaak kadar kalmadı ama var rahatsız etmiyor

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 08 Haziran 2016, 18:49:04 »
Benimde 20. günüm dönör bölgede hala var sızlama hocam ama öyle abartılaak kadar kalmadı ama var rahatsız etmiyor

Gercekten yanmasi ve o batmalar cok can sıkıcı.. Hocam günde kac defa sacinizi yikiyorsunuz. Ben gunde bir defa yikiyorum 2ye çıkarabilir miyim acaba? Daha doktora sormadım.

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 10 Haziran 2016, 10:46:19 »
Merhaba arkadaslar. Bugun ilk yikamadan sonraki 7.gün. Bugünkü yikamada elime birden fazla kok geldi. Acaba greftlere zarar mi verdim. Bunlar çıkar mi yoksa ölüp gitti mi:(
Fotolari atıyorum. Bir de kabuklarin tam olarak temizlendigini nasil anlayabilirim? Hersey gonlunuzce olsun.

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 10 Haziran 2016, 10:47:37 »
Kabuklar bugun yumuşamıştı.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 10 Haziran 2016, 12:45:50 »
O kökler ölmüş kökler değil, merak etmeyin. Herkeste olan bir durum. Bir greftin ölmesi için, kanama olması gerekiyor diye biliyorum. Sizde dökülen bir kabuk var ve içerisinde saç var. O kabuklar 2-3 gün sonra, saçta bir hafta 10 gün sonra zaten dökülecekti şok dökülmeyle birlikte.

Kabuklar ortalama 10 günde dökülür. Bir haftadan sonra hafif bastırarak yıkanılır. Kabukların döküldüğünü, saçlarınız tertemiz olduğunda, hiçbir kabuk parçası ve kalıntı olmadığında anlarsınız.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 10 Haziran 2016, 13:18:31 »
Tesekkur ediyorum. Leyla hanim da aynisini soyledi. Ama biraz erken olmus kabuklarin dokulmesi. Kizariklik uzun sürebilirmis. Bir de yaklasik 10 gundur sirtustu yatıyorum. Ne zaman yan yatabilirim?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 10 Haziran 2016, 14:05:18 »
Ben bir hafta dikkat etmiştim, ardından normal yatmaya devam etmiştim. Kökler zaten bir hafta on günlük süreçte oturuyor..Yan yatsam da ekim bölgesini sürtmüyordum bir yere, sizde sürtmem diyorsanız yatabilirsiniz.
  • Greft Miktarı 3100

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 10 Haziran 2016, 20:37:57 »
Yan yatinca sürtmekten korkuyorum ki uyku hali iste. Tam olarak ne kadar surecek bu?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 10 Haziran 2016, 20:57:34 »
Bu saatten sonra sorun olmaz ama illaki içim rahat etsin diyorsan 2 haftadan sonra istediğin gibi uyuyabilirsin.
  • Greft Miktarı 3100

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 10 Haziran 2016, 21:05:20 »
Bu saatten sonra sorun olmaz ama illaki içim rahat etsin diyorsan 2 haftadan sonra istediğin gibi uyuyabilirsin.

2 hafta daha dayanirim. Yana yatmayi ozledim inanin. Cevap icin tesekkurler

EagleSwitch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 10 Haziran 2016, 22:42:36 »
Merak etme sorun yok ((: benim de basıma geldi. Kızarıklık ise 2 ay sonra geçti bende.  Kişiden kişiye göre değişebiliyor. Mesela halen ekim yapılan yerde biraz sertlik var tam geçmedi. Saclarında sok dökülme başladığında sakin endişelenme. Bende %90'i döküldü. Ama 70. Günden sonra tekrar çıkmaya başladı. On tarafımda hiç sac yoktu ve su anda belirli bir sac çizgim ve çıkan saclarım var.  3. Aydan sonra ciddi manada hareketlilik başlıyor.

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 13 Haziran 2016, 16:14:55 »
Merhaba arkadaslar
Ilk yikamadan sonraki 10.gün. Kabuklarin cogu gitti sanirim. Ama beni rahatsiz eden birsey var. Ekilen alanda bazi yerlerde bosluk var sanki hic ekilmemis. Sok dökülme baslamis olabilir mi? Hersey gönlünüzce olsun. Selamlar.

Facebook Twitter Instagram