Gönderen Konu: Zekeriya Kul-3400 Greft  (Okunma sayısı 123426 defa)

dogrucu34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zekeriya Kul-3400 Greft
« Yanıtla #301 : 21 Şubat 2017, 01:15:33 »
ohaaa on numara olmuş . usta önden arkadan yandan her yerden yeni foto atarmısın

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #302 : 22 Şubat 2017, 21:36:25 »
Tıp gelisti artik kellik sorunu kalmiyor diyoruz bu seferde sonuclar guzel olmuyor insanlar ne yapacagini bilmiyor gercekten ekim işi de guven vermiyor paramizla rezil oluyoruz bu nedir anlamadım kalp nakli beyin ameliyatları yapiliyor bu devirde 4 tane kılı ekemiyorlar bu iş bu kadar zor mu yoksa önemmi vermiyorlar anlamiş degilim gercekten.hocam senin sonuç guzel z.kul u bende dusunuyorum genel olarak yazdım ben bu isin egitimini alsam su cahil kafam ile bile guzel sonuclar cikartabilirim belki..
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2017, 21:42:07 Gönderen: sino »

kerkaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #303 : 23 Şubat 2017, 03:57:04 »
sino  sana sonunakadar katılıyorum  bundan 15 20 yıl evvel kelsen öyle kalıyordun şimdi tedavsi var diyorlar ama ne bilim insan daha ektirmeden sitres oluyor hele ekimden sonraki stresi ben hiç kaldıramam heralde ektriyeyimde kurtulayım diye bişey yok saç çıkacakmı seyrekmi olacak dönör bölgem saç kaldımı bilmiyom valla nası yapacaaz nasıl olacak allah sonumuzu hayır etsin

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #304 : 23 Şubat 2017, 16:10:07 »
Merhaba arkadaslar uzun suredir paylasim yapmiyrm malum okul ve mudur degisikligi yogunluga neden oluyo :) sanirim 265.gun 9 ayi tamamliyorum insallah.onvellikle Allah"a sonsuz şükürler olsun ki yeniden yuzumu sactan yana güldürdü. Sonra da Allah zekeriya hocadan razi olsun. Odedigim paranin her kurusu helal olsun. Simdilik durum bu. Ayrilan kiz arkadasim yazmis sasirmis degismissin diyor ama tabi gule gule ;) Allaha emanet olun hersey gonlunuzce olsun

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #305 : 23 Şubat 2017, 16:20:59 »
Merhaba arkadaslar uzun suredir paylasim yapmiyrm malum okul ve mudur degisikligi yogunluga neden oluyo :) sanirim 265.gun 9 ayi tamamliyorum insallah.onvellikle Allah"a sonsuz şükürler olsun ki yeniden yuzumu sactan yana güldürdü. Sonra da Allah zekeriya hocadan razi olsun. Odedigim paranin her kurusu helal olsun. Simdilik durum bu. Ayrilan kiz arkadasim yazmis sasirmis degismissin diyor ama tabi gule gule ;) Allaha emanet olun hersey gonlunuzce olsun

Eski kız arkadaş olayına ofisteki arkadaşla baya güldük hocam hayırlı olsun  ;D İnsanın gerçekten tipini değiştiriyor saç ekimi her anlamda faydalı.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #306 : 23 Şubat 2017, 16:23:13 »
Tebrikler kesinlikle başarılı olmuş çok değişmişsiniz bu gerçek ama Zekeriya Kul reyiz bu ön çizginin en önüne biraz daha dikkat etmeli . Ekim olduğu anlaşılıyor ön çizgiden .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #307 : 23 Şubat 2017, 17:19:17 »
Zekeriya hoca begeniyorum ama aynen øn taraf herkesde ayni belli oluyor sebebini anlamiyorum kanali mi buyuk aciyor o yuzden mi bilmiyorum ama yinede guzel gule gule tarayin hocam :)

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #308 : 23 Şubat 2017, 17:28:50 »
Tesekkur ederim arkadaslar :) inanin sacsiz eski halime bakinca sukrediyorum. Gercekten mutluyum. Sac yuzunden her aninda mutsuz olan foto cekinmekten utanan biri icin kucuk bir ayrinti. Yuzumle uyum icinde. Olsun diyorum ve nenzaman aynaya baksam yüzüm gülüyor.inanin onemli olan da bu :)

canomsm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #309 : 23 Şubat 2017, 19:29:13 »
fiyat ne kadar acaba uygun mu kac greft bende düşünüyorum

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #310 : 23 Şubat 2017, 20:12:43 »
Iste bu saç işi sacini kayip edenler icin onemli bende diyorum cevremdeki arkadaslara konu acildigi zaman sacları olan ne gerek var ektirneye deyip cikiyorlar kendi sacları var ya unlari kuru tuzları kuru bizi anlayamazlar onlar arkadaslar sac olmadigi zaman öz guven sıfıra iniyor gercekten.kız konusu acilmisken saçım oldugunda devamlı bana arkadaslar derdi su kizi ayarla diye sen yaparsin ayarlarsin diye simdi ise öyle ortam olduğu zaman bana hiç buyuran yok saclarim gittiya tipim de kaydı😀sac insani cok degistiriyor gercekten sadece hatun meselesi degil hersey de onemli bu saç isi

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #311 : 23 Şubat 2017, 20:34:22 »
Kelmahmut hocam, senin cikislar nedurumda, gelismeyi nezamana kadar gormeye devam ettin, halen goruyor musun ya da.Tesekkurler

rıdvan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #312 : 06 Mart 2017, 18:08:47 »
Bide ön çizgi yi aşsa zekeriya hoca tamam diycem gidicem😀

homer_jack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #313 : 09 Mayıs 2017, 10:18:20 »
hocam saçının son durumu ile ilgili bir foto atar mısın ? merak ediyorum da :)

yek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #314 : 10 Haziran 2017, 02:51:29 »
Hocam bir resim yukle lutfen

Facebook Twitter Instagram