Saç Ekimi Sonuçları
Maşallah güzel sonuçlanmış, ekim öncesi mecvut saçların da güçlenmiş gibi duruyor. İlave ilaç takviyesi olarak ne kullandın öğrenebilir miyiz
Hocam maşallah ilk başlarda seyrek alanlara hoca girmedi diye eleştirmiştim kendimce yorumda yazmıştım niye girilmedi diye ama şimdi ki halini görünce şaşırdım baya beğendim takviye olarak ne kullanıyorsun hocam ?
Alıntı yapılan: EMİNBEY - 22 Mayıs 2019, 21:15:02Maşallah güzel sonuçlanmış, ekim öncesi mecvut saçların da güçlenmiş gibi duruyor. İlave ilaç takviyesi olarak ne kullandın öğrenebilir miyizAlıntı yapılan: CılgınTürk - 22 Mayıs 2019, 20:54:55Hocam maşallah ilk başlarda seyrek alanlara hoca girmedi diye eleştirmiştim kendimce yorumda yazmıştım niye girilmedi diye ama şimdi ki halini görünce şaşırdım baya beğendim takviye olarak ne kullanıyorsun hocam ?Hepinize tesekkurler hic bir takviye kullanmadim sadece baslarda finasteride kullandim ama yan etkisi cok agir olunca biraktim, iki ay oldu birakali yan etkiler halen suruyor onun disinda sac namina hic bir seye girismedim