Saç Ekimi Sonuçları
bende yeni ektirdim hocam daha 5. gün ama bendekiler daha ufak ufak umarim yayılmaz ve büyümez.. sac çıkışına etkisi olcagini sanmıyorum.. olsada çok ufak bir bolge
Bu saç olur gibi geldi hocam bana
hocam ne durumdasın
Ekim başarılı duruyor. Fotoları asansörde çektiniz sanırım ve asansörlerdeki ışık gayet yüksek ve yakın bu ışığa rağmen ekim güzel duruyor. Eminim diğer kapalı mekanlarda daha iyi görünüyordur.
Selamlar süreç nedir? Onuda yazarsanız
Merhabalar,Saçlarınız benimki gibi ince telli.Siz mutlu olduysanız süper.Güncel foto atarsanız bizde gözlemleriz.Saygılarımla,
Alıntı yapılan: Hintell - 26 Nisan 2019, 15:49:45Selamlar süreç nedir? Onuda yazarsanızMerhaba Hintell Hocam, bugün itibarıyla yaklaşık 6,5 ay bitti ve buradan öğrendiğime göre çıkışlar bitti sayılır, fakat daha kalınlaşacak ve form alacak. Ama bu hali bile bana iyi hissettiriyor açıkçası. Bu vesileyle bu forum İçin size ve emeği geçenlere de ayrıca çok teşekkür ediyorum, çok faydalandım buradan. Herkesin kıymetli yorum ve tavsiyelerini de bekliyorum.
Alıntı yapılan: Popperist - 26 Nisan 2019, 16:06:36Alıntı yapılan: Hintell - 26 Nisan 2019, 15:49:45Selamlar süreç nedir? Onuda yazarsanızMerhaba Hintell Hocam, bugün itibarıyla yaklaşık 6,5 ay bitti ve buradan öğrendiğime göre çıkışlar bitti sayılır, fakat daha kalınlaşacak ve form alacak. Ama bu hali bile bana iyi hissettiriyor açıkçası. Bu vesileyle bu forum İçin size ve emeği geçenlere de ayrıca çok teşekkür ediyorum, çok faydalandım buradan. Herkesin kıymetli yorum ve tavsiyelerini de bekliyorum.çıkışlar 10 aya kadar devam eder çoklu greflerın henüz oturmadı forumda 6 ayda çıkış bıter algısı yanlıs bır algı