Saç Ekimi Sonuçları
bence ikiside aynı sadece alırken güvenli bir yerden almaya çalış ne olur ne olmaz çakmasını kakalamasınlar.
Son durumunuz nedir? Kanalları kim açatı? Greftleri kim topladı? Tavsiye edermisiniz
ekim öncesi ile aynı ben bir fark göremedim zaten normal gibi sonuçta üç ay olmuş ama bir kaç hafta daha böyle devam ederse telaşlan o zaman birde moralini bozmak gibi olacak ama iyi bir yerde ektirmemişsin bence beklentin yüksek olmasın sonra daha çok moralin bozulur.
Alıntı yapılan: Murat_T - 15 Nisan 2019, 21:49:47ekim öncesi ile aynı ben bir fark göremedim zaten normal gibi sonuçta üç ay olmuş ama bir kaç hafta daha böyle devam ederse telaşlan o zaman birde moralini bozmak gibi olacak ama iyi bir yerde ektirmemişsin bence beklentin yüksek olmasın sonra daha çok moralin bozulur.küçük küçük çıkışları hissetsem de bana da yavaş ilerliyor gibi geldi hocam, inşallah güzel olur, cevabınız için teşekkür ederim .
Alıntı yapılan: Aladokya - 16 Nisan 2019, 09:20:57Alıntı yapılan: Murat_T - 15 Nisan 2019, 21:49:47ekim öncesi ile aynı ben bir fark göremedim zaten normal gibi sonuçta üç ay olmuş ama bir kaç hafta daha böyle devam ederse telaşlan o zaman birde moralini bozmak gibi olacak ama iyi bir yerde ektirmemişsin bence beklentin yüksek olmasın sonra daha çok moralin bozulur.küçük küçük çıkışları hissetsem de bana da yavaş ilerliyor gibi geldi hocam, inşallah güzel olur, cevabınız için teşekkür ederim . hocam bende bu merkezi düşünüyordum. Neden iyi bir yer değil?