Gönderen Konu: Esteliv Mitat Hanbaba 4150 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 8793 defa)

Aladokya

• Yeni üye
  • *
Ynt: Esteliv Mitat Hanbaba 4150 greft saç ekimi
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2019, 12:28:48 »
Kabukları ne zaman döküceksiniz? Dökülücek kıvama gelmiş.
Hocam bu fotoğraftan yarım saat sonra döktük. Dün çektim bu fotoğrafı. Bir de hocam biraz kabuk kaldı onları da bugün dökebilir miyiz?

Aladokya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2019, 12:30:28 »
Kabukları ne zaman döküceksiniz? Dökülücek kıvama gelmiş.
Hocam bu fotoğraftan yarım saat sonra döktük ama biraz kaldı, kalanları da aynı işlemle bugün dökebilir miyiz?

Aladokya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 07 Şubat 2019, 15:40:04 »
Kafa yapımız bayağı benziyor. Bu konunun takipçisi olacağım özellikle gelişmeyi yakından takip etmek istiyorum. Güzel sonuçlar görürüz umarım
İnşallah hocam güzel sonuç olur

Aladokya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 08 Şubat 2019, 13:53:52 »
Kabuk döküm gününü atamadım, fakat bu fotoğraflar kabuk dökümünden 2 gün sonra 14.gün.
Nasıl gidiyor arkadaşlar?

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Şubat 2019, 14:00:29 »
Sorun yok bence güzel görünüyor sorunsuz dökmüşsün kabukları._

Aladokya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 08 Şubat 2019, 14:07:04 »
Sorun yok bence güzel görünüyor sorunsuz dökmüşsün kabukları._
Yorum için teşekkür ederim hocam, yalnız bir durum var. Kabuklarını hepsi ilk kabul dökme yıkamasında çıkmadı, çok fazla zorlamak istemedik, ertesi günde (dün) aynı işlemi yapınca hepsi gitmiş oldu. Bir sorun olmaz sanırım inşallah.

Lucifer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 08 Şubat 2019, 14:36:10 »
Yorum için teşekkür ederim hocam, yalnız bir durum var. Kabuklarını hepsi ilk kabul dökme yıkamasında çıkmadı, çok fazla zorlamak istemedik, ertesi günde (dün) aynı işlemi yapınca hepsi gitmiş oldu. Bir sorun olmaz sanırım inşallah.

Kabuklar gitmediğinde zorlamayarak doğru şeyi yapmışsın. Bir sonraki gün ise sorun kalmamış. Aslında her şey olması gerektiği gibi ama insan nem kapıyor her şeyden :D 2 gündür kafamda ağaç kökü gibi beyaz şekiller çıktı paronayak oldum. Hintell bunun normal bir süreç olduğunu söyleyince rahatladım. Sende de aynı şekilde bir beyazlık olmuş muydu ? Sanki o ince çizgilerin arasında hiç saç kökü yokmuş gibi...

Aladokya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 08 Şubat 2019, 18:09:00 »
Kabuklar gitmediğinde zorlamayarak doğru şeyi yapmışsın. Bir sonraki gün ise sorun kalmamış. Aslında her şey olması gerektiği gibi ama insan nem kapıyor her şeyden :D 2 gündür kafamda ağaç kökü gibi beyaz şekiller çıktı paronayak oldum. Hintell bunun normal bir süreç olduğunu söyleyince rahatladım. Sende de aynı şekilde bir beyazlık olmuş muydu ? Sanki o ince çizgilerin arasında hiç saç kökü yokmuş gibi...
Bende de aynısı oluyordu özellikle ilk günlerde yıkamadan sonra bembeyaz oluyordu.

Aladokya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 13 Şubat 2019, 19:55:56 »
19.gün ışık altında foto.
Xpecia kullanmaya devam ama çok sivilce çıkıyor normal sanırım. Dökülmeler de başladı gibi, yıkamada elime saçlar gelmeye başladı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 14 Şubat 2019, 00:00:43 »
saç ekimi sürecin normal seyrinde devam ediyor bir kaç gün sonrada şok dökülmen artmaya hızlanmaya başlar zaten donör de 6 ayda toparlar sivilcelenmede normal sonuçta operasyon geçirdin aşırı olmadıgı sürece tek tük sivilce ekimden sonra ve çıkış zamanında olur
Global Moderator

Aladokya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 15 Şubat 2019, 17:27:29 »
saç ekimi sürecin normal seyrinde devam ediyor bir kaç gün sonrada şok dökülmen artmaya hızlanmaya başlar zaten donör de 6 ayda toparlar sivilcelenmede normal sonuçta operasyon geçirdin aşırı olmadıgı sürece tek tük sivilce ekimden sonra ve çıkış zamanında olur
Yorumunuz için teşekkürler Hintell  :)

Aladokya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 28 Şubat 2019, 22:45:19 »
Arkadaşlar eczaneden aldığım xpecia tabletim bitmek üzere, İnternet üzerinden yine alacağım fakat iki farklı kutu var (ben ilk fotoğraftakini kullanmıştım), hangisini almalıyım? Aralarında fark var mı?

Aladokya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 28 Şubat 2019, 23:48:30 »
Yardımcı olabilecek biri yok mu?

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 28 Şubat 2019, 23:50:41 »
bence ikiside aynı sadece alırken güvenli bir yerden almaya çalış ne olur ne olmaz çakmasını kakalamasınlar.

Facebook Twitter Instagram