Saç Ekimi Sonuçları
Kabukları ne zaman döküceksiniz? Dökülücek kıvama gelmiş.
Kafa yapımız bayağı benziyor. Bu konunun takipçisi olacağım özellikle gelişmeyi yakından takip etmek istiyorum. Güzel sonuçlar görürüz umarım
Sorun yok bence güzel görünüyor sorunsuz dökmüşsün kabukları._
Yorum için teşekkür ederim hocam, yalnız bir durum var. Kabuklarını hepsi ilk kabul dökme yıkamasında çıkmadı, çok fazla zorlamak istemedik, ertesi günde (dün) aynı işlemi yapınca hepsi gitmiş oldu. Bir sorun olmaz sanırım inşallah.
Kabuklar gitmediğinde zorlamayarak doğru şeyi yapmışsın. Bir sonraki gün ise sorun kalmamış. Aslında her şey olması gerektiği gibi ama insan nem kapıyor her şeyden 2 gündür kafamda ağaç kökü gibi beyaz şekiller çıktı paronayak oldum. Hintell bunun normal bir süreç olduğunu söyleyince rahatladım. Sende de aynı şekilde bir beyazlık olmuş muydu ? Sanki o ince çizgilerin arasında hiç saç kökü yokmuş gibi...
saç ekimi sürecin normal seyrinde devam ediyor bir kaç gün sonrada şok dökülmen artmaya hızlanmaya başlar zaten donör de 6 ayda toparlar sivilcelenmede normal sonuçta operasyon geçirdin aşırı olmadıgı sürece tek tük sivilce ekimden sonra ve çıkış zamanında olur