Arkadaşlar bakın şu konuda anlaşalım artık..Gerçekten bu tür konularla uğraşmaktan bıktım usandım.
Her gün bu tür konular açılıyor, siz görüyorsunuz veya görmüyorsunuz siliyorum..Sonra Koray Erdoğanın ya da yok şu merkezin sonucunu siliyorsunuz demeyin.
Forum kurallarına bakarsanız eğer;
Ekim sürecini hiçbir şekilde paylaşmayıp, direkt olarak konu açıp sonuçlarını koyanlar ve ekim merkezlerini övücü mesajlar yazanların konuları direkt olarak silinir ve içerik durumuna göre üyeliği sonlandırılır.(Net reklamcılar için) Aldığı sonucun mutluluğu ya da forum kurallarını bilmediği için paylaşım yapıp ardından soranlara ise kurallara uyum sağladığı sürece izin veriyoruz.
Eğer bu kuralı çoğunluk olarak doğru bulmuyorsanız eğer, değiştiririz. Sorun değil.
Her gün birileri üye olup farklı merkezlerle ilgili direkt olarak sonuç fotoğrafı koyup övgü dolu mesajlar yazarsa, o konunun ne tam güvenilir olduğundan emin olabiliriz, ne de o konu yardımcı olur. O konuda kavgadan, tartışmadan başka hiçbir şey olmaz. Bu duruma izin verirsek, diğer konulara da izin vermek durumunda kalırız ve buradaki sizlerin başından sonuna kadar paylaştığınız ekim sonuçları fotoğraflarınız
arada kaynayıp çöpe gider. İnsanlar foruma girdiğinde, kim reklam yapıyor, kim gerçekten samimi düşüncesi içinde kaybolur. Herkesin isteği de zaten forumdaki tüm paylaşımların samimi olması değil mi?
Bu yüzden sonuç aldığında fotoğraf yükleyen kişilerin daha dikkatli paylaşımlar yapmasını istiyoruz. Siz sonucunuzu koyun, bırakın insanlar görüp yorum yapsın..Ama asıl isteğimiz saçların çıkma aşamasını da gördüğümüz bir sürecin paylaşılmasıdır. Ama sonuç aldığında siteyi keşfedenler ve gerçekten yardımcı olmak için paylaşım yapmak isteyenlerde elbette yapabilir.
Aldığım sonuçtan dolayı ektirdiğimiz merkezi övemez miyim? Tabiki sürecinizi tüm aşamalarıyla paylaştıktan sonra ve sürenizi tamamlandığında kendi konununuz da memnuniyetinizi bildirebilirsiniz..X doktordan ektirip memnun kalıpta gidip Y merkezinin konusunda X doktorunu övmenin bir anlamı yok. Böyle olduğunda bu durum farklı yerlere gidiyor.
Bu konuyla ilgili olarak da, direkt olarak sonuç fotoğrafı koyduğunuzda üyelerin taleplerini de karşılamanız gerekiyor samimiyet için. Saçların çıkış aşamalarında da bazı fotoğrafları koymanız gerekir. Bu bir zorlama değil, insanlara yardımcı olmak için üye olduysanız eğer bunu zaten yaparsınız. Yoksa teşekkürü arayıp doktorunuza zaten edersiniz. En basitinden ekim öncesi fotoğraflarınız aydınlık bir ortamda çekilmişken, gidip karanlık bir fotoğraf koymak doğru ve objektif değil. Ben kendi ekimimden örnek verecek olursam, gidip karanlık ortamda fotoğraf çekip koymuş olsam, insanlar sonucumu göklere çıkarabilirdi. Ama durum öyle değil.